212

Анонимен

преди 3 години

ЕНП е проклятието на България!Хора,ГЕРБ или по-точно Бойко и близките му,извършиха национално предателство и заради него много хора запълниха масово гробищата в цяла България,това е неоспорим факт, проблема е ,че тези които искат властта в момента слагат бесилки по площадите и при една смяна ще последва кървава разправа и нови жертви,просто си гласувайте на редовните избори за БСП или ДПС или който искате,за да се избегнат конфликтите,убийствата и следете изборите да не се манипулират!

211

Съвет

преди 3 години

А бе, Радеф, що не си траеш ,получавай си 12 000 лв. наши пари и не се мешай в неща ,от които и хабер нямаш ! Както е казал народът: " Не се пъхай между хора , които си мерят членовете , защото можеш да ги отнесеш. Но...... на село не са го чували това.

210

Факт

преди 3 години

Правилно е , избори се печелят с политики , не с дронове ! И вече крайно време Радев да се качи на дрона и да отлети към Москва ! Хайде, отлитай Радев , че досади много !

209

Масква

преди 3 години

Грипен Дронов да си дойде в Кремъл.

208

Анонимен

преди 3 години

Бла,бла ,между думи и дела,при Радев има огромна пропаст.

207

наглец

преди 3 години

Смятайте каква работа върши, щом по цял ден си играе с дрон. А ние му плащаме луди пари. Този човек през целия си живот е бил на държавната софра, не е свършил работа за 5 стотинки и се е борил срещу въображаем враг. Влезе с политиката с лъжа, и така ще бъде до последно. Той и Краднелия само лъжат, една дума от изказванията им не е истина. Дано хората вече да са разбрали това и да не им върват. Този е най-слабия президент отначалото до сега. И най-корумпирания , обезсмисли съществуването на инст

206

PK

преди 3 години

Клепоухия шафъор пак се изцепи. Скрий се ве грознико, бяга при Деса да те наръмби на задна с че мис колана!

205

Анонимен

преди 3 години

Интересно тука тоя дето реве, че никой не коментирал думите на Злобен,че избори се печелят с политики,какво се опитва да манипулира. Другарю естествено,че всички ще напомняме лицемерните и двулични изпълнения на тоя хрантутник, а вече и доказано злоупотребяващ с властта си,защото той се опитва да проповядва морал, а сам върши долни номера и гледа да се облагодетелства. И такъв иска да ни управлява!? Не, мерси. А колкото до политики,той нищо не е предложил досега.

204

kxxxxx

преди 3 години

уф, зачетох 3-4 коментара, *** то само герберски ***, да не съм луд да чета други, хиените чакат да излезе статия за Президента Радев или Нинова и вият в захлас.И патериците на герб помагат, а те са най-долните душици, това мижитурката вечно наведен на господаря си е най гнусното същество,и не са малко, не са само патриоти и дпс ми разни сдс, радановци, костовисти и кой ли не

203

papapapa

преди 3 години

стига с тая мантра че Президента е обединител на нацията. Това се отнася за тлъстия червен комунист Бою банкински особено по отношение на милиардите дето му наливаме. Те трябва да се разпределята според нуждите и приоритетите на държавата, а не според партийните му пристарастия, на герберски кметове, на послушни бизнеси, другаря си прави с парите ни каквото си иска и мисли че няма да дава отчет. Не така мистър 20%, не така, сметката иде, *** нема да я плащаме ние както си свикнал да дереш 10 кожи от тъпите овце.

202

Бъби

преди 3 години

А за търговията с влияние и корупцията,които Злобен Гадев е злоупотребил с лобирането за концесия на либерийското пристанище? Тоя е започнал от най-мишкарското ниво с назначаването на секретарката на двойна езда и далаверата с ведомствените апартаменти, после с финансирането на кампанията му уж от пенсионери и соц слаби и стигна до ли оране за Грипените и концесийки на пристанища и кой знае още колко неща ще излизат. Ами то си е верно-крадецът вика дръжте крадеца, и ни баламосва тука с псевдомор

201

Анонимен

преди 3 години

Гусин Президент !обещахте да бъдете обединител на нацията .а сега, почвам да съжалявам че гласувах !отвратен съм от всички политически партии ! НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ такива

200

Barba Ganios

преди 3 години

До Колко е двуличенdo 215 ..dvulichen mu bil ?!?? A tulupa s kolko litsa e ?!?? Shte ti otgovoria ! S edno I to gionsurat !!! Vseki s poveche intelekt ot Tulupa za teb e ruski agent I podloga !!! A Tulupa e ia da vidim .chujda podloga !!! Kak beshe Konrat Adenauer I Frakk Zaidel ...ako se ne laja ...osnovaha I plashtata na pomiarite ot GERB !!! Istina e za 80-desette % !!!

199

Колко е двуличен

преди 3 години

Нали тоя го назначи Решетников , чрез мощна компроматна атака срещу демократичните партии.

198

Йопчо

преди 3 години

До ЙопЗатова от 2005 г. няма изгубени избори!Поспри се,нищо, че ти плащат да го пишеш.

197

Кални номера

преди 3 години

Констатация - всички компромати са срещу Бойко и ГЕРБ! Смятай какви гадове драпат да идват на власт. С тези средства....на куково лято! Народа е отвратен от тях!

196

Избирател

преди 3 години

Радев явно има раздвоение на личността - един ден говори едно,на другия друго. Осигурете психиатър на човека - нужно му е!

195

Иде поправителен

преди 3 години

Един човек изтъкан от злоба и политически пристрастия не може да бъде обединител на нацията! Народа беше подведен да гласува за непозат човек, с неясни зависимости и аномалии на характера!Следващият президент със сигурност няма да е бивш генерал!

194

Анонимен

преди 3 години

На снимката - Злобен Радев.

193

Анонимен

преди 3 години

Румба, взимай си дрона и у лево.