107

Въпросчо

преди 3 години

Ами , за какво правим тогава избори ??? Ако всеки, на когото му хрумне , тръгне да иска смяна на властта , за какъв ред говорим ??? Народът ще позволи ли на една *** от с. Крушовица да истеризира Цялата държава с болната си амбиция да промени вота на народа ??????? Наистина комунистите искат паралелна държава , в която да си крадат на воля , без значение дали някой ги иска или познава !!!

106

хейтър

преди 3 години

А аз предлагам да направим подписка за закриване на БСП. Без майтап :)))))Тези съвсем са изтрещели. Подписки...То за това си има избори. Ама те ги губят почти винаги. Единствено онзи клепоухия успя да излъже хората, че е неутрален и надпартиен. Ако пак се кандидатира ще загуби и той.

105

Анонимен

преди 3 години

Долу Мутрата и слугите му!

104

ПогребиДимитров!БКП?

преди 3 години

Въпроса за забраната и погребването на лешасалата, но гримирана БКП виси със страшна. Воня стана метърпима!

103

Анонимен

преди 3 години

Абе тука само Гърбави ли се,, рат. Евахвимакята. Яки мангизи ви плащат за плюене по опозицията. Тия 60 милиона дето Божков им е дал на Гърбавите добра работа вършат.

102

Анонимен

преди 3 години

Корнела вместо да благодари Бойко, че й спаси пенсионерския електорат от covid, тръгнала да му иска оставка. Това е черна комунистическа благодарност, ...вече 30 години. Грешка беше да не се забранява тази партия през 1990 год., от тогава не е спряла да вреди на България. То 2 фалита на държавата(1990&1996),то запъване за НАТО, то запъване за еврото, то асфалт не ядяха, то голямо гъзохапене, то никой по-добре от тях не опука бюджета и да се изхлузи.Да де, затова трябва да ви забранят!

101

Анонимен

преди 3 години

Ами това е единственото,което може да роди чугунена глава! След 11%,които социологията им дава,в тази жалка партия нямат никакви полезни ходове,освен отчаяните.Явно бъдещето за тях приключва,затова се хващат за сламка,а както се разбра днес и за пура от Емирствата! Блазе ни,най-сетне идва края им..

100

Лустрация трябва

преди 3 години

Искам подписка за забрана на БСП!Нали режима който налагаше БКП 45 год.е обявен за престъпен със закон.Защо партията, която го налагаше не беше забранена.И сега не е късно, няма място за престъпници в българския политически живот.Алчните кадри в тази партия са срам за България с опитите да слагат прът в развитие на страната.Целия преход опропастиха с контрапродуктивното си поведение и диражирания грабеж и фалит на държавата.За капак,нагл@ селянk@-приватизаторка име лидер,за още грабеж и вреди!

99

Т.Живков

преди 3 години

Казах ли,че Социализъма е недоносче и ще я унищожите тази партия?Не може да се играят две роли едновременно другари на лошия и добрия чичко милиционер.Лошите трябва да нахранят прасетата в Беляне и Скравена въпреки ,че са Социалисти-фашисти.И не трий туземец а чети история на България.

98

Я

преди 3 години

Предлагам подписка сред Народа за забрана на БСП.

97

Я

преди 3 години

Тия *** нагли докога ще си мислят че Народа е техен.

96

Анонимен

преди 3 години

ЗА ЧЕРВЕНА КОБИЛА НЕМА ЗАКОНИ,НЯМА ПАРЛАМЕНТ, НЕМА ИЗБОРИ- ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ СЕ САМООБИРАТ, КРАДАТ СИ СОБСТВЕНИТЕ ПАРТИЙНИ КАСИ, КАКВО ОСТАВА НАРОДА СИ- СЛЕД ТЯХ ПОГРОМ.

95

Жоро

преди 3 години

Да внимават малко с тази подписка, че на доста места як бой ще ядат.

94

anonimeen

преди 3 години

Пускайте подписката да се подписвам,аман от КАЛИНКИ.

93

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха,ама бай Митьо може пък Лилана да ни стане премиер=ка,Божков който иска да взима властта от Борисов ще я лансира защото пък той самият може да ни стане президент,само си прЕдставете каква идилия ще е това,чалга и кючек на корем.Не че Бориосв е любител на оперното изкуство но вече се научи на политика,винаги върви с няколко хода напред,както сега с бензоностанциите,хазарта,цената на газа и БКП му гласуват предложенията!Корнела Нинова лае колкото да не зАспи.

92

Бай Митьо

преди 3 години

Като видя Р.Овч. Р.Гечев и Т.Ерменков и си ги представя на власт...... - филм на ужасите

91

Анонимен

преди 3 години

Съществуването на БСП хвърля народа в ужас,че могат пак да се докопат до властта.

90

Анонимен

преди 3 години

Според Михаил Миков-бившия председател на БКП преди кукуна тя,Корнела е безмозъчна,чак водещата зина и каза УАУУУ,хахахахахаха,Миков поне ни разеселяваше а тая направо....

89

Анонимен

преди 3 години

Значи АЗ ЛИЧНО без да ангажирам дори някой друг член от семйството си камо ли други хора сега ще кажа какво пък искам АЗ и предполагам ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ от НАРОДА!Корнела и БКП да дадат отговор ако до 1989 година всичкибяхме равни КАК САМО НЯКОЛКО ГОДИНИ ПО-КЪСНО ВЕЧЕ ИМАХМЕ МУЛТИМИЛИОНЕРИ?Как стана това,какво измислиха тия умни глави и то във време на тотална НИЩЕТА!?Или иде реч за едни ПОДАРЕНИ ПАРИ на ЕДНИ НАШИ ХОРА?Искам да знам защо в БКП има ТОЛКОВА МНОГО МИЛИОНЕРИ!Искам да знам...следв

88

Пореднодоказателство

преди 3 години

че лидерите на БСП са в някакъв паралелен свят,където те са народни трибунии хората върят след тях без да мислят дали нещата,които им казват са верни,дали ръководството е изстрадало като тях(а не потънало в лукс,с деца назапад,в престижни университети,осигурени отвсякъде).кипи революционна ситуация срещу капитализма(?ами ИБ какви са-милионери приватизатори капиталисти?),а марсианските другари са готови да ни помогнат да свалим хомота.КН трябва дабъде изритана без забавяне тя води разруха.