87

АБЕ, ПАК ГЛУПОСТИ..

преди 3 години

АМИ, ПРЕДИ 10.11.89г....ТЕ ВСИЧКИ БЕХА КОМУНИСТИ, БЕ.. ХАХАХАААНАЛИ БЕШЕ---"ЕДНА ПАРТИЯ--ЕДИН НАРОД"....ИЛИ МАЙ СТЕ ЗАБРАВИЛИ...???!!ТАЯ ГЛУПОСТ.... СМЕ Я СЛУШАЛИ.... ХАХАХААА

86

Валери

преди 3 години

Дрогаре, по-леко с напъните, той народът си казва думата на избори кой предпочита да го управлява. Вече 10 години. Заповядайте март месец 2021.

85

БСП са гад.ини

преди 3 години

Вземат ли комунистите да ни говорят от името на народа, значи се готвят яко да го ограбят. Не сте забравил, нали?

84

Реалист

преди 3 години

До до елена. президентът ВИНАГИ се избира мажоритарно. А този случайник го избраха защото хората не го познаваха какъв крете.н, а и заради неизбираемата цецка.

83

Байфидан

преди 3 години

До 88. Нещо яко си се объркал. Тази плоча с комунистите в ГЕРБ не се ли изтърка много? Самият ти колкостотин пъти си я писал? А да си обърнал внимание, че точно при Борисов погнаха олигарсите. И как пък всичките се оказаха свързани с БСП или ДС.

82

Анонимен

преди 3 години

АПРИЛ 2016Г ОТ ПАРТИЙНАТА КАСА НА БСП ИЗЧЕЗВАТ 130 000ЛВ- НЯКОИ ЩЕ КАЖАТ- ТОВА КОЛКО ПАРИ СА ЗА БСП- СРАВНЯВАЙКИ МИЛИАРДИТЕ С КОИТО ЗАГРОБИХА БГ- ТЕ СЕБЕ СИ КРАДАТ- КАКВО ОСТАВА ЗА НАРОДА СИ.

81

Анонимен

преди 3 години

Сега Борисов да направи едни избори,ама баш сега и взима два пъти повече от БКП и Рамаямата ,Главчо и Гадев увисват като соп..оли.Точно идио..тизма на БКП и ОФ-то на РАМАЯМАТА И ГЛАВЧО заедно с неадекватния говорител Гадев и Копейкин бетонират Борисов!Компанията плащана от Божков и останалата гмеж задкулисна.

80

Чебурашка

преди 3 години

До Нищо новоКато не те харесва какво с м ти сервирал иде на някай путинистки сайт за да ти сервират обичайното меню от антиевропеизъм, българофобия и русофрения, гарнирани с опашати лъжи и митове и легенди за руското величие.

79

ГЪДЮ

преди 3 години

ВИЖТЕ СЕГА- ЗАКОН ЗА ПРЯКОТО УЧАСТИЕ НА ГРАЖДАНИТЕ В ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ И МЕСТНОТО САМОУПРАВЛЕНИЕ Е В СИЛА ОТ 12.06.09 ГОДИНА.ПЪРВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БАТ БОЙКО Е ОТ 27.07.09 ГОДИНА,Т.Е. ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НЕ Е ИЗГОТВЯЛО ТОЗИ ЗАКОН!!!!!ИЗГОТВИЛА ГО Е БСП И СЕГА С ТЕХНИТЕ КАМЪНИ ПО ТЕХНИТЕ ГЛАВИ.ТОВА Е В ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПРЕДХОДНИЯ МИ КОМЕНТАР ПОД 43!!!

78

Анонимен

преди 3 години

Хората харесват лява политика, а БСП не може да предложи никаква лява политика.БСП се превърна в крайнодясна партия след Станишев и неговите десни реформи, плосък данък.

