176

Анонимен

преди 3 години

Шефът на тайните служби в Русия: Америка иска да управлява светаМИ РУСИЯ КВО ИСКА БЕ

175

Българин

преди 3 години

До анонимен 193Що, като слушахме 45 години заповеди от крепостните бяхме цъфнали и вързали, така ли?Да не споменавам факта, че с жителството и нас ни бяха направили крепостни!

174

Анонимен

преди 3 години

Ще носят ли на парада снимка на "димящия Кузя",който мужиците гордо кръстиха самолетоносач с падащите като круши таралясници МиГ29.Отсега виждам как треперят американците.От страх ли от смях ли.......?Жалка руска ***

173

Ю кортес

преди 3 години

На парада па ли ще теглят Армата с въжета

172

Начо

преди 3 години

Тяхната победа е значела окупация и тирания за други.Народите на балтийските държави преживяват това.

171

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДо 187600? А не бяха ли 6000?

170

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "руската армия и флот са на порядък над американските." Хахахаха последната среща на "безаналоговите" вагнеровци с американците не завърши много успешно за алкашите .Шестотин от тях дадоха фира в Сирия докато разберат какво става.От Либия руски "богатири" бягат позорно пред турските дронове ,а зад тях "безаналогова" кафява диря...

169

Детско Тръмпетче

преди 3 години

Мухахаха , сега чета как в любимата Америка американските медии се подиграват на Тръмп- управителя на света . Пак издънка от перчема . Казал че на първата му предизборна среща са направили заявка да дойдат милион американеца да го подкрепят .... пък те дошли 19 хил. на трибуни можещи да поберат няколкостотин хиляди. Направо изглеждали полупразни . А коментарите им са направо подигравателни.Който от краварските тролчета знае английски, а не само роден руски може да ги потърси.Заслужава си.

168

Тонката

преди 3 години

"кво стана с СССР-то"ми каквото стана с Юга срещу Конфедерацията:):):)времената се менят, господа демократи,свиквайте, вече има РФ:):):)

167

Зозо

преди 3 години

......Америка е агонизиращ труп........ Хахахахахаааа другарю, кво стана с СССР-то :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Ех този загниващ запад :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

166

Детско Тръмпетче

преди 3 години

Как да управлява света САЩ като пресидента Тръмп постоянно "проверява" бункера под Белия Дом . От както е направен никой президент до сега не е влизал там а наш Дончо само като чу афро викове отвън и веднага извика полицията , тайните служби , гвардията и армейски части да го пазят а той "смело" се забърза да провери мишата дупка .... упс бункера дали пропуска вода ... щото ако подмокри гащите да не се събира локвичка под леглото му.п.с. Да бяха избрали Хилъри. Тя поне има топки да управлява.

165

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 190Аз съм шокиран - за пръв път русофобска от-репка не нарече Буркина Фасо Горна Волта!Излизате от пещерите!

164

Анонимен

преди 3 години

До МаноловДришъл, ама ще седнеш да гледаш парада, нали! Вземи си една гумичка, дето си слагат боксьорите, да не си повредиш зъбките от скърцане!Руската армия и флот са на порядък над американските. USAF нямат нови самолети, ако не се брои негодния F-35. Флотът им даде огромни пари за "Замволт", който се оказа толкова негоден, колкото скъп. Щяха да строят 39 броя, построиха 3 и се отказаха - много срамно е да влачиш а буксир гордостта на NAVI!

163

Все ми е тая

преди 3 години

Ако Америка не управлява света , то Русия ще го управлява . Ако Русия не управлява то Китай ще управлява ..... Или Англия ... или Германия ... Франция ... Саудитска Арабия ... ЮАР ... Конго... Судан ...Само България няма да управлява света НИКОГА . Но пък затова ще бъдем верни и предани слуги на всеки който се обяви за господар и управител на света . Щото от такъв мат'рял са ни държавниците . Мек и гъвкав в кръста с отворени задни бузи и още по отворени джобове .

162

Анонимен

преди 3 години

янките никой няма и да ги запомни. Възможно е, но много след като е забравен сСсР то........понял каскет......смачкан?

161

Тонката

преди 3 години

Америка е агонизиращ труп, който се опитва да направи възможно най-много вреди, преди да потъне в ада. Нация на бездушни консуматори и машини за пари няма бъдеше. Лошото е, че пръсна гнилите си ценности на много места по света. Бъдещето е на Изтока - духовност и осъзнатост.

160

Шменти капели

преди 3 години

До ИсторикИмперията на злото е оттатък океана и се казва съединени американски държави.

159

Анонимен

преди 3 години

Продия трябва да бъде разрушена.

158

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен185 Тая статистикяа ,от г.ъ.за ли си я изсмука ,многополов ?

157

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДжибути ....Мавритания ???? Забравил си Лесото ,Тумбакту ,ЮАР, Ботсуана ,Рудниците на цар Соломон ,Минеаполис,Детройт ,Ню Йорс, ... А знаеш ли ,че в Джибути има и турски воиски ,освен база в Катар ?