145

Анонимен

преди 3 години

Разисма е проблем! Не протести, а война трябва за да се оправят нещата! Всички хора сме важни до един. Всички сме с равни права.

144

Котки

преди 3 години

Черни, бели, леви, десни, мъже, жени и още 100 новоизскочили пола, гейове, хетеро и всичко по средата и всички се борят за някакви права, които нокой не им е отнемал... Хората са прекалено разделени. Всеки или иска да е "прогресивен", или вижда "пропаганда" в най-малкото нещо. Липсва ми времето, когато можехме да гледаме "Пришълецът 2", или "Блейд" без на никой даже да му направи впечатление, че протагонистът е "силна жена", или чернокож.

143

Кръстьо Костов

преди 3 години

До прочетете първо - 155Хайде определете се:Когато демократическата партия "сееше" демокрация в Източна Европа - всъщност комунизъм ли изграждаше ? Западна Европа и до днес са съюзници на демократите - и там ли е комунизъм ?Това което не разбирам - дали провокаторите са живи хора или е ИИ ?

142

Анонимен

преди 3 години

Не вярвам сляпо на всичко което се изписва . Нормално е всеки да бъде оплют ако след него има "потоп". След като името на Джордж Флойд се използва срещу расизма ,то реакциите след него от защитниците на системата ще бъдат точно такива каквито са - криминални прояви.И Левски дори е изкарван от турците като ***.За тях е *** ,за нас българите е светиня. Винаги има различни гледни точки и маниполации.

141

Анонимен

преди 3 години

Напълно съгласен с автора! Адмирации!

140

Анонимен

преди 3 години

Демократическата партия на САЩ извадиха последен "коз" срещу Тръмп, като организираха масови безредици, надявайки се да настроят всички срещу него (и до някъде успяват). Те са в патова ситуация, за тях тези избори са буквално на живот и смърт, и ако трябва ще сринат цялата държава до основи, само и само Тръмп да падне...!!

139

прочетете първо

преди 3 години

едното от престъплението на този юнак е да опре пистолет в корема на бременна жена за да проникне в жилището й и да я ограби и като започнала да вика аверът му я удро с пистолет по главта.ето такъв юнак защищават прокомунистическите оргнизции в щатите

138

човек

преди 3 години

Приветствам заглавието и статията. Искам да отбележа ,че мимикрията е достигнала високи нива и тука реално е трудно да се различат истинските интереси. Може с леви лозунги да играят съвсем други сили ,както е в момента. Не само в САЩ. Ковид 19 се опита да скрие някои неща и това е ясно с ограничените свободи . Но и тази смърт имаше подобна цел . Но пак обществото не си загуби ума напълно. И с право протестира и изисква своите права . Кой и защо наду балона "Флойд" ? Може и да не се разбере ...

137

Анонимен

преди 3 години

Поздравления за статията. Рядко се случва да се напише свестен материал.

136

Сърп и чук

преди 3 години

Само за ден в Чикаго, където обитават най много българи и се хвалят с това, е отбелязан рекорд по убийства за денонощие - 18! Простреляни над 80 души! Демокрацията изисква жертви!

135

Анонимен

преди 3 години

поне им лъсна на левите пропагандатори целта. Тръмп пак ще е президент.

134

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Факт е че полицията там пипа доста грубичко,сигурно имат някакви основания.Никое убийство не може да бъде оправдано, но същата полиция бие , пък и застрелва ибели, но защо тогава няма демонстрации, няма палежи и убийства?

133

Анонимен

преди 3 години

СъединениАфриканскиЩати

132

ДДРОнег

преди 3 години

До АнонименМного сте прав !!!Ние, които сме живелипо времето на "развития соц." не можем да намерим разлика между онзи строй и този, когато сравняваме свободата на словото !!!Не бяха такива очакванията ни ...

131

ДДРОнег

преди 3 години

Рядко се срещат такива статии !!!И ние тук писахме в този стил, някои се оплакват, че са били баннати ?!Да не се окаже, че най-големите расистиса ***, пардон афроамериканците ???!!!

130

Анонимен

преди 3 години

Александър Попов защо го публикуват? За същите коментари бях блокиран 3 дни? Споменавах факти. Никъде обидни квалификации. На някой не му хареса.

129

Професорът

преди 3 години

"А все пак чистата статистика сочи, че полицията в САЩ всяка година убива над 1000 човека. И ако се разделят по цвят на кожата - чернокожите не са най-много."Идиото, чернокожите са едва 13%, как искаш да са най-много. Като процент спрямо съответната раса, да, чернокожите биват убити най-често. Двойка по математика и логика, расист.

128

wwww

преди 3 години

да ченгетата превишиха правата си.ноо от записа на охранителната камера се вижда че го арестуват нормално ....на друга охранителна камера се вижда ,че го свалят от колата може би защото черния започва да беснеее в колата....но сигирно това нее важно .по важно е да се оберат магазините да се хвърли кал на тръмп и да се каже че черния живот е многоо важен.

127

До автора Попов

преди 3 години

Уважаеми, както казахте в материала си: "нещата се случват преди да се е произнесъл съдът.". Кой съд присъди смърт за Флойд и бой за Кинг? Мога да ви отговоря, съдът на расизма - личния расизъм на извършителите. Каквито и прегрешения да имат жертвите, правото на честен съд им е било отнето от хората които са ги убили или били. Нека им дадеме шанс за честно правораздаване, защото утре може ние (аз) или нашите (моите) деца да са мъртви или набити без съд и присъда.

126

До 130

преди 3 години

И между другото, точно сред че,рнокожите е най-голямата смъртност от вируса !