165

Анонимен

преди 3 години

Благодаря ти Господи,че съм българин!

164

питанката

преди 3 години

И нашите политици са нагли и ***, но случаят с тоя надрусан пандизчия е направо за рекорд по тъпотия на политиците. Как е възможно толкова хора, представители на властта да се изказват и коленичат пред един доказан престъпник. Заради власт са готови да стъпчат не само своето достойнство, но и на нормалните работещи хора. Не бих гласувала за такива "политици". Дано Байдън не спечели и да не се появява никога в политиката!!

163

Ел Булгаро

преди 3 години

До АнонименБели в САЩ-77%, черни 13%. Останалите 10% са жълти, хиспанчуги, индианци и други. Провери си статистиката. Иначе расизмът е обратен. Черни срещу бели!

162

Eл Булгао

преди 3 години

До Анонимен"Гротеска, да!

161

dodger

преди 3 години

Когато умните и способните доминират над глупавите и лентяите, това се нарича капитализъм. А не расизъм!

160

Анонимен

преди 3 години

175 - понеже къщите им са незаконни, държавата ни е безсилна да ги обложи с данъци. Отделен е въпросът дали това са къщи. Да, има доста (кичозни) натруфени къщи, но повечето "постройки" в гетата са едни коптори. И е недопустимо за всеки който реве като почнат да ги бутат, че оле-мале бутат на хорицата къщите. Ама това не са къщи бе. Това са си бараки, тенеке-колиби, но НЕ СА КЪЩИ!

159

Анонимен

преди 3 години

Аз пък знам, че в БГ има едни със златни зъби, сини венци и морави джуки, дето мразят белите хора, и учат и децата си как да мразят. На всичко отгоре ПАРАДИРАТ за права които никой не им е отнемал. На белите кой им е отнел правата да не плащат ток, вода, данъци? Кой им е отнел правото да строят самоволно на чужд терен без документи, без проекти, без стриотелно разрешение? Да скубят държавата с детски, и в същото време децата им да получават детски, защото вече са родили свои деца!? НАРОДЕ...!!!

158

Лора

преди 3 години

До Анонимен 171Да не забравяме, че белите хора първи са завладяли и заробили африканският континент - не африканците са дошли в белия сват. Първите черни хора в САЩ са докарани пак от белите. И до днес белите експлоатират африканските държави и грабят всичко.

157

Анонимен

преди 3 години

Евати гюрултията за един нюгер бандит

156

Анонимен

преди 3 години

Няма значение Джордж Флойд кой и какъв е (бил). Фактът е един - ченгетата са *** навсякъде и винаги. А Сашко - чалга хроникьора пак се прави на "дълбок".

155

Анонимен

преди 3 години

В Африка хората са черни. Факт! Могат да живеят без да работят, защото няма зима и храната расте по дърветата. Пробемът е, че като отидат в бяла държава, искат пак така да живеят без да работят.Да, в Африка хората са черни. Белите виновни ли са за това?

154

Анонимен

преди 3 години

Белите не мразят 4ерни-те. Напротив, 4ерните мразят белите, и даже ги обвиняват за собствената си омраза. Оттам идват всички проблеми.

153

Анонимен

преди 3 години

Ако този е герой, то и австралийския коляч си е невинен щото това е нормалното вече...

152

Анонимен

преди 3 години

Аман от защитници на бандити. Тоя като го величаете толкова, защо е бил в затвора? Защо е вършил въоръжени обири?Продавал е дрога? И в момента на задържането пак е бил яко надрусан. Как да го озаптят полицаите? Да му се помолят ако обича сам да си сложи белезниците ли? И да му викнат такси да го закара до РПУ-то(американското)? Кресливите защитници на чов.права имат най-голяма вина за напрежението, защото реват за някакви неотнети права права на хора, които не признават правата на останалите хор

151

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 164Какво означава нормален бял човек? Африканците ненормални ли са, за това, че кожата им е друг цвят. Може би японците са също ненормални, защото ги водим жълта раса?

150

Лора

преди 3 години

Убийството на Джордж Флойд е капката която преля чашата. Расизмът в САЩ е многопластов, груб и грозен. Аз съм бяла и не американка, но от всички приятели живеещи в САЩ знам, че бялата раса, макар и не най-многобройна, все още доминира и управлява - определя дневния ред. И съвсем няма намерение да даде равни права на останалита раси. Не само афроамериканците са засегнати. Много други дърважи не правят изключение. Все пак САЩ не са бяла държава, както Великобритания. Местното население не е бяло.

149

Анонимен

преди 3 години

Тепърва по света и у нас ще берем горчивите плодове на криворазбрания либерализъм и джендеризма. Скоро ще започнем са се срамуваме за това, че сме нормални бели хетеросексуални хора.

148

Анонимен

преди 3 години

Няма никакво предумишлено убийство. От четиримата полицаи единият е черен, макар и с по-бяла кожа и единият е азиатец. А тоя *** е бил 1.93м, огромен и здраво надрусан - как се озаптява такъв?

147

Анонимен

преди 3 години

До Сърп и чук 150 Чикаго е един от най-престъпните градове в САЩ . Много често регистрира най-голям брой на убийствата спрямо останалите .Явно като започнаха да разхлабват мерките срещу Ковид-а , бандите са решили да си наваксват и да се гърмят , и кой знае какво още

146

бг

преди 3 години

Джордж Флойд е постановка на ***.