185

Анонимен

преди 3 години

Либерастите толерасти къде са да обяснят?

184

Теди

преди 3 години

Този 29 год много добре е знаел какво ще се случи като опозори 14 дете , за което във всяка една държава биха го осъдили особено там при тях в Иран като си знаят обичаите

183

Анонимен

преди 3 години

До единЧе какво друго му остава на бедняка - само в леглото може да прави каквото си иска...а там няма мисъл - само инстинкти.

182

Анонимен

преди 3 години

До Всички сме в кюпа!Благодаря за единствения смислен коментар тук!

181

Анонимен

преди 3 години

Културни особености...крайностите на необразованите и ограничени интелектуално типове по целия свят са сходни - промитите и манипулирани мозъци навсякъде са жертва на политиката за оскотяването на хората и лесното им манипулиране. Джукестите и омазани и цицорестий ууурооди на запада и озверелите мъже на изтока са жертва на една и съща манипулация...Жалък свят с умираща човечност...

180

На 14 години

преди 3 години

а той "от пет години бил влюбен в нея"?Хмммм

179

Тюрк

преди 3 години

Индия,Иран,Пакистан,Афганистан,Египет,Саудитска Арабия,Ирак,Сирия са още в 5-ти век!

178

Всички сме в кюпа!

преди 3 години

Истината както винаги е по средата, затова се нарича златна среда. Първобитната диващина трябва да се изкоренява със същата безкомпромисност, с каквато и психеделичният неолиберализъм. Истината е в хармонията, в човешките закони, установени от най-добрите представители на човечеството, основани на природата на човека, които да възпират зверските му инстинкти и да формират условия да изграждане на Личността. Но човекът упорито не желае да живее с Истината и затова имаме това, което имаме.

177

стефчо

преди 3 години

Мюслимите са на ниво развитие 3-ти век преди Христа...

176

Анонимен

преди 3 години

21 век не навсякъде е дошъл. Такива хора са още в пещерното време, а Меркелката ги докара в Европа. Сега всички скачат и протестират за неравенството, няма как да си равен с един такъв индивид. Това е причината всеки да си седи в неговия гьол. Ограничените хора вгорчават живота на другите.

175

Jon

преди 3 години

Такива статии пускат само за Иран, щото не са правилните демократи. Що не пишат за стожерите на демокрацията в саудитска арабия, дето положението на жените е в пъти по зле? Там такива случаи са ежедневие. В Индия и Пакистан също е много зле положението!

174

Анонимен

преди 3 години

И персите били диваци.

173

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Ханс -166 . Те отдавна са загинали . Простотията отдавна ги е погребала. Те отдавна са отхвърляни от цивилизования свят . Те просто са изметта на човечеството, дори животните не постъпват така със себеподобните си! Страни с такава " чест", са пълен провал, честта на една държава са нейните човешки закони! Твоята представа за чест е много ограничена. Без жените не може да има живот, както без мъжете, за това трябва да бъдем с равни права! Това човече е ЧЕСТ, нал и ти си роден от жена!

172

С две думи

преди 3 години

Пълен из род !

171

панголина

преди 3 години

Дяоли в човежко тяло,по делата им,ште ги познаите

170

гъбаря от баира

преди 3 години

Те теа,нямат джиесем,интернет,закъсали яко.корка им изспил мозък ако изопщ. го имат

169

АНОНИМНА

преди 3 години

Безмислено е да обяснявате на доста от въпросните мъже какво всъщност е феминизмът и че съвсем не е мания за командуване. Те искат просто да се чувствуват нещо много повече, че са важните, че носят пари, че без тях жената е нищо, с удоволствие изтъкват какви са гл.упави, като че ли от пране и готвене някой е станал по-умен. Затова трудно се примиряват с феминизма. Други причини няма или са несъществени.

168

анонимна

преди 3 години

Какво сте гракнали срещу феминизма или най-малкото не го приемате? Някои изобщо и през ум не им минама какво значи да нямаш пет лв в джоба си и да чакаш на милостта на някой си? Ако нещо пък не му угодиш, само си мисли какво става? Знаете ли какво значи унижение и икономическа пронуда, и да знаеш, че за цял живот за нищо друго не ставаш освен за слугинаж. И доста примитивни мъже с радост се възползуват от това, а крайните случаи са тези извратеняци от ислямските страни!

167

До 135

преди 3 години

Да,Персия е била люлката на цивилизацията. Но това е било много преди да са завладени, умешани , променена религията им от зороастризма но мюсюлманско и с една дума подменени кото народност

166

Анонимен

преди 3 години

До Яница- 167 Не си в час, в грешка си "брато " ! Дори си се кръстил Яница ,не кипази хубавото българско женско име! Аз обичам да давам съвети на такива хлапета като теб ! Никога не употребявай хубавите български поговорки, там където не им е мястото! Темата ,това не е друга тема, точно това е темата, ти не си в час! Много си забелижим, и не се прави на отворко, още много ще се учиш !!!