52

Анонимен

преди 3 години

И дека наш Гигорсон си плаща данъците. Ако ги внася в Монако да се омита за тъдява. Толкова платена сурогатна но ялова статшя. Кой е тоя изобщо дето под клетва ще докаже кой Гридришо дека е наакън скурана вируса. Кой бре. Това даже нашият всимож и всезнаен ЩаП нема да го каже та неква мисирка ще съска от бустана с фъсуля шъ съ цепи

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен49 Всеки може да научи езици говоримо по терените и в общуване с треньори и колеги. Дали е прочел една книга,едва ли,кога? Човек,който вярва на митове и легенди и който е националист,за какъвто го смятат по света,не може да се нарече интелектуалиц. Затова и спретна този *** турнир по време на пандемия. Поведението му след заразите, е повече от жалко,да обвинява други за своята глупост и непредпазливост.

50

До 49

преди 3 години

А дано, ама надали.

49

Анонимен

преди 3 години

Джокович е необразован и националист. Езиците които говори са научени в общуване с треньори и колеги, с хората,които е срещал. Тенис и националицъм,това е "уникалното "при Ноле. Вярва в конспиративни и екзотерични теории и мрази запада?! Човек може да има милиони,но да си остане *** и националист.

48

Анонимен

преди 3 години

Жокера е човек, едновременно вярващ в комунизма и в национализма.Знаете как ги наричаха 1933 г. такива, нали?

47

Анонимен

преди 3 години

Леле да се коментира интелектуалните способности на Джокович е забавно, топ световен експерт по тенис тактики, владееш 11 езика перфектно. Оказва че интелектуалните му постиженията са детска игра, за българските форумници, сигурно като се отлепят от форумите тези хора ще доведат България до първа икономическа сила в света,

46

Не извратен тип

преди 3 години

Само тези които не са тествани,само те не са дали положителен за ковид,това е ясно на всички,хората са ядосани на Григор защото знаят ,че му е платено да се тества и да избухне скандал,Григор е двуличен предате, на космическо изоставане е от Джокович като спортист и човек

45

Споку Българе!!

преди 3 години

Сърбите и Джокович са великите,най изучените и най умните?!Ние сме *** българе начело с Гришо!!Няма вирус,всичко е измислица,няма нужда от ваксина,няма нужда и от лекари ако ме питате мене!!Има нужда само от всезнайковци с каквито са пълни сайтовете и има нужда само от плоски подхвърляници,конспиративни теории и може би почти изглежда!!

44

До 43

преди 3 години

Умно прасе няма да го колят гладно, а другото хем ще гладува хем пак ще го заколят.

43

Анонимен

преди 3 години

Кой е автора на това брутално заглавие?! Затова ли беше целия този Цирк и диверсия от страна на пудела от Хасково срещу Ноле?! Защото човекът си каза,че няма да се ваксинира,нито семейството си. Всеки има право да реши за себе си, няма доктор Менгеле да нарежда. Само животните се ваксинират насила.

42

Анонимен

преди 3 години

Едно прасе казало на друго:" Мисля, че човекът ни храни, за да ни угои и заколи""Това са теории на конспирацията" - казало другото и забило щастливо муцуна в помията.

41

Dobre de

преди 3 години

То и аз не вярвам на противогрипните ваксини, еле пък за ковида, тука-има-тука нема, нещо не им е ясно как се пренася без почти никой да киха и кашля, както е при инфлуенцата. Може да е по въздушно-капков път, но не е доминиращ.

40

Анонимен

преди 3 години

Това, че някой не иска да се ваксинират с все още неизобретена, недоказана във времето и недоизследвана, но налагана ваксина, не го прави антиваксър, а разумен човек. И дума не може да става да се сравняват например ваксина срещу детски паралич(доказана във времето) и глупостта да се ваксинират срещу грип. Веднъж я направих тази глупост. Пак си бях сополива, хремава и с кашлица, както всяка година.

39

Бау

преди 3 години

Спортист. Не съм очаквал чудеса. Няма да се учудя ако смята земята за плоска.

38

Бе

преди 3 години

Я стига сте го нападали заради баща му, грозно е !

37

православен патриот

преди 3 години

Ние смо братя братко Ноле !!!! Ни сте виновни а жалко щто има много татари и фашисти у Бугарско!!

36

Борис Бекер

преди 3 години

Най големия тенесиз(фътбализ,китариз,евач със двеста в дубарата) е Чекмедже Ага!Джокович,Мокович и Гришович са смешници в сравнение с него!!

35

Петърчо

преди 3 години

Организатора винаги носи отговорност в такива случаи. Ами ако някой от публиката е болен и зарази другите пак ли Гришо ще е виновен? Всички правели каквото си искат и нямало никакви мерки а сега излезе само наш Григор виновен. Едно от нещата които хората най-често не умеят е това да знаят кога да говорят и кога да мълчат. Бащата на Джокович е един от тях.

34

Анонимен

преди 3 години

Григор не бива да дружи с хулигани и антиваксъри, като Джокович.

33

Radi

преди 3 години

Джокович е гадняр Гришо е най - добрия!