51

Анонимен

преди 3 години

До ЙовоИма вой до небето, даже пишеш под такава статия. А в Русия това не може да се случи. Там демонстрации с такова естество по принцип не се допускат. Всъщност, не се допускат никакви демонстрации, които могат да прерастнат в реален израз на гражданско неподчинение.

50

Додо

преди 3 години

Гледали ли сте в ЮАР как отива линейката на адрес?? Бронирана линейка с решетки на прозорци, врати! Лекарите с бронирани жилетки и каски, и съпроводени от полицаи с автомати, каски и бронирани жилетки! Къщите на белите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с триметрови дувари с бодлива тел! И вечерно време белите само с автомобил на вън и пак е опасно!Е, може ли да живееме заедно бели и черни???? А КАЖЕТЕ? Постепенно белите напускат ЮАР продавайки на безценица къщи, апартаменти, просто не се издържа там!

49

Йово

преди 3 години

"Гранати, гумени куршуми, газ", ако това се случваше в Русия щеше да има вой до небето от САЩ, ЕС и ООН. Санкции, рестрикции, ембарго, резолюции на ООН за нарушаване на човешките права. Но щом това става в САЩ всички мълчат и се правят че нищо няма. Няма вой до небето, няма санкции и ембарго а само пълно мълчание!

48

Баба Ванга

преди 3 години

май позна какво ще стане в САЩ.Дано не докопат някои ядрени ракети или бомби, че ще подпалят света.Иначе да се бият помежду си, на кой ли му пука.

47

Здравия

преди 3 години

До Анонимен 42Какво значи приобщени според теб?Ясно ми е че не сте излизали от панелките си, за да разберете какво искам да кажа!Тези хора които изброих са изключение и не само те а хиляди такива, вярно е че последните години си е промиване на мозъци, но всички които не са тесногръди и са пообиколили малко света, знаят за какво приказвам!Тези черни които изброих са много талантливи, затова са изключение, иначе го разбирам твоето мислене- щом е черен под ножа.

46

Анонимен

преди 3 години

Мисля че случаят е аналогичен с убииството извършено от О Джей Симпсън през 93-та в смисъл това че е черен му помага да се измъкне тук е същото.Ако убитият бе бял нямаше да има такова нещо.Но ттябваше веднага да арестуват полицая а не само да го уволняват макар че и това не е гаранция.Между другото нали имаха някакви Тейзъри що с него не го парализираха и да го набутат у патрулката.

45

Анонимен

преди 3 години

До Аааааа> В Сирия се използваха бойни отровни вещества. Доказано през 2013. > нямаш представа какво значи фразата "престъпления срещу човечеството"> не е използван сълзотворен газ, защото портестиращите са били бели, а защото също като черните в САЩ, чупеха, палеха и вандалстваха. Същите мерки за същите действия. Пълно равенство.

44

Анонимен

преди 3 години

Жълтите жилетки не бяха удобни щото искаха да се работи 35 часа и да се запазят социалните придобивки което е ужас за левундерите защото не могат да покриват по този начин помощите за нарастващите афрогърла.А в Сащ просто свалят Тръмп.Нещата се връщат към отделните графства княжества и щати.Виж че Тръмп уж президент на Америка няма власт в отделните щати.

43

Анонимен

преди 3 години

Здравия,парадоксът се състои в това ,че изредените от теб имена са получили шанс в живота именно в тази държава. Сега си представи, че не живееха в САЩ а във Африка,та какви щяха да бъдат те там? Отделно от това факт е,че мнозинството от черни е именно гетото,престъпността ,а не изплувалите над помията му .

42

Анонимен

преди 3 години

От протест до протест има огромна разлика. След протестите на тъмнокожите е пълна разруха, както и при арабите.

41

Анонимен

преди 3 години

До ЗдравияНещо си противоречиш или аз не те разбрах. Тия имена които ги споменаваш, те не са ли "приобщени"?

40

Аааааа

преди 3 години

Не ни казаха , че в Сирия сълзотворния газ го наричат химическа атака и престъпление срещу човечеството , но в Европа срещу жълтите жилетки и в Каталуния и т.н може напълно законо да се извършват престъпления против човечеството в вид на химически атаки с сълзотворен газ само от омраза и расистки заради бе лия цвят на кожата , но срещу 4?ни терористи не може защото само те са хора

39

Смех

преди 3 години

Майкъла беше добър баскетбудалист факт.Другите не ги знам дори кои са.

38

Анонимен

преди 3 години

Нека си вандалстват на кой му пука, туй дори е добре света да разбере, че глобализма и либерализма и мулти-култи дебилщините не са добра идея. Всеки да си ходи отдето е дошъл, Черните в Африка белите в Европа. В САЩ да си останат индианците.

37

Здравия

преди 3 години

До СмехДосега имаше показване на ръцете при всеки черен или не толкова черен по цвят, сега ще им целуват задниците на ***.Белите ако искаха да ги преобщят, щяха да са го направили отдавна.Разбира се според теб са животни, но същевременно се възхищаваш на Майкъл Джордан, Уесли Снайпс, Дензъл Уошингтън и т.н и т.н.....хахах

36

f

преди 3 години

с безшумните си гранати разбиват жилищата на хората

35

Анонимен

преди 3 години

м даа време е за санкцикъде са тия "неправителствените "организации за защита правата на човекадето щъкаха под път и над път в родината ниа нашите гербави демократи какво чакат???-чаат какво ще им кажат от американското посолство

34

Смех

преди 3 години

Точно така никакво използване на оръжия от страна на полицията предлагам двете тълпи голи до кръста да организират мазни борби по кръстовищата.

33

Анонимен

преди 3 години

Това не са протести,а платени акции за дестабилизация на страната предвид идващите избори в САЩ. Безобразни в своята наглост,защото всеки ден черни убиват полицаи,но протести на бели по този повод няма,а и няма да се допуснат. Двоен аршин и дискриминация реално насочена към белите.Я САЩ има карантина и забрани ,но защо не са забранени и подобни "протести",които са вандализъм в същността си!?

32

Додо

преди 3 години

Ако полицаите в САЩ станат добрички, примерно като в България, след една, две години неггрите в сащ ще превъртят от наглост и престъпления! И после пак ще трябва да затягат мерките. хаха Според мен и масово полицаите ще започнат да напускат полицията, защото ще се почувстват живото застрашени! Истината е, че проблемите ги правят ***, както и латиносите и малко бели, но черните са най опасни!