86

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДЕТСКИТЕ ГРАДИНА С ПО 36 ДЕЦА СА В СОФИЯ! ПО РОДНИТЕ МЕСТА НА СОФИЯНЦИ ГРАДИНИТЕ СА ПРАЗНИ, ДА СИ ВОДЯТ ОТРОЧЕТАТА ТАМ! НЕ СМЕ ВИНОВНИ, ЧЕ ИДВАТЕ В ГРАДА НИ И ГО ПРЕНАСЕЛВАТЕ, МОЛЯ ВИ ВЪРНЕТЕ СЕ ПО РОДНИТЕ СИ МЕСТА !

85

Анонимен

преди 3 години

МИЛИ РОДИТЕЛИ, АКО ОБИЧАТЕ СВОИТЕ ДЕЦА И РОДНИНИ, НИКОГА НЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА РАБОТЯТ КАТО ДЕТСКИ УЧИТЕЛКИ- ГРУПИТЕ ПО 36 ДЕЦА, ДОСКОРО ЗАПЛАТИТЕ ДО МИНИМУМА, РОДИТЕЛИТЕ СИ ОСТАВАТ ДЕЦАТА И ОБСЪЖДАТ ПОВЕДЕНИЕТО НА ДЕТСКАТА УЧИТЕЛКА. В НОРВЕГИЯ, ФИНЛАНДИЯ- ЕДНА ГРУПА 8/10 ДЕЦА- 34 ДЕЦА- ДЕТСКА ГРАДИНА С ДИРЕКТОР- СПРАВКА НОРМАТИВНИТЕ ДОКУМЕНТИ НА СПОМЕНАТИТЕ ДЪРЖАВИ, ПОЛЗВАЙ ГУГЪЛ ПРЕВОДАЧ.

84

1

преди 3 години

другари гербери,вкарайте проекто закон,за задължително разрешение,от партия герб-комунисти по населени места,къде ще ходим и с кого ,ще спим,където искат,там ще ходят и учителките,нито има забрана за напускане на София ,нито забрана за влизане в Сърница.

83

Ех

преди 3 години

Дет.учителка да си!Отпуска да искаш!Половината време екскурзийки ,че и Европата плаща!Справка-фирмите за туристически услуги!Не е заяждане!Малко по скромно!За подяждането ,не говорим!

82

Анонимен

преди 3 години

Огнището в Сърница и Доспат беше установено в неделя и понеделник, така че невиждам никаква причина да търсите обяснения от жените защо аджеба са ходили там в петък, откъде на къде ще им търсите сметка ? да не говорим че дори и в момента там няма карантина, като искате някое място да не се посещава слагате го под карантина и го затваряте, що за малоумие е това да заклеймявате хората едва ли не като най-големите престъпници че ходили някъде, прощавайте ама такива глупости нямаше и при Тошо

81

А

преди 3 години

Тези к у ч к и най-малко трябва да бъдат глобявани и да имат присъда.

80

Анонимен

преди 3 години

Три учителки от детска градина 50 в район Възраждане са били в петък в Сърница - мястото, което се превърна в нов епицентър на заразата в България. "Тепърва ще разберем каква е била причината за тяхното ходене там. Те са нарушили апела на д-р Кунчев да не се посещава огнището"___И какво Ви влиза в работата причината на посещението в Сърница бе ? ми там не е наложена карантина , така че официално всеки може да ходи там, ЦИРКАДЖИИ НАГЛИ !

79

НОЩна Корона

преди 3 години

Кога минаха 14-те дни, в които не се проявяват никакви симптоми и не може да се установи заразяване и заради които се поставят хора в карантина ...?!

78

пф

преди 3 години

Ама какво ви влиза в работата на вас да знаете какво са правили там? Нали бързите тестове не бяха надеждни? Как без официален PCR тест ги заклеймихте така? И "нарушаване на апел" какво точно означава? Сърница до колкото знам не е под карантина, че да се нарушава каквото и да било...

77

www

преди 3 години

Кога се разбра за тези огнища и кога бяха направени тези апели? След това да напишат, кога жените са ходили там. И накрая да уточнят освен апел има ли нещо друго нарушено? Ако няма - да се извинят. Ако са ходили перди апела - да се извинят и т.н. Абе... детинщини. Съвсем в унисон с тези от Доспат и Сърниця дето спорят кой кого е заразил...

76

Анонимен

преди 3 години

Не разбрах само тия лелички какво са преподавали в ДГ, да не е университет.

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "колко удобно се увеличи броя на заразените точно преди края на извънредната обстановка, ще кажеш че е режисирано...."

74

Dinosaurus

преди 3 години

Ама как да не отидат?!? Ще пострада бизнеса на ***! По Великден нашите храмове бяха празни. А по Рамазана? Социална дистанция, ама друг път! От даскалките някоя да се е поинтересувала? Туристическия бизнес да живей! Ура за президента Радев.

73

Анонимен

преди 3 години

въпрос: "Защо са ходили в тая Сърница като там е огнище на зараза?"отговор:"Да видят има ли ковид19 или няма."

72

Анонимен

преди 3 години

Трите учителки са заразили 30-40 деца.Те пък в къщи са заразили по двама-трима още.Тези двама-трима са отишли на работа.Там са заразили по още 10-20 и така............до края на света.Още сме в началото ка КЛАНЕТО.

71

Анонимен

преди 3 години

"Днес двете групи, в които са преподавали ще бъдат затворени" какво са преподавали в ДГ

70

Анонимен

преди 3 години

Поредицата от случайности не е случайност.

69

Абе

преди 3 години

Такива огнища като Сърница и Доспат трябва веднага да бъдат ИЗОЛИРАНИ, а не да се оставят разни там да ходят да си развяват фустите за щяло и нещяло !

68

Анонимен

преди 3 години

Началството ги е изпотило с цел да се нагоди и подмаже.

67

Анонимен

преди 3 години

Прости учителки. Защо са ходили в тая Сърница като там е огнище на зараза?