205

КЪВ РАСИЗЪМ ,БЕ...

преди 3 години

ТОЯ СИ Е АБСОЛЮТЕН *** НА ОБЩЕСТВОТО!НАПЪЛНО ИЗВРАТЕНИ ПОНЯТИЯ!

204

ааа

преди 3 години

До 204Е защо цветните не учат тогава...някой пречи ли им...ааа изисква се усилие...иска се пет години да учиш ...като толкова не могат да прогресират в Америка, защо тогава не прогресират братята им в Африка...защо няма някоя Африканска страна с силна икономика, добро образование, защо в Африка постоянно има граждански войни, защо черните братя се избиват един друг ...най-големите геноциди са в Африка черни срещу черни, защо черни поробват черни в Африка примери много от миналия век дори и сега

203

Хххх

преди 3 години

Тия се изплюха върху гроба на Мартин Лутър Кинг.....да издигнат бандит на по-висок пиедестал от Лутър Кинг....поне първият е бил образован и ерудиран и не бандюга.

202

дедо Ташунко

преди 3 години

Очаквам находчиви бизнесмени да произведат поне 10 милиарда фланелки с лика на този хубостник, та да напълнят гушите. Може и върху знаме, та да си сложим по едно на балкона или на покрива.

201

Константин

преди 3 години

Интересно ми е либерастите какво ще кажат затова. Човек, надрусан и извършващ престъпление, с 5 и повече присъди, дори лежал в затвора, как да бъде задържан от полицията. Сигурно е бил и въоръжен. Като не му стигат парите, не да извършва престъпление, аз ако започна да си печатам фалшиви пари, ще ме арестуват? И са ми много странни защитниците на цветните хора, като е цветен, не може да бъде арестуван ли, като извършва престъпление?

200

ххх-ххх

преди 3 години

Либерали политици изпуснаха духа от бутилката. Липсата на адекватно наказание, ражда престъпление! Ето защо бананите вече могат да си правят всичко, убиват се един друг, грабят се един друг и на края ако полицията се опита да задържи надрусан банан с досие от 15 страници агресивен и опасен трябва да го гали с перце?! А живота на полицая, който в много от случаите е тъмнокож къде отива? И защо никой не скача сращу насилието когато жертвата е бял или азиатец? Или Латинос? Защо маймун обама им даде

199

Анонимен

преди 3 години

Половината свят защитава престъпник и наркоман... Света полудя!!

198

КРАДЕ МИ СЕ БЕЕЕЕ

преди 3 години

КРАДЕЕ МИ СЕ БЕЕЕ, ДРУСА МИ СЕ БЕЕЕ, НА ПРОТЕСТО БЕЕЕ, И КЪДЕ ДА ЕЕЕЕ

197

Диди

преди 3 години

Като гледам кои са им героите, явно белите имат право като не искат да се мешат с тези.Мен направо ме е страх като видя такъв индивид.

196

Bogumil

преди 3 години

Браво, най сетне непристрастна и реалистична публикация.

195

а

преди 3 години

ама той е бил *** да го бяха заровили и дасе приключва...ама като се замисля цяла америка е тръгнала от няколко дузини долни каторжници така, че сигурно за тях е ангелче или елита използва момента за още хаос. ха ха тея храненици отърваха още няколко месеца преди раята да се осети, че са ограбени и наевани:))))

194

Тони

преди 3 години

Протеста в памет на Флойд е просто претекст, за да може да се разграбят магазините.

193

Рокстайн

преди 3 години

Май май у америка са заиграват и може като нищо една нова, гражданска война да стане.

192

Rt

преди 3 години

Още един булгаристански писач на"анализи".Каквото и да пишеш българска Мишко тук има УБИЙСТВО и То на Расистка основа. НЕ Мога да дишам - това казва всичко.

191

Анонимен

преди 3 години

Както може би вече знаете, "мъченикът" на расовата дискримнация в САЩ, престъпникът Джордж Флоид, към момента на смъртта си в 21:25 ч. на 25 май, е бил интоксикиран със смъртоносен коктеил от ФЕНТАНИЛ И МЕТАМФЕТАМИН. Това е записано в протокола от аутопсията му. (Затова още преди полицаите да го проснат на земята, по устата му има пяна, тя се вижда на видеозаписите). Този престъпник има 7 присъди, една от които е 5 години зад решетките за разпространение на наркотици и въоръжени грабежи (Той имал своя лична банда за ограбване - най-вече на самотни майки и други социално слаби цветнокожи). Ф

190

До 204

преди 3 години

Ама ако дойде някой цигганин и ти почука на вратата ще го поканиш ли увас? Ще го нахраниш ли и оставиш да пренощува в стаята до тази на дъщеря ти за да не мръзне по улиците? М? :)))

189

До 199

преди 3 години

Цветконожите са изолирани, голяма част- необразовани или с ниско образование, а и заобиколени от много престъпност.В такава среда не можеш да прогресираш, нито пък да получиш образование и сносна работа.Статист. данни ги държат и оповестяват същите животни, които държаха Флойд 9 минути с опряно коляно, докато умре.България е толкова расистка и неприемаща различното от "моето село", че живее още в 16-ти век.За съжаление.Питекантропските фашистки коментари -"всички не бели под ножа" са показателни

188

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече ни заливате с информация за Флойд, толкова повече събуждате расистките чувства у хората!

187

Анонимен

преди 3 години

Какъв Джордж Флойт! Банановите индивиди се чудиха какво да краднат и как по време на пандемия и постъпката на полицая Т-1000 им дойде като "дар от небето." Всичко по време на зулумите и след това е... ала бала, Джордж Флойд. Много им дреме на бананите, че едно наркоманско нигро е хвърлило топа.

186

Handel

преди 3 години

Както боко казваше преди да го обхване грандоманията - "ако беше в затвора. щеше още да е жив"