66

Анонимен

преди 3 години

До изнервенДа видят има ли ковид19 или няма.

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51Затваряй си плювалника.

64

Анонимен

преди 3 години

ДА,Изолацията не ти се отразява добре. Излез, подишай въздух, намери си някакви приятели. Ще гледаш по-ведро на живота.

63

Анонимен

преди 3 години

Защо хотелите в Доспат и Сърница продължават да работят и дори днес по сутрешния блок призоваха туристите да отиват при тях и да не си отменят почивките! Това е пълен абсурд! Не виждате ли, че хората се връщат оттам болни и се почват тестове, контактни лица, карантини, затваряне на детски градини и объркване на живота на толкова много хора?!?!

62

f

преди 3 години

Май че не си пречат,нищо че са много, защото енергиите не се губят, плодят се на тъмно, прииждат на вълни и смрачават! Но май се съюзяват само в пресечните точки с добрия човек срещу него, колкото да го изравнят,но не и да го победят, те колкото и да са много на брой сатанистите, по единично са нищожно малки и злетаци,бийте ги! Мамят някъде и са целите в слаби места,изпробвайте ги навсякъде, явно не са убили истинския Иисус и предателството не е толкова фатално,просто много бягат и няма на лов.

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42Как ще обясните, че в Северна Македония имат много бройки? И на тях ли Божков им е проблемът, че им ги завишават?

60

ДА

преди 3 години

До Анонимен-"Избърши си слюнката от устата и ми кажи какво правят в момента на Запад? :)"Знаеш ли какво правят-спазват и до ден днешен каквото е разпоредено,за маски,дистанция и т.н.Качил ли си се в градския транспорт да видиш колко души са с маски!?Или как се пази дистанция в затворено помещение!?*** си е ***,национален герой!На коя друга държава националният герой е ***!?

59

Програмист

преди 3 години

Кеффффффффф, пак ще си работя от къщи няколко месеца :)

58

Т.Шак

преди 3 години

Глупости! Бързите тестове не стават положителни за три дни. Трябва им поне седмица.София 3 месеца беше най-голямото огнище на заразата в България. Защо трябва да са се заразили в Сърница.Това са пак партенки на Щаба, които искат затягане на мерките.

57

избирател

преди 3 години

Странно!!!В земеделското министерство,един заразен,запечатаха министерството,в детската градина трима,но ще работи....Много странна тактики?!Аааа забравих,в министерството трябва да се обеззарази документацията...

56

Анонимен

преди 3 години

ДА,Избърши си слюнката от устата и ми кажи какво правят в момента на Запад? :)Щото мога да ти кажа - това, което и тук. Дишай дълбоко, купи си продукти за два месеца и не излизай от вкъщи, като те е толкова шубе.

55

ДА

преди 3 години

Ето това е българина-за него не важат закони,забрани,не се съобразява с нищо!чий са го дирили тия там!?Нещо няма ли наказания,глоби за такива безотговорни люде!?Затова дълго и винаги ще гледате как го правят "на запад"!Ама там има дисциплина и никой не гледа как да изкръшка.Заслужаваме си и съдбата и управлението!

54

Драган

преди 3 години

Сега ще тръгне пак и в София. Браво !

53

f

преди 3 години

И това го има, че на тъмно те се съюзяват срещу допирните точки докато е болен някой да го досъсипят, защото на светло ще се обърнат нещата срещу сатанистите, но го има и другото, че те са нищожни и го докарват само на бройка, а от такава голяма бройка почват да си пречат един на друг, от разстояние май не можеш да съсипваш чак толкова,как да ти скочат на бой и арестуват 100 души,пречат си?!Май не е толкова фатално да кажеш на всеослушание че добър,но не е оптималното!И не убили истинския Иисус.

52

Анонимен

преди 3 години

Чий са го търсили в Сърница?! Или са поредните прованси, довлекли се тук?!Не, че нещо, но ако търсиш софиянки пето поколение за работа в детска градина, ще има бая да търсиш и пак няма да намериш. Като софиянец ти го казвам.

51

алоууу

преди 3 години

Чий са го търсили в Сърница?! Или са поредните прованси, довлекли се тук?! Безотговорни жени, но колко ли са като тях. Срам.

50

Анонимен

преди 3 години

Тука съседите за тях нямаше карантина, партита, кючеци и крясъци до зориА ракия, агнешко и яйца имаше ли?

49

Анонимен

преди 3 години

Всички комунистически *** са впрегната да пишат глупости по форумите.

48

f

преди 3 години

А ако направиш дребна грешка във важен момент, разболееш се, тогава не може ли да е фатално, че си предаден пред тъмната страна че добър човек или светец на тъмно? Те виждат в бъдещето допирните точки с конкретния положителен човек, че ще стане отново светло и ще оздравее и вече силен ще разобличава много от тях, и докато е болен да го досъсипят колкото могат, може и Иисус да е направил някаква дребна грешчица и да си е изкупил греха на кръста! Че то кой не греши, но въпросът е да се поправяме!

47

Капитана

преди 3 години

Пускайте брифинги, говорете за маски, чували, дезинфектанти и проверки по аптеките. Дъвка да има. Че иначе много скандали напоследък, трябва да се отклони вниманието