96

Анонимен

преди 3 години

Чрните ще опраят Америка окончателно.

95

Анонимен

преди 3 години

Разберете,има хора по върховете,които непрекъснато търсят конфликти и да няма конфликти,ги създават изкуствено,за да се избиват хората помежду си и за тях това е игра и пет пари не дават за жертвите и трагедията на хората,конфликт между европейските държави(вкл.и Русия) е крайно вреден за самата Европа и това не трябва да се допуска,нито да се връзваме на пропагандата на тези на които им плащат ,за да всяват омраза и конфликти,а да ги игнорираме или им отговаряме подобаващо,отбивайки тази омраза

94

Ям кифли

преди 3 години

...това невежество...е краварски патент.

93

Анонимен

преди 3 години

американците си го търсят с Русия.... и ще си го намерят.

92

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

До 11Хи-хи-хи, то статистиката на ООН като статистиката на СЗО! Но вермай !

91

Ин то дъ ТрапЪ

преди 3 години

Хахахааа..не думай бе!!..той тоя по ъъъп от тиквата ко ся е прозрял таз истина!

90

Анонимен

преди 3 години

През последните години напрежението между Русия и колективния запад нараствало. Напрежението нараства от мюнхенската реч на Путин през 2007 г. Тогава той заяви, че Русия не се смята за победена, няма да позволи разчленяване и разграбване и започва борба за независимост и суверенитет. Точно след 40 дни тази борба ще се увенчае с поредния голям руски успех - приемането на патриотично руските поправки в пиндостанската конституция, написана от пиндостанци през 1993 г. и приета от предатели.

89

Ленд Лизов

преди 3 години

До Ленд Лизовиначе казано: ние да си платиме рекета да ни вардат от лошото цру, а слугите на хилъри в цру да имат повод да плашат с руснаците и да муфтят бюджета щот идат избори. многоходова конбимация на ниво домакин на държавно учреждение.

88

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Бе в САЩ не могат да озаптят десетина дрогирани *** и шепа ***, а тръгнали светът да управляват!? Смешници !

87

Ленд Лизов

преди 3 години

така като гледам статиите по съответните ресурси, май пак ще ни извиват ръцете да купуваме реактори, или да ремонтираме мигове. то, ако кризата се задълбочи нищо чудно да ни накарат да си платиме пак и Съединението.

86

Satira

преди 3 години

Светът никога не се е управлявал от една точка и никога не трябва да бъде так. Трябва да има все пак някакво равновесие. Добре е че има държави като Русия и Китай, че да бъдат алтернатива на геополитическото влияние на САЩ. Иначе жална ни майка, на малките и незначителни държавици, като нашата...

85

Бате Гойко

преди 3 години

"в момента се играе театър - запада се изкарва "сатанистки", а изтокът - добрите, които ще унищожат 666. това е илюзия. 666 са всички масони, без значение западни или източни. набийте си го в главите за винаги."Така се получава, като предозираш с facebook.

84

Анонимен

преди 3 години

Режима на Путин постоянно пропагандира победата на СССР във ВСВ,защото освен кражби,корупция,и убийства на неудобните на режима няма с какво друго да се похвали,освен с постиженията на червената армия.

83

стига глупости

преди 3 години

истината е че масоните искат управляват света, путин също е такъв.новата световна столица се нарича астана - град пълен с окултен символизъм и построен от масони сатанисти. ако путин не искаше да управлява света, нямаше руснаци да инвестират в астана. в момента се играе театър - запада се изкарва "сатанистки", а изтокът - добрите, които ще унищожат 666. това е илюзия. 666 са всички масони, без значение западни или източни. набийте си го в главите за винаги.

82

Анонимен

преди 3 години

Прави впечатление, че негативните процеси ще засегнат не само САЩ, но и нейните "придатъци" и васали в целия свят.

81

Анонимен

преди 3 години

През 2016 г. всеки СЕДМИ американец си е лягал всяка вечер гладен - данните са на Министерството на земеделието. Тук обаче не казват едни други неща по темата, които са доста важни че от тези 42 милиона гладуващи американци, 25,7 милиона са БЕЛИ (9,1 % от населението). През 2016 г. броят на гладуващите американци спрямо 2015 г. се е УВЕЛИЧИЛ с 3,8 милиона човека (най-вероятно в огромното си мнозинство пак бели).

80

Анонимен

преди 3 години

До seВсеки истински русофил трябва да мрази режима на Путин,който държи беден и в диктатура руския народ при положение,че Русия е богата на ресурси.

79

Анонимен

преди 3 години

САЩ чрез подставената си канадска фирма Дънди прешъс изнася от България годишно злато за близо 1 милиард без да плаща почти нищо на държавата.

78

Анонимен

преди 3 години

Наришкин, не лъжи,твоите господари с о р о с и те искат да управляват света. Америка,която в монета официално е Тръмп каза,че не иска да бъде световен полицай,изтегля се от Афганистан,и започна леко да се изтегля от Германия.

77

se

преди 3 години

Русо фобия е доказано тежко психично заболяване на много от българите.Същото е с всяка фобия по отношение на народите по целия свят.Народите страдат от управниците си.Та нали и ние вече 30 години сме най най зле в Европа.И защо?Защото демократите заедно с пребоядисаните комунисти доведоха до крах народа ни.Всеки ден един ,,бащица" се изявява като спасител но явно при нас е късмет все бащици да ни управляват след 09.09.1944.