127

Анонимен

преди 3 години

ПО-ВЪЗРАСТНИТЕ ЗНАЯТ ЕДИН КОМИК-МИРЧА КРИШАН И СКЕЧА МУ ЗА КРАСТАВИЦАТА. НЕЗАВИСИМО КАКВО ГО ПИТАШЕ УЧИТЕЛЯТ ТОЙ СИ ИЗПЯВАШЕ НАИЗУСТЕНОТО ЗА КРАСТАВИЦАТА. КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИИТЕ НА НЯКОИ *** ОСТАВАМ СЪС СЪЩОТО ВПЕЧАТЛЕНИЕ- КОЛКО СА ЛОШИ БСП ,А НЕ СЕ КОМЕНТИРА ПО СЪЩЕСТВО ПРОБЛЕМА С ДАДЕНИТЕ И ПОЛУЧЕНИ ОТ "КОЙ" МИЛИОНИ.

126

КАЖИ СИ КОРНИ

преди 3 години

ТОВА ЛИ ТИ БЕШЕ ДОТОВОРКАТА С БОЖКОВ. И ЗЛАТЕВ...???? 363

125

Садо и Мазо

преди 3 години

*** и партията и живеят в някаква паралелна алцхаймерска реалност - искали с подписки да свалят премиера, който народа 4 пъти избира на парламентарни избори. Все едно не идват избори догодина, на които Бойко пак ще ги размаже. Мазохисти ентусиасти се събрали в партия!!! Че и нетърпеливи!

124

Вечна дружба

преди 3 години

БКП-то скочи да спасява олигарсите и обслужващия ги престъпен контингент. С държавна субсидия червен партиен апарат и телевизия не може да се изхрани. Във времето престъпници и комунисти винаги са били заедно. Справка - след 9.09.1944 престъпниците изпопребиват и избиват демократичната опозиция, а комунистите си затварят очите за пладнешките им грабежи от имотни българи.

123

Анонимен

преди 3 години

Туй БСП умора няма. И къде смята да я прави тая подписка - сред интелигентния народ ли? Съмнявам се. Ще стане същото като при свинската чума - ще насъскват бедните и неуките ще им говорят какво ли не, старата изпитана рецепта. А ония като по команда ще им играят по свирката без да си дават сметка че това което искат да чуят някой ще им го каже но няма намерение да го изпълни. Както винаги. балъци - бол. Властта - това е въпросът, нищо повече. На народа - среден пръст. Както винаги.

122

Който се лъже, лъжат

преди 3 години

До бай Васил: Който се лъже, го лъжат вече десет години. Телевизионната камера върви с Бойко даже в джипа му. А на скрито се оказва, че и далаверата върви. Суджук, апартаменти, водоснабдяване, ***. Една калинка сменя друга, и всичко пак отначало.

121

бай Васил

преди 3 години

До Далавера на ГЕРБТе не се лъжат така лесно вече 10 години. То се вижда.

120

Далавера на ГЕРБ

преди 3 години

До бай Васил: Какъв бай Васил си ти? Жалък гербаджийски ***, който пише по опорната точка "Да свържем БСП с Божков".Много плоско. Кой е прибирал 20% от печалбата на Божков? Не БСП, а финансовият министър Горанов по нареждане на Бойко. История за гербаджийска корупция.И кога се развали всичко? Кога Божков стана престъпник? Когато са му поискали половината акции. Кой - пак Горанов по нареждане на Бойко.Не занм чий "бай" си, но не мисли че хората се лъжат така лесно.

119

бай Васил

преди 3 години

Нинова и Божков ще направят обща партия. Новата партия "БОНИ М" - Божков, Нинова, Манолова ще се яви на следващите избори. Най-известното им парче ще стане "Распутин". В ролята на Распутин ще бъде Васил Божков.

118

Анонимен

преди 3 години

Сегашното БСП искат оставката на бившето БСП ,75 % от герб са бивши от БСП и БКП ,,,цирк дружба,,

117

Анонимен

преди 3 години

до 122 Нещо изопачаваш нещата! Един бог знае какво се върти в главата ти!-:) Не пишете Не смислени неща бе хора! Толкова ли е сложно,да напишеш нещо смислено и простичко,та да е разбираемо за всеки? Нима всички ТУК мислите.Че както вие,Така и всички останали тук притежават "тънкият ви хумор"? -:) Ами Не се чудете когато ви подминават и ви кликат само минуси! -:) Май не умеете да "общувате" такива като 122. Че и използвал "ника" на наш български писател?! Леле леле...-:(

116

Анонимен

преди 3 години

Ако се прави лустрация на комунистическите образувания,то първо трябва да се забрани ГЕРБ-всички данни сочат,че в ръководството на ГЕРБ комунистите са повече от тези в ръководството на БСП.

115

Елин Пелин

преди 3 години

Много скоро Андрешковците ще закрият не само БСП,ГЕБ ,но и останалите *** хранещи се с данъци!Да живее Султана,при него данъка е бил десятък!Май е по добре да сменяме вярата.

114

помнещ

преди 3 години

Да уточня само! Гласувал съм за Живков по времето на социализма! Гласувах и след 1989 г за Луканов! За БСП Никога Не гласувах!Искам да кажа.Че Нинова усеща че си отива! И е решила да използва властта и възможността преди да си тръгне! И е на прав ход! Та това ще са си реални ИЗБОРИ на народа!Такива каквито др Борисов НЕ СПЕЧЕЛИ РЕАЛНО ДО СЕГА!Не съм гласувал за Борисов и Няма да гласувам! " Магистрали строял"?Та който и да беше ПАК ЩЯХА ДА СЕ СТРОЯТ! Държавата ще се развива и без ГЕРБ!АУТ ВЕЧЕ!

113

1

преди 3 години

До Бай Митьо,а като видиш тиквата, тома неверний,поета комунист спас гърневски,и накрая съветника на тиквата,яне янева,сигурно се на....с....ира....ш,от кеф.

112

Диагноза

преди 3 години

Веднага да започнем подписка сред народа с предложение да закрием БСП - кликата докарала всички беди и катастрофи на България !

111

1

преди 3 години

До Анонимен-94,не съществуването на бсп,а управлението на тиквата,хвърли в ужас народа български,за герберите не се отнася.

110

Доктор

преди 3 години

Явно другарката Нинова иска не само пурата на Черепа , а и някой друг негов израстък ! Колко жалка женица ! Е, поне ще закрием червената партийка - причина за всички беди ,сполетели България !

109

пенсионер

преди 3 години

При БСП започнах със пенсия - 3 $......сега ми е 300 + $.....а от 1 юли Б.Б. ми я вдига пак . За тези колеги - пенсионери ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ .плащайки си членският внос на БСП - другарите ОТКРАДНАХА ПАРИТЕ от касата на Позитано -20 ...а ако вземат властта ????

108

1

преди 3 години

До Анонимен-106,а ти се ,държиш здраво ,за меката дръжка на тиквата,естествено,ако има такава,а можеш да разбереш,като запиташ,кмета на Симитли.