125

До МухаМед

преди 3 години

Любовника я взел на 14, не на 9, така че бащата не е трябвало да убива нито нея, нито него, а да я задържи докато порасне, и да му я даде за жена ! А ти ако твърдиш обратното, си просто Муха на Мед !

124

До 125

преди 3 години

А какво стана със самураите през ВСВойна знаеш ли ? А знаеш ли коя религия е с най-много последователи, и с най-големи постижения в техническия и културен прогрес ? Ако не знаеш, да ти кажа - християнската ! Бог е милостив и справедлив, и не знам някъде да е написал или да е казал, че 14-годишно момиче трябва да бъде убито, ако пристане на 29-годишен мъж ! Ти ако си чел някъде такова нещо, цитирай ми го ! Хайде, "праведнико" !

123

ББ

преди 3 години

До МухаМедне е добра идея да се намесват религийте,и без това сме разделени на каквото се сетите,религиите по принцип не учат на нищо лошо,те са използвани от хора с нечисти помисли за да ни разделят и ограбват,бъдете здрави и обичайте България

122

МухаМед

преди 3 години

... Обичали се откато малката Ромина била на 9 години и когато станала на 14 избягали .....Ами че това направо "трогателна история " вдъхновена от Корана и Мохамед който си взел 9 годишно дете за жена .Бащата е трябвало да отреже главата на извратения любовник а не на детето си .

121

ББ

преди 3 години

До Lanнадявам се поста ви да не отправен към мен,в моя напомням,че става въпрос за 14 год.дете,възраст на която лесно се греши,разбира се не оправдавам убийствата под каквато и да е форма и заради каквато и да е причина...останалото е фашизъм

120

Lan

преди 3 години

"Чест" да убиеш сгрешило според теб дете, и то СОБСТВЕНОТО ти дете?! НЕ може да има чест в това, не може да има и нищо духовно. Бог е ЛЮБОВ. Най-близкото до бога е да простиш.

119

ББ

преди 3 години

...само да напомня,ако не е пропаганда...,става въпрос за 14 годишно ...дете,у нас раждат на толкова и съчиняващите теории на глупости ги изхранвате,а мафията ги ползва да им гласува...

118

Додо

преди 3 години

До Един българинПриятелю, ти изхождаш от позиция, че това, което четеш е 100% истина. Когато проумееш, че Дойче Веле не е в бизнеса да разпространява беззпристрастни новини, а е оръжие на Кабала, тогава може би ще модифицираш и мисленето и очакванията си.

117

роза

преди 3 години

"Жената не притежава нищо друго освен фередже и гроб"-поговорка от Саудитска Арабия.

116

Анонимен

преди 3 години

Тия в кой век живеят бе. Бах тейната *** нено, рмална. Да си убиеш детето за нищо. Тоя ако го фанем ше му навутам главата у за, дника.

115

Анонимен

преди 3 години

Самураите и те са били хора на честта .Не може жена да управлява в мюсюлманският свят и затова са по силната религия .Изглежда по естествен начин с самоизбиване остават само качествените жени .И в това има логика дългосрочно за гена на обществото .

114

Анонимен

преди 3 години

Нищо ново,за 2019г.има 40 девовойки заровени от родителите до шията в турция ,къв Рамазан къв Байрям Ко става ДПС крадливо племе

113

Анонимен

преди 3 години

Сега разбрах защо в България има толкова попфолк певици,плейметки,плейбойки,плей гъзли,плей бузли . Явно нямат бащи или чест .

112

Наивно било момичето

преди 3 години

Това момиче много наивно. Да беше излъгало бащата, че е изнасилено. Отишло само да пие кафе, ама онзи я е насилил. Като се замисля може и така да е било.

111

Анонимен

преди 3 години

О тея още използват тая думичка чест !Чест и достойнство няма където има цевилизация демек разврат,казина,политици,бизнесмени,корупция,наркотици,проституция.

110

До един българин

преди 3 години

Според мен бащата не е позволил дъщеря му да се омъжи за тоя, защото е знаел, че не е стока. Излъгал е момичето да тръгне с него, отнел му е честта и е отказал да се ожени за него, ако баща й не плати една огромна сума. Ако я обичаше, дори тя да да беше избягала с него, но беше запазила девствеността си, нямаше баща й да я убие и можеше да я омъжат и за друг. Виновни са и двамата за мен и годеникът, и бащата.

109

Анонимен

преди 3 години

Такива радикалисти,като бащата на клетото дете нямат място в свободния свят.

108

Семейство ли е?

преди 3 години

Горкото момиче. Нито на добър баща случило, нито на обичащ я мъж. Вина има и този който се е възползвал от нея сексуално. Тя е била само на 14 години. Смятала го е за принца на своите мечти. Кой знае какво е излъгал полицаите, за да не го арестуват за блудство с малолетна. 30 годишен е,баща й на 37. Майка й как е гледала как убиват детето й пред очите и мълчала? Била е там когато е станало убийството. В последните си мигове живот това дете е било предадено от всички. То ще им се върне някой ден

107

????

преди 3 години

И тия при,мати са добре дошли в Европа,баба Меркелица им раздаваше плюшени мечета.Объркан свят.

106

Теди

преди 3 години

Оня 29 годишен *** се е възползвал от нея, че е почти дете на 14 години изобщо не вярвам , че е щял да се жени за нея педофил който още на 9 години и хвърлил око