185

Ф.С.В.

преди 3 години

Почивай в МИР Приятелю- Ти просто беше последната клечка която запали огънят в САЩ

184

Анонимен

преди 3 години

До Г-н Попов, протестътНе съм г-н Попов и съм живял на запад, вкл. в Щатите. Мнозинството от затворниците са черни, защото черните извършват повече престъпления на глава от населението, отколкото всяка друга раса в САЩ. Знам, че крайнолевите промити мозъци не се интересуват от факти, но статистическите данни са налице на сайта на ФБР, Министерство на правосъдието и прочие щатски институции. Преди белия човек да дойде в Африка, там не е било открито колелото. Not enough said by you, уважаеми.

183

Г-н Попов, протестът

преди 3 години

е срещу расизма, просто в случая прие формата на Флойд, какъвто и да е той. В американските затвори над 70% от инмейтите са чернокожи, към тях има и специално отношение при разследвания и задържане. Не сте живял в чужбина и не сте виждали нещо различно от бели. В Англия, Бристъл събориха статуя на робовладелец, защото т.нар. Велика Британия се крепи само на мародерство, избиване на индианци/нейтиви, поробване, завоевания и робство. Къде са индианците в САЩ и Австралия? В резервати! Enough said.

182

Анонимен

преди 3 години

"а мародерите - от всякаква раса, се възползваха да осребрят масовото недоволство"Айде стига приказва глупости. 99% от мародерите са от меланигерската раса, а почти 100% от антифа са от раста на малките шапки и големите носове.Други участници в този хаос почти няма. Недей да намесваш останалите раси които нямат нищо общо с този фарс.

181

Анонимен

преди 3 години

Статията е очевидно писана от човек, който не е следил особено добре случаите с полицейско насилие в САЩ. В голяма част от тези случаи, държавата потулва всичко чрез законите за защита на полицейски служители и полицаите излизат чисти, дори и когато са налице доказателства за непредумишлено убийство. Има и редица други абсурдни случаи на неоправдана конфискация и унищожаване на имущество, където съдът просто оправдава полицията, понеже абсурдни закони писани преди век и нещо ги защитават.

180

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКак на чисто? с два вида наркотици?

179

Додо

преди 3 години

Ако на този етап, след като излязоха всички детайли около ... убийството на Джордж да Нига еди кой си, има все още човек, които вярва, че това е убийство на расова основа, то това е гаранция, че иде реч за супер глупав човек! Ако обаче, след като се разбра, че кюмура имал учителка във втори клас, чието име било Аynal Sеx, която е играла кризисна актриса в терористичните атаки в Орландо и Вегас, то това е доказателство за непоправима ретардираност и тези хора напълно заслужават съдбата си!

178

Как не ви е срам бе

преди 3 години

Джордж Флойд има 8 ареста, лежал е 5 години за въоръжен грабеж (нахлува в къщата на някака бременна жена и я заплашва с пистолет), в кравта му откриват 2 вида наркотици ...за този жалък ббоклук ли трябва да съжалявам !?

177

Astarot

преди 3 години

Евала на Морган Фрийман за едно интервю. Където го питат "Как да се справим с расизма?". Той отговаря "Спрете да говорите постоянно за него".На черните им се обяснява от ранна детска възраст, че живеят в расистко общество и са подтиснати. Така ги обричат на цял живот пълен с гняв към "привилегированите" бели.Не че всичко не им е осигурено, но искат стандарта на богатите бели. И най-лесният път е криминалният. Не че няма уайт *** живещи по фургоните, ама те гледат само богатите.

176

Анонимен

преди 3 години

Явно предпочитат да погребат тази *** като Рамзес Втори, отколкото да продължават да се излагат с тези расови безредици.Но тази политика в стил мир да има няма да продължи дълго, защото знаем какво се случва, когато постоянно правиш отстъпки на някой. Той просто свиква и става все по-нагъл.В един момент търпението на реднеците ще свърши и много бързо САЩ ще си припомни времената на Дивия Запад.

175

!?

