105

Анонимен

преди 3 години

Перси били.........при мати от 12 век.

104

Ш

преди 3 години

Нека танковете да дойдат !

103

Истината е

преди 3 години

Ако со беше играла с кукли вместо да бяга от къщи , щеше да е жива. Къде се е запознала с този мъж? Нали не се позволява на малко момиче да говори с непознати?

102

Анонимен

преди 3 години

А полицаите като видели колко луд а бащата, не е трябвало да му я връщат.

101

Един българин

преди 3 години

Не разбирам щом вече са избягали, защо баща й не позволил да се оженят? Нали вече друг мъж не може да се ожени за нея? Да беше са съгласил и говорил с бащата на момчето. Да я обезглавява? Ако я беше изгонил , момичето щеше да се самоубие, щом този заради когото е избягала не му у пукало за нея.

100

NZ

преди 3 години

Закона се с медийното облъчване срещу Иран. Явно Тръмп планира да им наложи "демокрация" и се започна с облъчването на света.

99

Анонимен

преди 3 години

Бащата е за дълъг затвор, а момичето да беше си стояло вкъщи още 3 най много 4 години да не се *** нищо нямаше да и стане

98

Анонимен

преди 3 години

Дребният диктатор от кремлин с тези ли беше съюзник? Те краставите магарета слепи ги раждат.

97

Sata NATO

преди 3 години

Севдето, Севдето от ГЕРБ да каже!Тя ги отбира тия работи. Колко им е разликата с бачо Васил?

96

Анонимен

преди 3 години

просто е трябвало да се изчака тя да навърши нужната по законите възраст, и да му я дадат за жена, но вместо това за пореден път се сблъскваме с пореден пример на дивашки и кръвожаден фанатизъм !-----Ами да, трябвало е просто да изчака, но тя си е отворила краката без да изчака и затова правилно я е утрепал.

95

Анонимен

преди 3 години

"че и в двете страни жените са третирани като непълнолетни - заради законите на шариата"Сигурни ли сте, че е непълнолетни, а не непълноценни? Щото аз за непълнолетна старица не съм чувал, а се съмнявам, че точно в тези страни изобщо има дума "непълнолетна".

94

Анонимен

преди 3 години

момичето е разкошно на снимката. тоя е за брадвата....-------Кое му е разкошното като в главата е тьпа ?Когато си разкошен, но нямаш самочувствие за това и се подаряваш на първия из вратеняк, тогава си просто бо-***. Разбира се, бащата вероятно също има вина за проваленото дете, но и неговата няма да е лесна.

93

Анонимен

преди 3 години

Във старите религии е била заложената думичката АПОТЕОЗ идеята да се превърнеш във Бог това са гoлeми мистeрии и част от знанието за придобиване наГРААЛА. Тези, които са искали да скрият Граала за себе си са измислили Аврамитските религии мюсюлманство и христянство. Говорят за чаши и простотии. В живота става въпрос именно за това за избор, за взимане на решения, да имаш смелостта да бъдеш на една или друга позиция и да е правилна и тогава ако каузата ти е справедлива хората ще те следват.

92

MaйMyнaтa

преди 3 години

А пък аз бях флюбен у една не 5, а 15 се години. И я нема никва до сега, и сигурно баща и я посекъл и нея...баровеца той

91

Криворазбранарелигия

преди 3 години

Мюсюлманите трябва най-сетне да разберат, че качествата, които са най-присъщи на Бога, са любовта и милосърдието, а не проливането на кръв !

90

Криворазбранарелигия

преди 3 години

Такива *** като тоя баща ще ги съди самото Божие слово, защото не съм чул или чел нито в Библията, нито в Корана, да е смъртен грях това, което е направило това момиче, още повече, че е много развито за възрастта си, а 15 години разлика не е нищо особено ! Момчето е казало,че я обича, так че просто е трябвало да се изчака тя да навърши нужната по законите възраст, и да му я дадат за жена, но вместо това за пореден път се сблъскваме с пореден пример на дивашки и кръвожаден фанатизъм !

89

Kubilay

преди 3 години

Според Шериата едно момиче е готово за брак, ако има цикъл. Това при някои момичета става на 12, при други до 15-16. Целта на ранният брак е да се продължи рода по-скоро и да не се отлага, което измъчва и двата пола. Не виждате ли, че жените ви след 25 забременяват и раждат трудно. Пророкът (сав) казва: Посей семето, дори да виждаш, че идва края на света, посей семето. А и вие, вместо да съдите се огледайте. На ден убивате с аборти десетки деца. Те не стават от въздуха, нали?

88

uytruytr

преди 3 години

А ни карат да приемаме тия като бежанци

87

Анонимен

преди 3 години

Да потърсят отговорност и на този педофил, който е бил "влюбен,, когато е била на 9

86

Анонимен

преди 3 години

ДИВАЦИ !!!