132

Руми

преди 3 години

Какви са разбиранията на джокович е без значение. Всеки има право да споделя, или не, определени виждания, но само ако не вреди на околните!!! А, джокович си позволи да пренебрегне заразата от COVID 19,поради убежденията си и организира турнир въпреки мерките за социална дистанция. По този начин джокович е виновен за заразяването на множество хора. Това е безотговорно, ако някой участник, или зрител, на неговия форум умре, кой ще отговаря??? Следва джокович да бъде съден, и осъден.

131

Анонимен

преди 3 години

Откакто си промени начина на живот, кариерата на Джокера определено се рестартира и продължи стремглаво нагоре. Вижте го как изглежда пък после пишете колко зле му били разбиранията.

130

Анонимен

преди 3 години

И неговите виждания били болни, видиш ли!

129

Анонимен

преди 3 години

До 9988Пропагандата срещу заклеймените с името "антиваксър" започна. Всичко, за да ни сложат намордниците и да ни сложат печатите.Ако това са вижданията на Джокович, ме изненадва приятно :)

128

До 133

преди 3 години

"Когато осъзнаваш че можеш да заразиш"....Нали драскахте доскоро че вирусът имал инкубационен период до 30 дни и повече. Нали уж стоял с дни и седмици по повърхности. После определихте две седмици инкубсция. Е кой отговаря през това време. А как определяте че можете да заразите някого като повечето не го усещат. По звездите ли гледате или чаткате с термометъра. Ами много заразени нямат симптоми. Нещо не ви влизат в схемичката ли?

127

до 124

преди 3 години

Да се зарази човек, когато осъзнаваш, че има такава опасност, е неморално, укоризнено и не само противообществено, но дори престъпно. Правилно си разбрал. И по-добре страхуващи се "овце", отколкото безотговорни всезнайковци и псевдоучени, които колкото по-малко знаят, толкова по-уверено се изказват. Те са опасните. Само глупаците са безстрашни и, както виждаме, е пълно с такива. Аман от умствено семпли индивидуалисти, които обявяват другите за овце, защото не съзнават собстваната си ограниченост

126

Скептик до леле

преди 3 години

Кои са свои според теб - Турци, Гърци и Румънци ли. И в Сърбия като в България има заблудени . Ами между Григор и Новак няма проблем. Разни мекерета го създават.

125

До няколко умници

преди 3 години

Не е в връзка със статията но не мога да разбера ... КАК има хора които още не са наясно!МАСКАТА СЕ НОСИ основно ЗА ДА ПРЕДПАЗИШ ДРУГИТЕ. Да, веднъж разпръснал се във въздуха вируса, ще ти трябва много специална маска за да те предпази. Но почти всяка маска може да спре твоите капки слюнка съдържащи вируси . Да вируса не може да се спре от МАСКАТА. Но твоята слюнка се спира преди да се е разпръснал като спрей!!! И МАСКАТА не се носи цял ден. Сменя се на 3 часа!!! ЕЛЕМЕНТАРНО

124

Леле до Скептик

преди 3 години

Сърбите са ти свои!???? И , впрочем, те плюят нашето момче, не ние техните миризливи плескавици с вкус на чалга... а тези, които говорят редовно гадости за Григор Димитров са като теб, не като мажоритарната част отБългарите!

123

До 138

преди 3 години

Да, това е истина. И какво да се прави по-нататък? Те се албанизират, ние се *** е. И двете държави даа изчезване.Глупаво, защото са на братовчеди.

122

Скептик

преди 3 години

До вчера плюха Григор защото не им участва в схемите за печалба. После щото Еди коя си. После бил слаб. После бил Заразен с Ковид19, разбираш ли. Сега плюят Новак защото е Сърбин по внушение на дружеската френска дупедавска преса. Никой не знае кога може да се зарази. Насаждането на омраза е престъпление. Насаждането на омраза между свои е простотия.

121

9988

преди 3 години

Разбиранията са му ок. Вашите разбирания са болни! Тиквата ви каже нещо, а вие драскачи се криете в мишите си дупки и не смеете да зададете един смислен въпрос на циркаджиите в МС и НОЩ! Мали не смятате, че аз съм виновен затова, че сме на 111-то място по свобода на словото? Вие сте виновни, драскачите, за които трохичките които ви дават са достатъчни за да си затваряте плювалниците, от които така или иначе не става нищо! Ако бях на ваше място щях да съм се скрил в миша дупка от срам!

120

Анонимен

преди 3 години

69 Русия и Сърбия са антибългарска даряви. Коминтерна създаде македонската нация И език 1945.Сърбите провеждат Кървавата сърбизация на българската област Македония.

119

Анонимен

преди 3 години

104 Григор има средно образование И разностранни интереси. Никога не обвинява други за собствените си грешки, като селяния Йокович.

118

Тъпата Нели Христова

преди 3 години

"Олио от Змия".......Ха-Ха-Ха.....Толкоз тъпотия не бях очаквал...... Змийско мляко се казва БИЛКАТА, *** пуко.Григор и Новак са приятели. Ако бащата на Ноле е Изперкал, трябва ли това с са става медийна новина. Тук има нещо друго. Някои медии се опитват да внушат, че да са зарази човек е УКОРИЗНЕНО, НЕМОРАЛНО, ПРОТИВООБЩЕСТВЕНО ЕДВА ЛИ НЕ...и използват всеки случай да налагат СТРАХ в обществото на блеещите овце.

117

Анонимен

преди 3 години

121 antibg, Не са достойни тези, които плюят по Западна, а молят да им дава пари, като сърбите.

116

65

преди 3 години

Най-после е една добре написана статия,подредена.И не защото е в защита на Григор Димитров.Обвиненията са абсурдни,че той е първоизточника.А и така да е ,нещо срамно ли е,това да не е венерическа болест

115

Додо

преди 3 години

Да се чуди човек, кой е по-голямо райно с л, Гришо, както го нарича Ани Салич, Ноле, или татко му на Ноле! Май всичките са от една cмръдня!

114

браво

преди 3 години

супер статия, рядко харесвам статиитози джоко ли боко ли къв е се оказа ревностен последовател на кашпировскибрех до къде може да стигне човешката глупост ти да видиш

113

српи

преди 3 години

До Джоко е прав за едноникой никога не е казвал че ако изобщо има ваксина което е малко вероятно ще е задължителна точно обратното е по всички закони на които съществуваттова за задулжителните ваксини са идиотските схващания на самозабравили се екземпляри