92

Анонимен

преди 3 години

До 333Мангъров ако искаше да влезе в политаката - в щаба щеше да си смени мнението.Обаче той е достоен лекар и има чест и достойнство и заради това отстоява позицията си.

91

До Баче Кико

преди 3 години

Проблемът на Ковид -19 е че не е само в дробовете ,а яде ендотелните клетки и разрушава кръвоносните съдове.Имунитетът отслабва и хора с диабет и сърдечно съдови заболявания са смъртоносно застрашени......А се нарича Корона ,защото пипалата му са като корони с които се впива в организма......Но това с ,,хилките" обяснява всичко за теб!

90

Анонимен

преди 3 години

Най-лесно се изписват антибиотици.Ама докторите получават пари от някя фармацептична компания е предписват един и същи антибиотик на всички пациенти.

89

Леко грипче ли?

преди 3 години

Споко. Карма ис ъ бич.

88

Хей,невярващи!!!

преди 3 години

Всички отричащи го в началото,сами се убедиха! Б.Джонсън който беше за стадният имунитет,след като го спасиха каза че няма да повтори грешката си,Тръмп каза че,,американец не лови китайски вирус" и видя какво станав САЩ,в Мексико президента Обрадор,,живейте си живота,няма страшно " и изведнъж стана страшно,в Русия Путин,,У нас няма коронавирус и ....вече милион заразени,а за него специален тунел с дезинфектанти. Има ли днес някой да отрича СПИН,а в началото на 90те беше като с Ковид !

87

Баче Кико

преди 3 години

Ех проблеми и пак проблеми - появиха се облаци. Минавам направо на узото - та след като рак, диабет, високо кръвно водещо до инсулт, сърдечни проблеми и т.н. са придружаващи заболявания от които не се умира, не виждам от какво са умирали 100 хилки до сега. Няма от какво.

86

Анонимен

преди 3 години

Да ходи да си защитава тезите в научните среди. Има си пациенти и последователи, да ги консултира и лекува както иска и те както са склонни да приемат, но в публичното пространство, му се дава прекомерно медийно внимание, а е никой, спрямо структурите от които зависят нещата. Не е редно, но явно се използва за политически цели.И тези които го използват и те нямат съвест, а без нея ускорено рушат обществото. Не е ясно ако успеят, ще намерят ли място в прехода.

85

Баче Кико

преди 3 години

Между другото в малкя България всяка година умират 100 000 човека - не знам от какво. Даже се съмнявам - нали ако няма Ковид всички ще си живеят дълго и безметежно. Заболя ме главата от толкова мислене - отивам да се потопя в морето, а после ще си взема едно узо.

84

miko

преди 3 години

Мангъра е продажник от високо ниво.За пари и отровата ще рекламира като полезна ваксина.Няма какво да дебатираме тук - то се видя, който изповядваше вижданията на Мангъра - леш.

83

До Анонимен 86

преди 3 години

Абе, плод на интелектуален аборт, кой сезира прокуратурата за "престъпленията" на проф. Асена Стоименова. Самосезираха се. А иди0тът Мангъров, който проповядва откровен геноцид, е под чадъра на Баш Суратина и е горе-долу на акъла му. Те неслучайно са гаджета.

82

Гиндев

преди 3 години

Вероятно заради изгорените сухи пръчки, смъртност в България е 0,5%, и заради БЧЖ. И ще измрат от ковид 35 000 българи. От развитите страни ще измрат 10-тки милиони, при сегашната терапия. Маските и мерките ще забавят това за 5-10 години. Пък може и една трета от населението да измре, ако имунитетът е нетраен. А останалите млади, здрави, няма да имат деца.

81

Гиндев

преди 3 години

Германия умират 9000 в Швеция 5000, като Германия има 9 пъти повече население. Но може както казва Мангъров, и Германия да има медицина неглижираща старите и много болните, сухите пръчки, да горят. Тя смъртността зависи и от терапията на заразените. Вероятно заради изгорените сухи пръчки, смъртност в България е 0,5%, и заради БЧЖ. И ще измрат от ковид 35 000 българи. От развитите страни ще измрат 10-тки милиони, при сегашната терапия. Маските и мерките ще забавят това за 5-10 години. Пък може и една трета от населението да измре, ако имунитетът е нетраен. А останалите млади, здрави

80

Баче Кико

преди 3 години

Аз нали съм си прoст - лежа си на плажа в Гърция с биричка в ръка, слушам вълничките и чета коментарите тука и си викам - ех какви умни съграждани имам - смятат проценти и обсъждат мерки докато си седят наврени в панелките. Не мога да се сравнявам стях, дано да измислят какво да правим.

79

За съжаление

преди 3 години

Заради такива капацитети и поради вроденото мало у мничество в голяма част от българите ситуацията с короната у нас най - добре се описва със заглавието на книгата на Майнщайн - Загубени /проиграни/ победи.

78

Анонимен

преди 3 години

Мангъров да обясни защо страните, в които изповядваха неговите теории дадоха най-мнoго жертви - Англия - 43 хиляди жертви, САЩ- 123 хиляди жертви, Италия - 34 хиляди починали, малка Швеция - 5100 починали, а сега в Бразилия, където президентът Болсонаро отказва като Мангъров да вземе мерки жертвите са вече 52 хиляди и нарастват всеки ден с 1500 души. Много баби - хилаво внуче. Мангъров ни тика към същата катастрофа

77

отегчен

преди 3 години

Медийна "пандемия".Тия са царе да правят от мухата слон и от грипа - чума, в *** кратуни на 80-те%.За да покриват трийсет годишния хибриден ге ноц ид над българите в България, жертви на който са милиони.

76

Анонимен

преди 3 години

На тоя *** няма ли някой да му затвори дрънкалника, то бива безотговорност ама вече минава всички граници-и закономерно на такъв му имат пълно доверие глупаците, които още приказват и вярват, че подобен вирус няма или това е само леко грипче! Като е толкова леко-що Мангъра не се зарази самичък та да докаже, колко е безобиден вируса?????

75

изчислете

преди 3 години

Мангъров МАНГЪРОВ, в Германия умират 9000 в Швеция 5000, като Германия има 9 пъти повече население. В Швеция 1% са били заразени, от които 5000 са умрели. Смъртност 5%. ... Скункс за Мангъров, и почитателите му. На база провалът на Швеция, трябваше поне някой известен влогър, да връчи скункс или пъпеш на Мангъров. ТОЙ Е ПЪПЕШ НА РЕПУБЛИКАТА! В средата на март в България 40 заразени 2-*** умрели, 5% смъртност. Вероятно заради изгорените сухи пръчки, смъртност в България е 0,5%, и заради БЧЖ. И ще измрат от ковид 35 000 българи. От развитите страни ще измрат 10-тки милиони, при сегашната терапия.

74

Анонимен

преди 3 години

Тоя пък как не се спря да дрънка глупости...

73

До славянин

преди 3 години

Ела умнико кажи го това на колежката на жена ми, която бокедува един месец и още не може да се съвземе, на баща й и чичо й които бяха два месеца в интензивното и на най вече на двама нейни роднини, които лека им пръст се оказаха сухи съчки според терминологията на този безумник. Гнус ни сте. Дано не ви идва до главите!