12

corona

преди 3 години

Този е истински болен мозък.Вярвайте му!!!!!!

11

Станислав

преди 3 години

Ако слушаме този всички трябва да отпишем болните си родители, да не ги пазим и да помогнем по-бързо да умрат вместо още дълги години да си живеем щастливо. Всеки иска да живее а не да умре от това че имал високо кръвно и се срещнал с вируса.

10

Анонимен

преди 3 години

До ХахБях чел в 6nine, за маските за многорактна употреба, че са към 60-70% ефективни.

9

Джангъров

преди 3 години

Добре де като е толкова отворен този що не вземе да се зарази публично по тв и да видим какво ще стане. Може и оня другия отвор ко Каролев.

8

Анонимен

преди 3 години

Аз се страхувам от тоя човек.

7

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Мангъров е като Отец Паисий,просветлява...неграмотните медицински...специалисти,които ни...заблуждават по всякакъв начин за...ВИРУСА,по заповед на...велможата от Банкя.

6

Анонимен

преди 3 години

истински титан на ковид-19 борбата, жалко че е детски инфекционист, иначе бих се прегледал при него само заради името му, не че има нещо, но за успокоение, че разни генерали, професори, санитарни инспектори и т.н. ни наплашиха

5

Kalin72

преди 3 години

Какво грешно е казал??

4

Анонимен

преди 3 години

Скрий се бе

3

Хах

преди 3 години

Мен ме интересува най-вече дали тия покривала, които носим на лицата си може да ни предпазят ! Не говоря за професионалните маски Н95, които наистина е доказано, че не пропускат вируси, а за обикновените парцали, които ни карат да носим. Скоро температурите ще минат 30 градуса и не ми се умира от инфаркт и задушаване.

2

1882

преди 3 години

"Мангъров отхвърля възможността да се дават антибиотици на пациенти, които нямат тежки симптоми". Ахха, да чакаме да се влошат и тогава... я камилата, я камиларят... Вече знам, че правилното действие е винаги обратно на мангърската препоръка.

1

Чебурашка

преди 3 години

Вече четвърти месец този "капацитет" проявява хиперактивност в медиите, които охотно му дават трибуната. Дали му остава време за работа от непрекъснатото обикаляне по редакциите?