192

Анонимен

преди 3 години

И аз ако бях президент щях да си карам дрона по цял ден, за съжаление имам работа.

191

Анонимен

преди 3 години

Само един червен ***?! При това неграмотен. Тия от БКП-то дори вече не се борят за 4-те процента на изборите.

190

yfff

преди 3 години

пише си един *** и е скука, герб не шат да пуснат поне няколко трола за разнообразие,само си губи времето човек да ви чете, ама Толко си може герб, и за *** не ставате.

189

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 203 Е ,ти щом си никой, всички останали като теб са никой. Сам си го казваш, че си никой ,и вас никой не Ви обича !

188

Анонимен

преди 3 години

Тадев може да е всякакъв, но не е про стак.А Бойко се държи про сташки и води глутница гладни хиени след себе си. Най-вече заради манталитета на стандартния гербаджия не го понасям. Заради алчните и нагли партийци, които си възпита.

187

Анонимен

преди 3 години

Борисов е пълен *** и няма какво да го защитавате. Неговата политика ще фалира с гръм и трясък, защото такива, дето обичат дае бат другите с 200, никой не ги обича. Това само на някои българи им се харесва и им изглежда много куул, щото са про сти к мазо хисти.

186

Анонимен

преди 3 години

До Ани 191. Ани ,то от един път на другото място не се ставало обратен! Внимавай ,да не се излъжеш още веднъж, че може да ти хареса! Тези които са опитали казват, че после нямало спиране!

185

postradal pasi

преди 3 години

Г-н президент много лабаво го даваш язък че гласувах за вас няма никакъв хъс във вас да се борите срещу корупираната хунта начело с тулупа мин председател *** боико борисов ...

184

А

преди 3 години

Тпй не иска ли да ги спечели ?

183

Фалш

преди 3 години

Не компроматите, а властта на ГЕРБ е гнусна!

182

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 186 Радев доказа още, че не може да бъде президент. Мястото му е в небето , в самолета, там ще бъде най-полезен за България. Той не може да бъде политик на ниво и няма качества на дипломат. Грешни изчисления и не точно кацане на президентското кресло. Нинова направи голяма грешка за която ще си плати с лидерството си. Ще видим! Гнусните компромати и този път ще я подведат при настоящите изборите!

181

Йоп

преди 3 години

Балканският субект Борисов няма капацитет да ни управлява. Не искам власт, която произвежда непрекъснато гафове. ГЕРБ е изграден от послушни подмазвачи.

180

наглец

преди 3 години

Със служебни пари плащал апартамента на държанката си за тихи удоволствия. Доката жена меу се грижи за децата, той мърсува. Вижте какъв кавалер е, пък вие си го избрахте за президент. Дори не плаща квартирата на Деса със собствени пари, ами със нашити. Този човек няма грам морал, а седнал да морализаторства. Човек който не може да се погрижи за собственото си семейство, не може да управлява един народ. той си заряза децата заради една фуста, вие искате за вас да мисли. Чакайте!

179

Логично

преди 3 години

Президента стои много по-добре от крайностите на Борисов.

178

GERB -shaika

преди 3 години

...ot razboinici vaobrazili si ,che Balgaria im e bashtinia !!! BSP sa sashtata sgan !!! Triabva promiana na sistemata a ne na "upravliavashtata " partia ,koiato vinagi e provodnika na chujdi interesi a ne na balgarskite takiva !!!

177

Ани

преди 3 години

Предния път се излъгах, но този път ще внимавам повече.

176

Анонимен

преди 3 години

този хасковски *** да върви при майката си путин

175

да ама не

преди 3 години

от африканец бяло подкръстие и от комунист морал

174

мдаа

преди 3 години

от *** бяло дупе и от комунист морал

173

Анонимен

преди 3 години

Радев да говори за морал, след като той си назначи любовницата на две държавни работни места едновременно, a и с държавен апартамент я уреди.