32

Анонимен

преди 3 години

Във Финландия и Швеция нали не даваха антиоботици? и какво стана - рязко скочи заболаевамостта. ЯВно и този модел не е панацея, а той така убедено го говори сякаш е намерил решението.

31

Анонимен

преди 3 години

Разбрах,че в интензивното се влиза само срещу заплащане,случайни хора не могат са се уредят. Хонорарите не са за всеки.

30

Анонимен

преди 3 години

"Вирусът не е способен да живее измежду хората" - и този се пише вирусолог Всички вируси мутират, а и не се знае колко е средната продължителност на епидемият може да изкараме тка 3-4 гоздини- Ако слушаме Мангървов трябва 70 процента от населението да бъдат заразени-

29

Няма друга нация

преди 3 години

Има.

28

Анонимен

преди 3 години

Има стадна простотия, а не стаден имунитет !

27

Анонимен

преди 3 години

Ще си признае на оня свят.

26

Анонимен

преди 3 години

Интересното е, че от нито един който влезе в интензивното не си е признал, че преди това е смятал Короната за Провокация !

25

До 18

преди 3 години

В така наречената Западна Европа възрастните хора са в пенсионни домове. Те са един вид инкубатори за болести. Един да се разбилее от грип и до края на деня всички са болни. При нас не е така. Дали са загинали от коронавирус или от нещо друго - никой не може да кажа и да докаже. Защото 100% метод за доказване кой от какво си е отишал е аутопсия, а той не се прави. С някакво тест няма как да стане. Все пак сърдечните и мозъчни удари ряско намаляха. Вече ги пишем ковит19.

24

Прегледай се

преди 3 години

До Анонимен фен на МангъровНо не при Мангъров, а СЪС Мангъров.

23

Анонимен

преди 3 години

От 4 месеца го търся тоя вирус, неоткриваем. В болницата не пускат, болен не можеш да видиш. Ако някой разполага с него да каже, доброволец съм. Ще допринеса за имунитета на стадото,въпреки че не го заслужава. Отказал съм се от медицинска помощ вече.

22

Анонимен

преди 3 години

Сори, Мангърка, кръгъл и завършен *** си. В началото мислех, че има някакъв резон в думите ти, но е....срещнах се с въпросния вирус от 1во лице и нещата не са така безобидни колко си ги представя тоя ***. Не че НОЩ, Годжи 2ри и всякакви Бойкови метастази са прави - истината в България е една, нямаш ли връзки в медицината (или солидни суми в джоба) умираш прав, в чакалнята на болницата.

21

Анонимен

преди 3 години

Той само критикува мерките - има право на мнение, даже звучи на моменти доста разумно. Но и нормалният живот на хората включва доста социални контакти, което би довело до бум на заразата и яко задръстване на смотаната ни здравна система, при което много хора може и да не получат помощ.При 300 заразени на ден и от тях макар и малко за болница за една седмица сме изгорели. Това ли предлага той в крайна сметка - едни да живеят нормално за сметка на други???

20

Анонимен

преди 3 години

Тоя е за затвора.

19

Риторичен ?

преди 3 години

Предлагам пасторите да се съберат отново и да поканят Мангъпов да им изнесе лекция, как Господ ги пази от Короната...ама малко !

18

Истински болните

преди 3 години

са тези, които вярват на Мангъров. А самият той е или за лудницата, или за затвора. Според както се произнесе науката.

17

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ Швеция към днешна дата - 5122 починали от Covid 19. Давай стадо след пастира Мангъров - напред към Швеция, да ги стигнем и задминем! Вие можете!

16

Анонимен

преди 3 години

Като кажеш на щаба думата диспут, се крият в миши дупки,някой в Халкидики. Защо не с е явят и да обосноват безумията си.

15

Анонимен

преди 3 години

Отначало си мислех, че Мангъров говори пълни глупости, но вижте какво става в Швеция. Новите заболели са паднали драстично и доста вероятно до няколко седмици да излязат от епидемията.

14

Риторичен ?

преди 3 години

Мангъров, всички знаят, че "истински болните" е "малък", но искаме да чуем от тебе, искаш ли да си малко болен...или друг път ?

13

Затвор

преди 3 години

Прокуратура няма ли в тая държава?! Да се заеме веднага с *** от така наречения щаб. Най-подходящото място за тях е ареста, вижда се,че на свобода продължават да вършат престъпления.