77

моч

преди 3 години

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАаааааааХИХИХИХИХИХИХИ...Другарката Нинова с този т ъ п виц ли ще хитрува на предстоящата конференция?!Червените акули , жадни да оглавят партията ще я оглозгат до кокал по другарски :))))).Дори спечения киселяк , некадърника АлБънди избяга на 500км чак в добруджа за да се покрие малко около предстоящите панаири и излагации...Давай корнииии , на теб се надяваме да разтуриш болшевишкия сговор !!!! :))))))

76

Върдж

преди 3 години

Ама ние и вас не ви искаме...

75

Анонимен

преди 3 години

направо става яшшшааа

74

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Проблемите пред Корнелия са поне 3. Единият е, че не се знае, дъл па ще е шеф на своята партия, вторият е самият "народ", който не е ясно как ще възприеме подобна подписка, защото това е някакъв опит за промяна чрез еволюция, но точно развитието на политическото съзнание при българинът е проблем.Той това го показва на изборите;))) От Бойко в Бойко;)))Разбира се, тук единственият шанс е подобна подписка да подкрепят негласуващите,но тя няма юрид.сила в НС. Има ли зак.основание тя?

73

Анонимен

преди 3 години

БСП има леви обещания и десни действия.Хората се страхуват. Ще спрат държавния евтин бензин, ще намалят плоския данък на Станишев до 5 процента. Ще освободят цяла орда олигарси.Страхуваме се.

72

Иван

преди 3 години

Нека това изявление не бъде изтривано поне 10 дни . Нека всички го видят и излеят мъката си.

71

Анонимен

преди 3 години

Подписка от народа,айде пак комунярски глупотевини,абе Корнело и БКП ***..ти ами ако има подписка ОТ НАРОДА ЗА това БКП да бъде забранена какъв ще е резултата?Съвсем пък вече изтрещехте.Паралелната държава Я СЪЗДАДЕ БКП РАЗДАВАЙКИ КУФАРИ С ПАРИ-ТЕ НА НАРО=ДА ГРАБЕНИ 45плюс30 ГОДИНИ!Божков Черепа СЪЩО Е ВАШ,да не е милионер от вчера,от тридесет години се въртят имената на Черепа,Маджо,Пашата,блаженопочившите и все още живите бизнесмениСА ВСЕ ВАШИ РОЖБИ.

70

Анонимен

преди 3 години

ЗА БСП НЯМА ЗАКОНИ- ТЕ СА НАД ЗАКОНИТЕ- МИНАЛАТА ГОДИНА БЯХА ИЗЛЕЗЛИ ОТ ПАРЛАМЕНТА- СРЕД НАРОДА- ОТ ПИСАНОТО ОТ ТЯХ ИЗЛИЗА, ЧЕ ЗА ВСЯКА СРЕЩА СА ОТДЕЛИЛИ ПО ОКОЛО 3 МИН- СЕГА ИСКАТ ДА СЪБАРЯТ ПРАВИТЕЛСТВО ЧРЕЗ ПОДПИСКА ПАК ЧРЕЗ НАРОДА, ОТ ИМЕТО НА НАРОДА, ИНОВАЦИИ, ИНОВАЦИИ И ПАК ИНОВАЦИИ- ЗА ТЯХ СА ПЛАНИНИТЕ, ГОРИТЕ, ЗЕМЛЯНКИТЕ, И КОБИЛИТЕ, МАНДРИТЕ- ПРИБИРАЙТЕ СИРЕНЕТО, ЗАЩИТЕТЕ БАНКИТЕ ЧЕРВЕНИТЕ ПАК ТРЪГВАТ .....СЛЕД ТЯХ ПОТОП, А ПРЕД ТЯХ ЕВРАЗИЯ...

69

Анонимен

преди 3 години

Два пъти имаше избори миналата година. Ако е искал народа да ги смени да го е направил.

68

Анонимен

преди 3 години

До asdДа, но телефонните измамници лъжат стотина пенсионера а БСП лъже всичките.============А, комунистите от герб, лъжат 80%те от народа!