132

123456

преди 3 години

До Анонимен 141Ами, стой си там където си и не се връщай,щом не ти харесва !

131

Да бе,

преди 3 години

само дето си е уредил любовницата с апартаментче и двойна заплата,иначе е много скромен.....

130

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Анонимен 141 Кой си ти, и кой те пита допускаш или не? Кой си ти, който копира от сайтовете думи и ги сглобява от свое име?! Президента е работник ,и народа му е работодател ,и народа с пълно право ще го критикува за извършената работа! Ако това не му харесва, да грабва мотиката и на полето! Този човек е безгранично предан на БКП-БСП и не може да бъде обединител на нацията! Радев е най-неуспешния президент от целия преход до сега! Какво разбираш ти от фашистка диктатура, ти с жълто на ус

129

“Социализирана ...?!

преди 3 години

Ало Радев, какво значи: Да се изгради социализирана инфраструктура ??***, по-*** .........

128

Анонимен

преди 3 години

До izhНапротив,не само че не живея в България,но точно червените ме тормозиха по едно време,но виждам,че днес е много по-зле от предишното управление на БСП и ДПС и ние преминаваме към страшна,фашистка и желязна диктатура,която е крайно вредна за България и няма да допусна да обиждате и мачкате българския президент и българския народ,много хора ще ви намразят именно заради преследването на президента,защото е харесван от много повече хора,отколкото са харесвани всички останали политици!

127

Анонимен

преди 3 години

Политиката професия ли е или е призвание или е престъпление срещу народа?

126

gosho

преди 3 години

До До анонимен 96po printcip ne se mesya v chujdi sporove no ne e pravilno da se obijda nepoznat nai malko zashtoto ne znaesh koy e otshreshta no s tezi stoiki ne se predstavya durjava durjavata nito e samolet nito gimnasticheski salon

125

137

преди 3 години

Какво бъдеще за кои и къде? Смени си батериите на часовника.

124

izh

преди 3 години

До Анонимен 135Нали не смееш да си кажеш кой си, смело заставаш зад антибългарския Плювалко с фуражката. Него ни го натресе едрия червен бизнес, та вероятно и ти си от тези дето гушнаха я пара, я службичка. Плюенето върху бъдещето на децата рано или късно се заплаща. Плащат даже и тия дето морала им е в дефицит

123

Анонимен

преди 3 години

Тези които трябваше да управляват България отдавна не живеят тука. Жалко за българския народ защото и овцата Доли би разбрала този цирк наречен 'политици в Бг" Жалка картина наистина.Плачевно положение. Народа още целува и има кафяво по устата. Трагедия 681.

122

Анонимен

преди 3 години

Гербери не пипайте президента Радев,много хора ще настроите срещу себе си и ще получите омраза заради президента,не прекалявайте с преследванията срещу българския народ!

121

Анонимен

преди 3 години

Бай Тошо даде ли ти знамето на партията майка?

120

Анонимен

преди 3 години

Заплатата ти върви Вовка ние ти я плащаме всеки месец. Не съм видял да си се отказал от нея.

119

Анонимен

преди 3 години

БСП в съдружие с Русия дружно ограбваха българският народ с най високи цени на газ и нефт, по тръбите имаше сума ти пиявици, но ББ им видя сметката и сега срещу него застава доста брутална армия от зверове и антибългъри.

118

До Дедо

преди 3 години

Дедо дементно, склерозирало, вече вършиш нуждите си в гащите, ама мислиш! Ето какво измисли:"Колко милиарда евро пътуват на изток за да сме най бедни в Европа?"И откъде тези милиарди? От мощната икономика? От селското стопанство? От развитата модерна индустрия? Не виждаш, че народът е станал ленив и затъпял, яде полски домати!Руснаците купуват имоти по цялото Средиземноморие - Ривиерата, Коста дел Сол, Барселона, Черна гора.Ако си продадат имотите в Поморие кой ще ги купи? Ти ли гладен гольо

117

Анонимен

преди 3 години

Сега започвам да разбирам какво става,тази битка не е българска и българите нямат нищо общо с това,тази битка е между управляващите,като ГЕРБ е на страната на управляващите и Tръмп,а срещу него са Copocoидитe и техните хора в България.Фактически се бият чужденци помежду си,а българите са между ч y k a и наковалнята и са само жертва!Нека настъпи мир,няма защо да се избиват българи помежду си,просто изчакайте изборите и нека тогава се реши кой да управлява,нямаме нужда от ненужни конфликти!

116

Анонимен

преди 3 години

В конституцията най-отгоре пише кой управлява в тази държава- НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ, а не ти или отзи другия третие петия поли-тик и изборите народи ви избира и вие после ни правите на парцали и искате пак да гласуваме за вас отново и отново до безкрай и вие винаги сте на щат от нашите данъци ви храним и поим и вие имате наглостта да излизате и да се правите на велики една шепа тежкари по медиите и ние овцете да ви слушаме тъпотиите за разни простотии. излизай напускай и изчезвай от България!!!

115

девицата Грипенка

преди 3 години

" Писмена кореспонденция е основното доказателство на държавното обвинение за аферата с президента Румен Радев, съветника му Пламен Узунов и обвиняемия бизнесмен Пламен Бобоков "

114

Анонимен

преди 3 години

До ДокторХкрементче, ти ако си доктор, може да си само специалист по КОПРОЛОГИЯ, нищо, че не знаеш значението на думата! На Гешев хич не му е лесно, тресе го гигантски страх! Още малко и чао,чао, чао! И ще бъде първият прокурор зад решетките!И теб ще намерим!

113

Анонимен

преди 3 години

С този дрон Радев е воайорствал и по къщите съседни на резиденцията, хората си мислили че е нещо свързано с охраната, чак сега като се разсмърдя са разбрали че това е работа на инфантила и безделник Радев.