91

Моллотов

преди 3 години

Така! Виждам че статийки от Хъфтингтон пост копирате. Най-левата медиа в света. Радикалко лева и тотално, радикално глупава. Днес.бг. ше ви го кажа на бащин език wake up!Бая сте зле наистина.

90

Анонимен

преди 3 години

Да,едно е да седиш пред сламена колиба в Африка,да ядеш развален банан ,да ти кацат мухи по клепачите и да си пощиш въшките,а друго е принудителния робски труд. Патологичният негърски мързел не прощава такава гавра дори 200 години след робството.

89

79

преди 3 години

Не разбрах колко от защитниците на "протестърите" са замръквали в черно гето, без да имат проблеми.Без значение в България или в ю ес ей.Кажете.Кажете честно...

88

Анонимен

преди 3 години

Относно робството и комплексите ,които се насаждат съвсем умишлено и тенденциозно.Не отричам ,че робство е имало,но колко хора са били робовладелци? Преди колко поколения е премахнато и колко нови хора са емигрирали в САЩ,които нямат никаква вина за това робство, но носят последствията? Отделен е въпроса,че в Африка племена са продавали собствените си деца или пленени при локални конфликти. А животът в Африка по-добър ли е бил от робството?

87

толерантен

преди 3 години

Американските оръжия най-демократичните, хуманни и толерантни оръжия по света и у нас.

86

Богат Здрав

преди 3 години

До Анонимен 88Аз ако ти набия канчето, ти ще слушаш ли?Може би предпочиташ да те срещна със свети Петър, това окей ли е за тебе!Казах ви че сте смешни вие не ми вярвате, дрогиран и пречинява щети, обаче е бял, може да му се прости, черен не...в никакъв случай, той е зъл....хохохохихихихи.Наистина са *** сънародниците, не вярвах но е така за съжаление.....

85

Анонимен

преди 3 години

защо се говори за това колко опасни са оръжията на полицията, а не колко опасни са антифа и черните ? черните бият и чупят всичко наред по улиците. какво искате., полицаите да стоят ида ги гледат ли ??

84

Богатия дава

преди 3 години

Така..., да видим IT-тата дали ще трият и тука.Ей, ще има разправа с очилатковци като вас...:)Фирмата която ви спонсорира, да не излезе враг на държавата...хихихихи

83

Анонимен

преди 3 години

Къде ли са защитниците от Великобритания да се застъпят за братята си зад океана? Или те могат да вадят нож само на умрели кучета. Всички са нагли лицемери. Вие им се кланяйте и обяснявайте колко е хубав живота на "Запад". Толкова да ги мразя, че ако зависеше от мен тия две държави щях да потопя само с 1 щракване на пръстите. Само зло лъха от тях.

82

Alex2

преди 3 години

Протестирещи да ама вандали не ! Прав е Тръмпи и за разлика от меките европейски китки е надарен с големи топки !

81

Copocoид

преди 3 години

Въпросите по дискриминацията и расизма не са български.България никога в историята си не е имала колонии, нито е използвала робски труд на други нации.Ако някой има някакви комплекси това са - Британия, Франция, Испания, Португалия, Германия и т.н.

80

Рамзан Кадиров

преди 3 години

До наблюдаващНе бе, не са били роби! Просто принудително са работили по строежите, ама не са били роби...

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 79Излес от панелката си и отиди в Америка, ако ти дадът зелена карта разбира се!Никъде няма идеални общества, но аз който винаги съм ги плюел ги разбирам.Все пак кой е по силния в случая, черните които грабят или белите които са гузни за робството им.Да се връщат в Африка викаш, ами то е много лесно да се каже след принудителен робски труд в продължение на 3 века.Американците кореняци ли са по тези земи, само питам?

78

хор башията

преди 3 години

ТИА ДЕТ СА БУНТУАТ,ОТ НЕ ИЗИГРАЯТ ЕДНО ПРАО ОРО,ТАМ БЪЛГАРИ НЕМА ЛИ А

77

79

преди 3 години

Знам и без да ми отговаряте.Точно николко.

76

Анонимен

преди 3 години

Я сега вие, които яростно пишете коментари в защита на протестиращите кажете с ръка на сърцето колко пъти сте замръквали в черните гета и колко пъти сте минавали през черни гето пеш? Ама наистина честно кажете.

75

наблюдаващ

преди 3 години

Земляци,не се товарете заради чужди грехове.В българската история,след войните нашите деди са взимали не малко пленници.Но,никога не са се отнасяли към тях като към РОБИ! Пленените са работели на строежите на крепости,мостове,пътища.На почит са били тези,които са били ковачи и дърводелци.И следкато си отработвали свободата си(от 2 до 5 год.),освобождавали ги... "С един кат дрехи,храна за три дни и заработени сребърници".Мнозина от пленените просели разрешение да останат по българските земи!

74

Здравия

преди 3 години

До Анонимен 71Българите не разбират повечето, поне тези които не са излизали извън Родината....Там полицай спре ли те за проверка изпълняваш, няма тън мън като при нас.Те са със статут на - може да те убия може и да те пожаля.Това не е само за негърите а и за белите средна класа и по бедните бели, черните са ясни.Даже понякога се чудя, тези полицаи някакъв псилогически тест минават ли?Полицейска държава!

73

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте, не се срамувайте

72

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Оу, горките ***... Много ги боляло като ги удари гумен куршум... Наистина е по-добре да се използват бойни патрони срещу вас - така хем бързо и относителноо безболезнено ще ви отърват от жалкият ви безсмислен живот, хем и ще се прочисти планетата Земя от непълноценни комунистически ***