46

фанатичен гербер

преди 3 години

затоврете ни всички в затвораа Василев и Божков на свободаняма друг начин

45

Анонимен

преди 3 години

Айде затваряйте пак държавата бе,изпуснахте пак нещата,не виждате ли.Ако продължава така ще станем първи в света по брой заразени.Тука няма друг начин .Затваряйте отново всичко.

44

Анонимен

преди 3 години

пускайте брифинги пак и нон стоп коронавирус по новините, че почнаха пак издънки, алепо, тенева, божков.... хората обръщат внимание и на други неща освен коронавирус, това не е добре за рейтинга им

43

Анонимен

преди 3 години

Угодия няма :) Като има мерки - "Ама защо има мерки, отнехте ни свободата, правата, и така нататък!" Като няма мерки - "Защо махнахте мерките, бързо затворете всичко, Божков-Божков, как затворихте Банско, ала-бала."

42

Анонимен

преди 3 години

Много скандали напоследък - Божков, министърката на земеделието, която укрива измами с еврофондове, пиарката с имотите за милиони, незаконните строежи по морето. Трябва да се завърти пак мантрата за ковид 19 , за да забравят овцете. Това е.

41

f

преди 3 години

Каквото и да е, оптималното е да не бъдеш предаден какъв си ,че си добър, защото иначе отслабваш поне двойно, че и повече и много ти бягат сатанистите и не можеш да ловуваш с тях. Ставайте известни внимателно, издавайте се само пред светлата страна че добри, а пред тъмната и на всеослушание пускайте противоречива информация за себе си. Макар че и да се издадете на всеослушание не е чак фатално,но не е оптималното добро.Освен предаване има и отпредаване, с течение на времето.

40

Анонимен

преди 3 години

колко удобно се увеличи броя на заразените точно преди края на извънредната обстановка, ще кажеш че е режисирано....

39

гербисто-патриот

преди 3 години

Нека да се върне извънредното положение, не да е едно просто извънредно епидемиологично положение, а да затворим пак градовете за хората. Да оставим фирмите само да могат да казват хна хората кой да може да пътува, и то от крепостните им селяни които работят за тях. Останалите да стоят по градовете.

38

f

преди 3 години

А фатално ли е да бъдеш предаден пред тъмната страна че си добър и да те убият или поробят? Как са разпънали на кръст Иисус и обесили Левски чрез предателство? Или пък може би не са ги заловили и лъжат, защото те толкова големи, че как да ги хванеш. Сигурно са разпънали някакъв друг добър човек,малък Иисус на кръст и убили,а големият предаден Иисус само ги прикоткал да ги избие и възкресил убития.Май че сатанистите не жертват,съюзяват се само в допирните точки,виждайки малко и бъдещето!

37

Анонимен

преди 3 години

Бе готви се един сценарий да затварят пак градовете щото тоя скандал дето избухна с Божков май усещам че вече са пътници и ще направят всичко да задържи властта и пак ще въведат извънредно положение

36

Анонимен

преди 3 години

Е защо са били там, защото те токово животно нема, според много от хората.Защото Кунчев е "фантазьор, плаши хората, яде малки деца" и какво ли не още...От невеж и нелеп народ...

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12Никой не е казал, че нещо се е променило с бързите тестове. Просто по сигнал са реагирали и на 9 човека са им направили бързи тестове. 30-40% е достоверността на бързите тестове. От 9 тествани са "светнали" 3-***. Днес в градината са ги подкарали с PCR. Какво пак меляте попиляните теории на доц.Мангъров?

34

радомир

преди 3 години

Затоворете градината бе ***. Банско целия го затворихте за 3-*** заразени, а тук една градина не могат да затворят.

33

Анонимен

преди 3 години

Гледах по телевизията една млада мама с бебе по майчинство първа си водеше детето на детска градина,то бива неразумност...да си пуши цигарите на спокойствие с количката по градинките!

32

малко съмнително

преди 3 години

В петък са били в Сърница и в понеделник с положителен тест. Не е ли малко твърде бързо, по скоро дали не са се заразили в детската градината.Тя от кога е отворена?

31

Анонимен

преди 3 години

До ЗАщо 34защото законът го позволява

30

Анонимен

преди 3 години

Ходили са да ядат баклавички на Рамазан Байрам! Турски е този вирус,някъде пишеше,че щамовете са различни,с различна агресивност- L, S, M.Интересно Ердоган затвори границата,как са дошли от Турция дето беше карантиниране с вечерен час,пеша през козите пътеки!

29

Анонимен

преди 3 години

До ЗАщоЗащо има хора над 65 години на обществени длъжности взимат пенсии и работятЗащото могат.

28

ЗАщо

преди 3 години

Защо има хора над 65 години на обществени длъжности взимат пенсии и работят

27

Анонимен

преди 3 години

До м?В районът отдавна има случаи на заразени, на няколко места нееднократно.Сега ли е време и там ли е местото за празници и туризъм?Иначе ще фалират хотелитИ и ресторантитИ бе!