92

Анонимен

преди 3 години

Ако погледнеш статистика къде е била България преди 15 години и къде Сърбия въпреки агресията ИМ в бивша Югославия ще видиш огромният напредък на България,АМА ОГРОМЕН!Преди 15,20 години дори псевдодържавчето ФИРОМ-РСМ е било колоспред нас защото сме били 100 пъти по-добре при другаритеа сега т.н. западен Балкан има ОБЩ БВП КОЛКОТО БЪЛГАРИЯ!Та оди се пери некаде дрогарйо.Иначе изказването те не искат да признаят че Сърбия...ала баласи е типично шовинистко сръбско мислене и говорене!До лудия

91

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен89 Лошото е,че има случаи,когато на антиваксерите им се разболяват децата,или те самите и тогава бързо,бързо тичат при лекарите,които преди това са обвинявали в лъжа,за да се лекуват и питат,дали могат да се ваксинират.

90

Патриот

преди 3 години

До АнонименМаската ще ти навреди, ако работиш на закрито и си продавач например. Тогава да те видим 8 часа как ще дишаш през тази маска при 40 градуса август месец. Питаш ли ги продавачите в Била как дишат през маските. Баси неграмотната нация.

89

абг

преди 3 години

Във свят на луди, нормалният го изкарват луд.

88

Анонимен

преди 3 години

До Един от 99%Искаш да кажеш че ако насреща ти стои заразен човек и разпръзква като фонтан слюнки обеснявайки ни че маските са вредни няма да те зарази? Вие имате ли изобщо нещо в празните си глави?

87

Анонимен

преди 3 години

До Патриот 83Истината че си абсолютен *** !!Толкова глупав народ на едно място (територията Бг) е ФЕНОМЕН.П.П. Маските се слагат само на закрито !!На ден ми се налага да ползвам маска средно по 5-10 минути.Как точно ще ми навреди.

86

Анонимен

преди 3 години

Поведение на типичен сръбски нацоналсоциалист.

85

Един от 99%

преди 3 години

Здравни експерти,Независими, а не платени отВластите, казват, че маските не предпазват от вируси, а от бактерии, и са изключително вредни да се носят отЗдрави хора!!! НЕ ГИ НОСЕТЕ, ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ МОГАТ ДА ГЛОБЯТ ВСИЧКИТЕ НИ! ТЕ СА САМО 1%, ние сме 99%, страх ги е, затова налагт да носим маски и стоим 2м един от друг, да не можем да комуникираме, изразяваме емоции и да не могат хората свободно да изразяват мнение! НАЛАГАНЕ носенето на маски е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО И НАРУШАВА ОСНОВНИ ЧОВ ПРАВА!

84

Ту луп

преди 3 години

Заседание на МС: - Населението много говори за вашите снимки в кревата, шкафа с евра и злато ...- Ананиев, веднага да им се сложи намордник на тия ***!

83

Патриот

преди 3 години

Извинявайте, но с маските хората ще се задушат и ще заболеят не от корона, а от задух. От този задух ще развият заболяване на сърцето и дробовете и ще се стигне до пневмония.

82

Кислород

преди 3 години

НЕ МОГА ДА ДИШАМ С МАСКА!!! ЖИВОТЪТ НА БЕЛИТЕ ИМА ЗНАЧЕНИЕ!!! Искам да дишам кислород, не въглероден двуокис!!! Маските за Управляващата Хунта, чиито любим Главен Тартор, Баце СпиСладко, с пистолет до главата и чекмеджета пълни с пачки от по 500 евробанкноти и златни кюлчета!!!

81

Патриот

преди 3 години

Истината е, че няма никакъв такъв вирус, всичко е лъжа. Не вярвам на такива неща. Не ме интересува кой е взел пари, за да парадира този вирус, важното е, че няма нищо опасно за мен и околните.

80

Totenkopf

преди 3 години

Тоя дори и да е пълно куку не може само той да е виновен, а всички негови гости на турнира? Все едно насила ги е завел там. Самия факт, че нашия овчарин-малоyник също е бил там говори достатъчно сам по себе си.

79

Анонимен

преди 3 години

НАдолу след Унгария са само цзигански държави: Сърбия, България и тн! :))))))))

78

Сърбия е бедна

преди 3 години

Сърбите са бедняците на Европа и така ще бъде докато продължават да се "братушкат" с руснаците и не влезнат в ЕС и НАТО.

77

До 68

преди 3 години

Заври си мнението там,където слънце не изгрява,злобар долен.Ти не си българин,а някакво нещастно,вероятно недоучило,за нищо неставащо същество,което не може да понесе успеха на един сънародник

76

Не На Страха

преди 3 години

Над човечеството се прилага невиждан досета Медицински Терор, който няма никакви правни и здравни основания, целящ единствено политически, финансови и контролно-социални цели и изгоди! Една малка шепа психопати Сатанински Култ, известен като световен Елит, 1%, на върха на пирамидата, с помоща на силовиСтруктури/полиция, тероризира останалите 99% от хората, на които им се втълпява огромен страх от несъществуващ вирус, чрез световна коронавирус ХИСТЕРИЯ от купените МассМедии! НЕ НА НАМОРДНИЦИТЕ!

75

Анонимен

преди 3 години

Не ги харесвам тия сърби, същото е и с гърците, за жалост турците се държат най-добре с нас, факт.

74

До 65

преди 3 години

Наведи се още по-надолу на сърбите,безроднико завистлив.Комплексарщината на такива като теб е причина българите да бъдат унижавани и обиждани от кого ли не.

73

От 69

преди 3 години

Иронията за нас е, че по подобие в следствие на друга война поредната руско-турска се създава втората българска държава.