132

Разумните са малко

преди 3 години

Мангъров е сред малкото разумни хора и защо ли не е в НОЩ? Кой може да спре меркантилните и да изгони търговците от храма??? Защо Ремдезевир, след като и с хинин можеш да се излекуваш, но няма как да се напише сметка за хиляди. А пък струва си да се приберат тези пари, които СЗО тряска в медиите а истерясалите политици дават. Който успее на хранилката, разбира се. Нов вирус - ГОЛЯМ СТРАХ! Може да ви опадат - аиде сетете се - всичко. Не знаем как да лекуваме, но дайте пари иначе броим умрелите

131

Анонимен

преди 3 години

До На СъдДнес е ясно, че България от Чернобил въобще не е засегната, защото облакът е отнесен на север. А и там няма особени вреди. Разбира се олигархокапиталистичиската пропаганда лъже друго. Но отворете Уикипедия и вижте накъде отива облака драги десни фашисти или най-малкото деца и внуци на главорезите на Хитлер и Борес Последни Германски. Вие сте един процент от народа но виете за сто процента неспирно от жлъч и злоба.

130

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБо се провали и в борбата с коронавируса, както и с всичко останало - Шенген, Еврозона, самолети ще ми купи татко ама друг път, ниски пенсии и огромни глоби, кариера правят нагаждачите и интригантите. Пълен хаос и резултата е втори пик.

129

Зозо

преди 3 години

Хахахахахаааааа, Мънгъра, Киро брейка?!? Това ли са ви силитe бря, комунисти жалки :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Смешкиииииииииииии руски :)))))))))))))))))

128

Анонимен

преди 3 години

Като гледам коментарите и лайковете....,малко повече от 60% от българите могат да мислят.Останалите са се на..акали от страх. Всъщност това е целта на тиквата и приятели,да управляват със страх.Аз вярвам на всички доктори,които не са на "първа линия" и на ,които не беше дадена думата да се изкажат. Доцент Мънгъров е един от малкото истински лекари,които не се свиха страхливо и през цялото време се опитва да отвори очите на слепците с робско мислене.

127

Ямболски цървул

преди 3 години

Отново браво на Мангъров!

126

Анонимен

преди 3 години

Тиквата, какво стана с хлорохина? За да купуваш хлороквин на едро ли беа тия пачки?

125

Анонимен

преди 3 години

Вярвам на Мангъров даже гледам Киро Брейка в тубата,той доста се изказа,ама с това стадо народ нищо не става.Чудно ми е защо няма такава истерия за раково болните и починалите от ракови болести!!!

124

Анонимен

преди 3 години

Истинска Медийна звиздЪ е тоя доцент Джангъров.....

123

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 138И какъв лекар е? Той е през 2 часа в някоя телевизия, радио или вестник. Хората по телефона ли ги лекува, като някоя врачка? Или е вуду доктор, само с кукли оправя всеки.

122

G

преди 3 години

Що за народ сме? Като излезе Муфтавчийски, плюете, като се изкаже Мангъров, плюете. Все недоволни! Като не сте съгласни с професора, стойте си вкъщи, с маски в слънчевото време, заключете се, съсипете си имунната система със седене на канапето пред телевизора и компа. Човекът според мен е прав, страхът съсипва здравето, обездвижването, стоенето на затворено. Излизайте навън, спортувайте, радвайте се на лятото! А хората в рисковата група, пазете се и спазвайте лична хигиена.

121

Анонимен

преди 3 години

Ето заради това уважавам този човек. Това е истинският лекар,а не онзи доктор Менгеле,приятелчето на мутрата от Банкя.

120

Анонимен

преди 3 години

Докато такива глупости се пишат тук и разни известни и неизвестни лекари се изказват по въпроса дали има болни и колко са болни ще се мре. Има вирус . Хора спазвайте носенето на маски и дистанция не е сложно. Спасете живот

119

Анонимен

преди 3 години

Има един стар виц за Мангъра:-Болен отишъл при видния по "Чалгавизия 7-8" доцент по вирусовъдство - доц. Мангъра.-От-от как-как-во се оплаквате - питал, заеквайки. доц. Мангъра.-Кашлям!-Вземете това разхлабително! Сега кашляте ли?-Вече не смея!

118

Преди

преди 3 години

Одобрявах изказванията му,но сега не. От личен опит знам, че трябва да се избягват на всяка цена посещения в бърза помощ, болници и всички затворени помещения. И особено без защитни средства. Да си говори каквото иска, но нов корона вирус има при това изкуствено създаден.

117

Прав е доцента

преди 3 години

Яж, пии и си носи новите дрехи...Бъдете смели ;)

116

ХойБай

преди 3 години

Ви казва нещата какво то са. Няма да ни се размине. Пазете се. Пийте си хапчетата или там което мислите че ще ви помогне. Ако мислите че членството в ГЕРП е защита от вирус - пишетете се в ГЕРП. Задравеопазването е за върхушката. Останалите да опитни зайчета.

115

На Съд

преди 3 години

Тоя няма ли вече някой да го подведе под съдебна отговорност, заедно със Слави Трифонов?Не се спря да бълва по,мия по медиите за мерките, за маските, срещу щаба.По времето на Чернобил имаше лекари, дето твърдяха, че опасност няма, че е обикновен пожар в СССР. Викаха"Яжте марули, те капиталистите ви лъжат по радио Свободна Европа". Про.стите хора вярваха и викаха "Къде е таз радиация? Запада иска да ни навреди с лъжите си. Страх.ливците да вярват в радиацията".Прилика виждали някой със сега?

114

БайХой

преди 3 години

Какво да кажем повече...мангърщина

113

Абе

преди 3 години

Тоя да не би да е любител на драматични сценарии ?