76

Анонимен

преди 3 години

САЩ реално управляваха света. Но все повече държави не позволяват вече САЩ да ги упревляват. Позволяват само жалки васали като България или страни които са окупирани и икономически зависими от САЩ като Германия.

75

Анонимен

преди 3 години

"Крадецът вика, дръжте крадеца! "

74

Анонимен

преди 3 години

Държавата плаща няколко милиарда на САЩ са осем остарели 50 годишни самолета F-16 които никога няма да бъдат доставени.

73

Анонимен

преди 3 години

Спрете да лаете срещу европейски държави,включително и срещу Русия,това е крайно ВРЕДНО за Европа,крайно вредно!Европейците не трябва да допускат такова лаене,защото е вредно за самите европейци!

72

Българин

преди 3 години

Алоу, цоциалистите.Четете само "Правда" и гледайте ОРТ 1! Само там са истинските новини!Ако някой ви каже, че дъщерите на джуджето Хаяско или сина на *** живеят и работят на Запад, не им вярвайте! Лъжат!И помнете :Дръжте спестяванията си само в рубли и юани, щото долара и еврото скоро няма да ги бъде!Венсеремос, другари!

71

Русофил

преди 3 години

Статията не е написана правилно,САЩ живее на гърба на цял свят и имали са колоний който държави са работели за тях.Само конфликти създават и грабят от който могат да вземат нещо петрол и т.н.Арабите са на колене и подпомагат Изрел САЩ.Хаоса е пълен в светаБългарите не могат са се управляват сами то се вижда спим с пистолети и пари в чекмеджета.Русия никога няма да се предаде,руснак няма да чисти,войната която са приживели им стига и пак са по добре от българетата.

70

Анонимен

преди 3 години

Интересно защо до скоро министърката на туризма на американската партнтьорка и членка на ЕС и НАТО ходи в Москва да се моли за руски туристи със заплата 140 евро да идват в България богатите членове на ЕС и НАТО да им сменят чаршафите и да им чистят стаите в хотелите??

69

Анонимен

преди 3 години

Държавата, т.е този,който джитка с жипката, ПОДАРЯВА 380 МИЛИОНА НА РУСКАТА ФИРМА "ГИДРОСТРОЙ" ДА ДЪЛБАЕ ПРИСТАНИЩЕ НА ДОГАН! Аферим бабанкоолу! До кога подаръци на Русия и на руските агенти в България.!? Толупа доживот при Бай Ставри!

68

Тонката

преди 3 години

"Въпросът е, дали светът ще позволи да бъде управляван от САЩ"САЩ не могат да управляват лумпеHите си у дома, ще управлват света. А и те не искат да го управляват, а да цоцат природни ресурси.

67

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Въпросът е, дали светът ще позволи да бъде управляван от САЩ ?

66

Анонимен

преди 3 години

Не ми харесва това противопоставяне между европейски държави,ама никак не ми харесва,това не само ,че не е от полза за Европа,но тъпим много загуби от лаенето срещу Русия и държи европейските държави в непрекъснат стрес и е крайно вредно за Европа!Нямаме нужда да преживяваме нов трети ужас.Не одобравям и конфликт между Англия и Европа.А що се отнася до САЩ,те не просто искат,те си управляват света.

65

Анонимен

преди 3 години

Руските комунисти не са завидяли на никой, ами народът в Русия, и в източна Европа българия включително искаше банани, лъскави западни стоки и да стават всички капиталисти и да забогатяват. Е забогатяха, особено българите. А Русия вече се оправи и отонво е световен икономически и военен лидер.

64

Анонимен

преди 3 години

Даже другарят Ун ги отсвирва. САЩ се изчерпаха, но отчаяно се правят, че не са. Американците няма какво да предложат. Фактически вече нямат нищо.

63

въпрос

преди 3 години

Що за изание е това, наречено днес, че и БГ. Какво общо има с България, българите и проблемите им. та това си е един политкоректен бюлетин на службите за дезинформация

62

Тонката

преди 3 години

"САЩ се провалиха във Виетнам"САЩ се провалиха НАВСЯКЪДЕ. Където са отишли, само погром и страдание. Проклети да са, съвсем скоро това и ще стане.

61

руски автогол

преди 3 години

Никой не ще руските *** а за това са виновни американците..ха.ха Е все някой им е виновен на руските некадърници. И сега който не работи не трябва да яде...не става само с петрол..ха.ха.ха

60

Анонимен

преди 3 години

А колко са заплатите в американската партньорка и членката на ЕС и НАТО България, защо е първа по смъртност в света и 2 милиона българи слугуват и мият улиците на Запад?

59

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Те, искаха и на Луната да стъпят ....

58

ХРИСТО БОТЕВ

преди 3 години

ХРИСТО БОТЕВ:ЦИТАТ-"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да изстрие от лицето на земята българските колонии."КРАЙ НА ЦИТАТА.Вестник "Знаме" гл. Букурещ, 4 април1875 г. бр. 13 ст. 51

57

Зозо

преди 3 години

то и аз искам да жуля Лейди Дий, ама нямам възможност. Та и Америка така :)