преди 3 години

Бат Сашо с подобни статии направо си рита трудовата книжка, да иде да му изпишат по висока доза либералицин. И задължително да се яви на изпит върху постулатите на ИК

174

Анонимен

преди 3 години

Егати пacквила!!!Кой и къде е казал, де се е чуло и видяло, така да се каже, някой да героизира убития?Като изключим почитта която отдават на погребението му, няма други прояви на героизиране.Джордж Флойд не е американският Васил Левски.Макар че и за Левски се знае, че е убивал хора, но да не задълбаваме в други теми.Джордж Флойд, макар и престъпник с досие, си е излежал присъдата, променил се е и е започнал живота на чисто. И в случая е просто жертва на полицейски произвол. Няма героизъм.

173

БПФ

преди 3 години

До Анонимен 173Това показва само, че няма по-голямо безумие от толерантността на цивилизованите хора към индивиди, живеещи още в каменната ера, които си нямат понятие от толерантност. Ти се държиш с него като с човек, то напук ти се качва на главата !!! Тая "толерантност" а то си е толерастия, направо ще унищожи цивилизацията, ако не се осъзнаем. Бандитизъм и диващина се озаптяват не с деклрарации, а с крути мерки, включително изселване или изтребление на бандитите - и расата няма значение.

172

БПФ

преди 3 години

До ЛораЛора, всички имат равни права. Цитирай ми закон, който дава привилегии на белите. Напротив - масово има "позитивна" дискриминация - тоест "другите" имат привилегии. Въпросът е, че те искат равни резултати, не равни права. Искат да имат стандарта на белите, но без да учат и без да работят. Който нeгър учи и работи здравата - както правят белите - никой не го е спрял да просперира.

171

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 157Значи призоваваш за война? Не знаеш ли, че това е подсъдно? Аз казвам друго - щом за "тъмните" белите са расисти, то да се спрат всякакви взаимоотношения между двете раси Чepните да бъдат върнати в Африка и затворени там. НИКАКВИ финансови помощи от белите държави за тоя континент, да не се допускат никакви мигранти и т.н. да излизат от Африка. Никакви храни, лекарства, ваксини. Африка е богат континент, да се оправят сами и да процъфтяват. Белите толерасти - и те в Африка.

170

БПФ

преди 3 години

До ЛораЗа 60-70 години продължителността на живота в Африка се увеличи двойно - заради лекарствата и ваксините на "лошите" бели. същите изливат в Африка трилиони долари помощи от десетилетия. Дори им правят инсталации за чиста вода, щото "клетите" негъри не могат да се отучат да задоволяват естествените си нужди в потоците и изворите, от които после пият вода. Какво е дала в замяна чepната раса на света? - АБСОЛЮТНО НИЩО !!!

169

БПФ

преди 3 години

До ЛораЩом чepните хора се чувстват дискриминирани, вече могат да се върнат обратно в Африка. Срещу насилственото докарване, те са получили възможността да живеят в най-развитата държава на света, затова не си отиват у дома - но иначе протестират, разрушиха дори паметника на Колумб, благодарение на който сега не живеят в джунглата. И не е вярно, че белите експлоатирали африканските държави - напротив - "лошите бели" са излели толкова пари в Африка, че биха могли да я покрият като с килим !!!

168

БПФ

преди 3 години

...самият факт, че издигнаха за свой кумир един закоравял престъпник, говори достатъчно.

167

БПФ

преди 3 години

Евала за статията !!! Много точно и вярно е всичко. Цялата ситуация доказва едно - толерастията към ***, диваци, престъпници и *** е гибелна за обществото и държавността - и може да провали дори най-силната държава на света. Расизмът тепърва ще избуява. Всичките десетилетни усилия на политиците и на Холивуд дори, за се покажат чepните като "добри, благородни, но онеправдани" рухнаха, унищожени от самите чepни - от грабежите, палежите и мародерствата им.

166

БРАВО

преди 3 години

МНОГО ДОБРА И ТОЧНА СТАТИЯ!