67

Анонимен

преди 3 години

До Трайно безработенА защо си "трайно безработен" ???? Или си некадърен или мързелив! А може би и двете:)

66

Народна мъдрост

преди 3 години

Срещнеш ли гладен комунист, нахрани го. Срещнеш ли жаден комунист, дай му вода. Срещнеш ли гол и бос комунист, обуй го и го облечи. Но никога, никога, никога не давай власт на комуниста защото тогава всички ще са гладни, жадни, голи и боси. С изключение на управляващите комунисти!

65

Анонимен

преди 3 години

Бойко изпълнява педизборните обещания на БСП като бавно развиващ!Направи Южен поток пардон турски ама все тая газо пак е същия.И АЕЦ Беляне ще строи ама друг път.

64

Анонимен

преди 3 години

До asdДа, но телефонните измамници лъжат стотина пенсионера а БСП лъже всичките.

63

Анонимен

преди 3 години

След хунтата на ББ идва демократичното правителство на Черепа??!!

62

ЕЛЕНА

преди 3 години

До АнонименНИНОВА И КОМУНИСТИТЕ НИКОГА НЯМА ДА ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ТА ИМА ЛИ НЯКОЙ УМЕН КОЙТО ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ КАКТО И ЗА РУМЕН РАДЕВ ЕДНАКЪВ МОЗЪК ИМАТ И СА КОРУМПИРАНИ ОТ ПРЕДИ

61

Трайно безработен

преди 3 години

Вчера получавам от НАП писмо, че времето за доброволно плащане на 2 Здравни вноски е изтекло !Какво сега насила ли ще ме накарат?При Станишев Зфравните бяха 10 лв.При Борисов 24.4 лв то само това да беше.Очаквам да доидат да ме принудят да им платя в натура.

60

все по-малко

преди 3 години

Тия пак ли ще се преброяватнали са под 60 хил

59

Дидо

преди 3 години

По-гнусно предложение не сме и сънували. А бе тая партия не беше ли забранена?????????????? Народе отваряй си очите и то много нашироко.Ако искаш да се върне народния съд-подпиши се. Ако искаш инфлация един долар за 3000 лева подпиши се.Ако искаш да осъмнеш със спестявания в рубли вместо евро,подпиши се.Ако искаш да се озовем със съсипана икономика в резултат на руската управа подпиши се. Ако държиш на мутри и олигарси..............................под-пи-ши-се......

58

Анонимен

преди 3 години

Накъде ни тласка тази партия заради клиентелиските си ангажименти към олигархията?След свалянето на ГЕРБ идва правителството на мутрите и олигархията.Техноимпексова-премиер;Цв.Василев м-р на финансите;Слафчо чалгаджийчето м-р на културата;Черепа на МВР и хазарта;Миню Стайков на земеделието;Арабаджиеви на туризма;Баневи на икономиката;Златев на химията.......Да ви е честито!!!Хахаха Порнография!

57

asd

преди 3 години

Какво е общото между БСП и телефонните измамници? - Лъжат пенсионерите

56

Анонимен

преди 3 години

Това нещо като преброяване на пенсионерите ли е?

55

Анонимен

преди 3 години

Дън Сяо Пин: Не е важно дали котката е синя или червена - важното е да лови мишки.

54

Герб ще ни довърши

преди 3 години

До Тако Пеков: Не БСП, ГЕРБ ще ни довърши. Вече трети мандат на Бойко все сме на опашката на ЕС иняма да се отлепим оттам докато не си отиде некадърната и корумпирана гербаджийска дружинка.

53

Анонимен

преди 3 години

Защо искат оставката му? ГЕРБ вече започнаха да изпълняват предизборните обещания на БСП : АЕЦ - Белене, Балкански поток, държавни бензиностанции, вкарване на олигарсите в затвора, ревизия на прехода и ревизия на криминалната приватизация.Защо да ги спират да им изпълнят всичко, което са обещавали някога на народа?Хем няма да се мъчат, като дойдат на власт. Всичко ще е построено, олигарсите ще са в затвора, държавен бензин за народа.

52

Анонимен

преди 3 години

ВСИЧКИ ПРОТИВ ГЕРБ ИСКАТ БЪЛГАРИЯ В ЕВРАЗИЯ- НАЙ ВИСОКАТА МИН ЗАПЛАТА Е В РУСИЯ- 118ЕВРО- НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА ВЗЕМАМЕ ПО ВИСОКА ОТ НАЙ СИЛНО РАЗВИТАТА ДЪРЖАВА- НИЕ С 200ЛВ, А ДРУГАРИТЕ В РАЗБИТИЯ И КОФТАК ЗАПАД, МИЛИОНЕРИТЕ СЕ ВРЪЩАТ НА БЯЛ КОН, ТЕ ФАЛИРАТ БАНКИ НА ВОЛЯ И БЪЛГАРИЯ ЦЪФТИ- ТА ТЪЙ БРАТЯ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ!

51

Анонимен

преди 3 години

"Тоталното огладняване води до тотално изпростяване"

50

Анонимен

преди 3 години

До ГЪДУЛАРТози закон Майчето Костинбродска го писа:))

49

Тако Пеков

преди 3 години

Айде, да идва Бесепето да довърши държавата. До сега имаше няколко неуспешни опита, но е крайно време да ни изтрие от картата на света.

48

ГЪДУЛАР

преди 3 години

ИМАМЕ ЗАКОН ЗА ПРЯКОТО УЧАСТИЕ НА ГРАЖДАНИТЕ В УПРАВЛЕНИЕТО И Т.Н.-НАКРАТКО ЗАКОН ЗА РЕФЕРЕНДУМИТЕ.СВАЛЯНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВО МОЖЕ САМО С РЕШЕНИЕ НА НС- НЕ И С РЕФЕРЕНДУМ,ОЩЕ ПО-МАЛКО С НЯКАКВА СИ ПОДПИСКА.ЗАТОВА НИНОВА СЕ ГЪБАРКА С ПОДПИСКА,КАКВАТО В ЗАКОНА НЕ Е ПРЕДВИДЕНА. НЯМА МНОЗИНСТВО В НС И ТАМ НЕ МОЖЕ ДА ПРОБИЕ. ЗАВЪРШИЛА Е ПРАВО,А ТВОРИ ДИВОТИИ..."НАРОДЕ????"===============Закона е писан така, че властимащите "вовеки веков", .... долняци!