31

мдаа

преди 3 години

Всичко това ще отмине и ще има неприятни последствия за тези метежници, стига разбира се либер....те да не спечелят президентските избори в лицето на педоfила Байдън, опипващ деца пред камерите...

30

Край

преди 3 години

Държавата за това е държава защото има монополно право законно да упражнява насилие. Като не искат -да не разграбват магазини и да не вандалстват.

29

Здравия

преди 3 години

САЩ бяха привлекателни през 90-те когато ги мислехме за голямата работа и носителите на демокрацията по света.Последните 20г показват точно обратното, дори *** в Америка се дразнят и подсмихват на пропагандата която се лее в Щатите.Избраха Обама и негротата с едно наум си затраяха, те белите повече го харесваха Обама отколкото гетото, въпреки че направи някои повърхностни промени в куцото им здравеопазване.Ако ми говорите за успели черни - актьори, спортисти и т.н

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27Само един въпрос: ти някога попадал ли си под струята на водно оръдие?

27

Анонимен

преди 3 години

Който нож вади от нож умира, полицаите утре вдругиден пак ще са по двойки и тълпата може да ги изненада някъде, в САЩ всички имат оръжия. Като намерят 200-300 полицаи мъртви и никой няма да иска да е полицай. Ако изкарат армията ще кажат, че Тръмп е диктатор и ще завърши като Асад ама Путин няма да помогне на американски Асад. САЩ са свършени ще дойде ден озверялата тълпа ще се попита защо не са използвани водни оръдия, а средства доказващи полицейска бруталност.

26

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоКомунистите не правят разлика между протест и вандализъм. Това обяснява защо:1) ги е страх от всякакви протести, явно си мислят, че протестиращите са вандали и потушвата всеки опит за протест все едно си имат работа с мародери2) когато в демократична страна има вандализъм срещу който трябва да се вземат мерки, те реват, че това не е демократично

25

Калеко Алеко

преди 3 години

Тези които излизат на улицата за да трошат, разбиват, мародерстват и палят, трябва да са наясно ще ще ги посрещат с гумени куршуми, гранати и газ, а ако това се окаже недостатъчно за да спре вандалите, то куршумите могат да станат и бойни ... и да бъдат последвани от чували за трупуве ... дори и демокрацията трябва да има своите защитни механизми и да може да се чисти от отпадъците ... !!!

24

Анонимен

преди 3 години

До БауКакъв страх бе, ти не виждаш ли как палят и грабят всичко наред? Това не е страх, а агресия. А такава агресия се спира само с дебела тояга.

23

Анонимен

преди 3 години

Конституцията на САЩ защитава мирно протестиращите щом почнеш да чупиш чуждо имущество и нападаш хора ставаш престъпник.

22

Анонимен

преди 3 години

Ехх, и в България да имаше такава полиция, като в САЩ ! Полицията на сащ не е опасна за нормалните хора, а за бандити и третополови глезльовци!

21

Анонимен

преди 3 години

Кой доставя палети с тухли и молотовки на "протестиращите"?

20

от Германия

преди 3 години

Полицията в САЩ трябва да спре с насилието което упражнява върху мирно протестиращите. Инъче ще запреличат на Северна Корея.

19

Анонимен

преди 3 години

В Америка вече и някои либерали търсят огнестрелни оръжия за да се пазят от обезумяли тълпи.

18

Бау

преди 3 години

короната до голяма степен е виновна за протестите. Народа си намери причина/отдушник на събраната злоба/страх с/у мерките ...

17

Чиновник

преди 3 години

Значи "протестиращите" ги е страх от палки, гумени кypшyми и сълзотворен газ, но нямат спирка да организират палежи, грабежи и вандализъм. Странна работа.

16

Анонимен

преди 3 години

Аз се чудя защо не са си взели по един противогаз протестиращите като знаят че на 100% ченгетата ще им изтрелят съзотворен газ??? Толкова ли е скъп? те си купуват пистолети и пушки свободно, а един противогаз нямат.

15

Анонимен

преди 3 години

До До 11Не знам човек, там има доста еманципирани, с неясен пол, ще вземат да им предложат "разпръскване" с неподходящия полицай, и после оплаквания от полицейско насилие, едно друго. Мисля, че ще е най-добре ВЪОБЩЕ да няма полиция, а? Така най-добре ще реализират протестите си

14

Анонимен

преди 3 години

В Калифорния мексиканските райони са дали сериозен отпор на метежниците има надежда за САЩ.

13

Анонимен

преди 3 години

До ЗдравенякЕм, те биха могли да отидат в друга европейска държава, ако толкова бяха недоволни от САЩ. Да не се заблуждаваме .... Имам две братовчедки в САЩ, нито една от тях не е тръгнала да се прибира.

12

До 11

преди 3 години

Да така е, истина е това което си написал, не са шега работа тези пухени възглавници, даже сега разбирам че били забранени от женевската конвенция. Трябва да преосмислим методите за овладяне на безредици и арести на престъпници. Аз си мисля, че е крайно време полицаите да се облекат в розово, в духа на новото либерастко време и да противодейст със секс до изтощение на престъпните елементи.