152

Мнение

преди 3 години

Радев излъчва много повече стабилност от Борисов.

151

акуд

преди 3 години

ми радев точно затова вие комунистите губите постоянно изборите, АЗ никога не съм вярвал, че хора пускащи комикси, някакви скриншотове на смс, снимки обработени на фото шоп и 3D програми. могат да спечелят избори, най - малкото защото не мога да си представя такива хора как ще управляват. а хората който губят изборите са твоите създатели и шефове а именно БСП

150

Анонимен

преди 3 години

За пръв път видях как Радев сияеше когато отговаряше на въпросите на папараците по компромата за Борисов, а после показа върховно лицемерие и азиатска лукавост с изявлението си, че е загрижен за здравето на Премиера като го видял да спи.Срам ме е от този президент

149

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Анонимен 155 ! До каква низост може да падне една партия, за да може на всяка цена ,и с удари пад кръста да печели избори! Филмът ,който се прожектира пред обществото, около личноста на г-н Борисов е провал за политическата филмова режисура , за долни, мръсни компромати! Нескопосана, долна и *** удурма! Обществото не е сляпо и глупаво, за да бъде заблудено! Всички знаем кой има интерес от тази воняща помия: на тези които са идвали с преврат на власт, с преврат са я давали, сега искат

148

голям срам

преди 3 години

Деса *** най-после разбра, че трябва да се скрие. По-малко говори, за да не разберат останалите, колко си проста. Дали тази жена, която е практикувала най-древната професия задава посоката на България?

147

Влад

преди 3 години

С това изказване Чорапа си заработи надника за деня. Много работа , многооо...

146

война на дронове

преди 3 години

Радев управляваше дрона.Воайор такъв.

145

пияница мистик

преди 3 години

Я? Ами че тази детска смешка направена от петокласник любител на Фотошоп-а нали точно ти бе, Зелено Чорапче и съветски резидент я пуснахте....И с онази от СДС, сега БСП - КYРнелката

144

Алекс2

преди 3 години

Ровете ровете другари заприличли сте вече на къртици затова сте подземи не ви е нужен Борисов ! Нинова ви е достатъчна ! Мислете отсега как ще се оправдавате за предстоящите избори ...

143

Анонимен

преди 3 години

По телевизията казаха,че Божков са го подгонили,защото един гербер и доктор на Бойко иска да му вземе бизнеса,така нещата изглеждат други!НСО нищо не са направили,просто това е единствената институция,която ГЕРБ не са превзели и затова ги плюят!

142

Анонимен

преди 3 години

РУМЕН ПЕТКОВ: ВАЖНО Е СЕГА НЯКОЯ ЖРИЦА ДА НЕ БЪДЕ САМОУБИТА, ЗАЩОТО НЕ НА ВСЯКА МОЖЕ ДА КУПИ КЪЩА В БАРСЕЛОНА!

141

Анонимен

преди 3 години

Радев кажи дали човек от НСО е влизал в личното пространство на премиера,не се прави на луд!И ако е влизал дали ще го уволните от НСО?

140

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Анонимен 150 ! Да пазия, а Вие бояджиите ги хвърлихте от страх да не ви линчуват / за кървавите злодеяния / и влязохте в храмовете, червени плъхове! Лицемери !!!

139

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАма те в момента БСП се обединяват с десните,а не с левите партии,центристи или земеделците,затова докато Нинова е начело,дори левичари и хора от БСП вероятно ще гласуват за ГЕРБ или ДПС или ОП и ще се отдръшнат още гласове от БСП и ще намалеят депутатите им.

138

Анонимен

преди 3 години

Проверете "одеска връзка" на Бобокови.

137

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 134"Бай Тошо даде ли ти знамето на партията майка?"....Бай ти Тошо обменяше опит с вардянина си - Бойко Методиев Борисов, който се гордееше, че още пази членската си книжка от БКП. А после се издаде, че е участвал във Възродителния процес. Направиха му друга партия-майка и той си повярва много! Гърдите му са сини от удари с вик "Аз!". Не ми се приказва, уморих се! Чакам с нетърпение да видя гърба му. С белезници!

136

ognyanz

преди 3 години

"Изборите трябва да се печелят с политики, не с компромати" Някой да не е съгласен? Разбирам, нямате опорна точка за това, и пишете по тази: "Всичко срещу президента Радев".

135

Нищо ново

преди 3 години

До СКОРПИОН !: Г'лупости ръсиш по опорна точка. "Безгранично предан" ако търсиш, това е бат'ти Бойко, но не на партията (си) а на далаверата.Толкова сте елементарни гербаджийските ***, че повече няма накъде. Никой не коментира това, което е казал Радев, а повтаряте като папагали това, което е тролвано хиляди пъти.

134

Анонимен

преди 3 години

Радев е един некадърен злобен интригант.Сега става ясно защо той доведе ВВС'то до разруха !

133

Анонимен

преди 3 години

Продължение от СКОРПИОН ... , ти с жълто на устата, ти който не си живял по времето на комунистическото управление! Тази партия БКП е забранена със закон на 05. 05. 2000г. за политико-криминалното си управление и да спаси кожата си се преименува БСП, както се казва : "Пременил се Илия, пак е в тия ! ". Щом не си в родината, щом си избягал, какво те боли, но не тия на нас! Сега в момента си в България ,стой при мама и при тати и си трай, и не дрънкай много! Учи се !!!