145

лили

преди 3 години

Какво ссте наслагали минуси на анонимна, че и жените са виновни - разбира се, че са виновни?! Много от тях не се образоват, акълът им стига само какъв пар.цал да си купят и евентуално на кой богат да се подмажат! За щастие има достатъчно умни жени, дето се справят в живота и без мъже, а ако имат такива, имат хармонични отношения, и не им трябват никакви опекуни и бащици да ги хранят и унижават за което!

144

Анонимен

преди 3 години

Така нареченият мъжки пол е особен вид пap.азити погледнато чисто биологически. Ако изобщо са мъже, защото хромозомата им е XY, тоест мъж-жена. Ако са истински мъжки пол трябваше да са YY хромозома. Логически жените нямат никакъв интерес да раждат мъже и мъжете да се чувстват господари на света и световните богатства. Генът на интелекта е женски и се предава на мъжа при зачатието. Ако този ген престане да се предава, мъжете ще се превърнете в зеленчуци. *** е откъснала плода на знанието

143

Анонимен

преди 3 години

Така нареченият мъжки пол е особен вид *** погледнато чисто биологически. Ако изобщо са мъже, защото хромозомата им е XY, тоест мъж-жена. Ако са истински мъжки пол трябваше да са YY хромозома. Логически жените нямат никакъв интерес да раждат мъже и мъжете да се чувстват господари на света и световните богатства. Генът на интелекта е женски и се предава на мъжа при зачатието. Ако този ген престане да се предава, мъжете ще се превърнете в зеленчуци. *** е откъснала плода на знанието.

142

анонимен

преди 3 години

Ще завладеят мюсюлманите на баба ти фърчилото! То не става само с е....е. Ако беше тъй, ромите отдавна щяха да са господарите на света, е, след хиляди години развитие, може и това да стане, неведоми са пътищата божии. В близко време от астрономическа гл. т. не!

141

анонимен

преди 3 години

До тъй кат стане - стига си дрънкал про.стотии! Да ти напомня ли кой е най-кървавия континент в света? Да ти напомня ли кой всъщност го е завладял? Да ти напомня ли кои са викингите? И дори оплюваната Русия при сътресения няма да се обърне срещу Европа, а ще застане до нея! Известно ли ти е колко процента от територията на Европа е руска, не съм русофил, казвам точно какво мисля и всякакви тълкувания са неправилни в случая.

140

анонимна

преди 3 години

Жените също са виновни! Да не би майката на това момиче го е защитила? Скатавала се е някъде с наведена глава и е треперела, да не отиде и нейната глава! А тук немалко жени са виновни с пренебрегване на дъщерите си, втълпявайки им глупости от сорта да търпят тирани и откровени псих.опати, заради децата, дето ще си грабнат един ден багажа и чао? За всяко нещо на Земята трябва борба, да не би правата на жените да са дошли ей така от нищото? Феминизъм в умерени дози е за добро!

139

Зозо

преди 3 години

Всеки путинист, русофил и др. са по съвместителство и подръжници на Аятолаха, Асад, Ердоган, Мъдуро, Ким. Абе дива азиатска работа :)))))))))))))))))))))))))))))))))

138

Зозо

преди 3 години

Кобра Касали - Една от нейните цели е равенството между половете. Ай стиги ве :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Тая кобра заради името ли са я взели :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

137

Анонимен

преди 3 години

Къде са феминистките?

136

анонимна

преди 3 години

Не се ядосвайте на врещещите - те просто си искат роб в къщи, и толкова. Нали навън трябва да се кланя на шефа, нерядко се чувствува нищожество, е, поне в къщи да е господар. Невероятно колко много мъже мечтаят за това, но няма да им се отвори паршутът. А по темата е ясно. Изв.ратеняци, подпомогнати от зловеща религия. Нямат място в цивилизования свят. За съжаление и християнската религи не смята жената нищо, дори нямала душа.Отврат от всички религии.Бог може и да има, просто не е за нашия разум

135

анонимна

преди 3 години

До всички врещещи срещу феминизма - възникнал е за елементарни права - право на собственост, на образование - навсякъде е имало забрани за немалко видове образование, избирателни права - това е основното. Я си представете себе си - напълно икономически зависим от някого, без право и гък да кажеш независимо от всичко, без права = роб. Ако мислите, че искаме САМО ние да командваме, страшно се заблуждавате. Умните знаят - който е способен, той трябва да командува. Всичко друго е дрън - дрън.

134

1

преди 3 години

До анонимен-147,точно такива като теб,го смятат за геройство,а ти жена си сигурно я смяташ,за каквото и било,но не само затова,че ти е вярна,все един път ти е кръшнала,и ти като добрия самарянин си и простил.

133

Gabi

преди 3 години

ИРАНСКИ РОМИ

132

Waffen SS

преди 3 години

"Ромина, 14-годишната дъщеря на Реза Ашрафи, избягала от дома на родителите си с един 29-годишен мъж, който по-късно признал, че от 5 години бил влюбен в момичето".Това е невероятно,та той е бил врюбен в 9 годищно дете.Чиста форма на педофилия.Колко до баща-изверг,то надявам се да бъде обесен,бавно и мъчително.В Иран има смъртно наказание,а не са премахнали тази висща форма на справедливост

131

анонимна

преди 3 години

До 179 - и какво сте направили, бе т.ъп женомразецо? Войни, някои безкрайни и неразрешими, защото преливате от акъл, така ли? Много добре знаеш, колко мъже са по-гл.упави от жените, разбира се, и обратно. И ти ли ще ми кажеш какво да правя? Я се разкарай и сложи катинар на жена си и на дъщерите си и не ги пускай навън, заший им устата, и викай ура.........кой те знае дали не те бие жена ти ......

130

анонимен

преди 3 години

Ти може и да го мислиш за геройство, ние останалите - не. Клякат се ясно кои, ясно кои раждат на 12, ясно кои харесват 9 годишни, ясно кои се развъждат като животни, ясно кои изобщо не смятат жените за каквото и да е било и да продължавам ли?

129

Мда

преди 3 години

Ориенталски драми и нрави.

128

пияница мистик

преди 3 години

Какво развито общество само. ДА ти изнасилят детето до смърт, и ти да решиш, че ТЯ е виновна и да наредиш брат й да я убие, а виновниците да помилваш. Но нека погледнем сега МОРАЛА на определена група у нас. Те харесват Иран, само защото са в конфликт със САЩ и са в близки отношения с едно джуджe диктатор. Тази маргинална група се наричат ПУТИНOПИТEЦИ и също имат своя религия. Биха предали майка си и детето си, защото за тях Родина е Джуджистaн, ако не се прекланят пред Техния Бой и Вожд

127

От 122

преди 3 години

Праскайте ми минуси, ама ако беше излъгала, че онзи я е накарал насила, сега щеше да е жива. Бащата на онзи мъж да е посегнал? НЕ.

126

179

преди 3 години

Това е патриархат но доста по-жесток. Не одобрявам такива жестокости но съм ЗА мъжете да казват какво да става. Ние освем ,че сме силният пол сме и по-умният. Хиляди години във всички обещства мъжете са били главната фигура както на политическата сцена на улицата и във собственият им дом. Много от проблемите днес идват точно от тук. Жената не си знае мястото. Тяхното място е в къщата. Те на първо ммясто са майки и домакини. Така е било преди и дано стане така и след време.