71

Анонимен

преди 3 години

Я да вдигнат ръка всички които защитават черните, да ги преброим колко са. - обичам черните+ всички останали

70

Анонимен

преди 3 години

колко опасни са оръжията на полицията в САЩ?-----------За любителите на силния екстрийм:Значи, отивате у САЩ и при първта ви среща с американски полицай му теглите една майна на английски и разбира се оказвате съпротива при ареста.Ако останете жив - пишете как е минало задържането ви.

69

Анонимен

преди 3 години

Я па тия. Гумените куршуми ги ползват за масажиране. А сълзотворният газ за да предизвикат еуфория и смях. Уж всеки втори в Краварника има оръжие а не съм видял езин да го използва когато полицейщината се гаври с тях. Ние когато бяхме млади през 90-те години когато ни нападаха полицаите на протестите нямахме оръжие, но пък имахме Винкели в ръкавите..Които незнаят какво е винкел ще им кажа че това е V образно желязо дълго метър и половина. Когато това желязо се включи в действие става страшно.

68

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"ценности"Христо Христов: Типичното за демокрациите е да извъртат фактитеОтивай при любимите ти диктатури, руши

67

Анонимен

преди 3 години

Веднъж да защитя някое малцинство и вие ме обидихте, разбира се само с думи ви правя на празнодумци, но както писах по надолу с мир.Просто нито сте арийци нито сте някаква господстваща раса, освенако не искате да видите действителноста и да се запознаете с братчедите в затвора....хахахахохохох.Баш българин съм, обаче този български расизъм ме избива на смях.

66

Анонимен

преди 3 години

А бе в крайна сметка белите да го дуaт много глезена раса.Тия чайниците по корави нема хък мък и жените им не пискат плякaт си ги с малките и са станали вече 1.5 млрд.Белите са некакви психари неефективна раса.

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63Кво стана, настъпи объркване и мълчание от ваша страна, ъъъъъъ кво стана с всемогъщите IT-та...хахахахахохохох

64

f

преди 3 години

Полицията са на котешки бързо действащ тестостерон, който е с много измамна сила и за много кратко, и докато са на него са адски трошливи, ударете ги първи! Или само плавни или само резки движения, дърпат за дрехите като някакви женки! Бързо се изморяват и нямат сила продължително време.

63

Анонимен

преди 3 години

Все тая кой е. Интелектуалното му равнище е около това на тонката.

62

Анонимен

преди 3 години

До ЗдравияЯвно можеш ....

61

Здравия

преди 3 години

До Анонимен 58Е, не мога да му сбъркам IP-то колкото и да се старае....:)

60

Анонимен

преди 3 години

Черна Африка е континентът,който не е допринесъл с нищо за развитието на човечеството! Нито наука, нито медицина,нито икономика.Предвид как живеят и сега на космически разстояния в развитието си от останалия свят,то заключенията очевадни. Без помощта на белите финансова и материална положението им би било още по- зле,а самите те са агресивни и неблагодарни. В САЩ манталитета им е останал почти същия с някои изключения.

59

Анонимен

преди 3 години

О Джей го пуснаха преди време в никакъв затвор не е.

58

Анонимен

преди 3 години

До ЗдравияСамо че не е Тонката. Явно яко ви е влязъл под кожата.

57

f

преди 3 години

Вие, дето гледате че полицаите по фитнес залите надигат по 100 и 200 кила, а вие нищо не можете, не се комплексирайте, освен това стимулантите им работят само за първите няколко секунди и удара, после отслабват, първо тежестите са отрицателни и не тежат в посока на отрицателния под, когато те ги надигат чак толкова, второ когато удряш някого,теглото на врага е разпръснато по целия обем на тялото, вие кво ми надигате тежести съсредоточени в една точка, наберете се на лоста да ви видим!

56

Здравия

преди 3 години

До АнонименХубаво Тонка, никой освен теб не е излизал на вънка и не знае за какво става на въпрос......:):):):):)

55

Анонимен

преди 3 години

До Аааааа> хлорна вар против КОВИД 19 през 2013 казваш?> пий си хапчетата, че не звучиш никак нормално

54

Аааааа

преди 3 години

В Сирия бойни отровни вещества - хлорна вар против Корона вирус КОВИД 19 . Престъпления срещу човечеството са престпления срещу човечеството включително химически атаки .Според внушенията в статията ако престъпленията срещу човечеството са срещу 4ерни са престъпления срещу човечествоти , но ако са срещу бели това вече не са престъпления срещу човечествот курбан или както казва фашиста Чърчил откъдето започва курбана свършва Европа древноримската робовладелска

53

Анонимен

преди 3 години

До ЗдравияАз съм живял за повече от две години в САЩ, Англия, Франция, Германия и Либия. КАжи за това как не съм излизал от панелката.:)))

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 48За О Джей си прав!Оправдаха го тогава защото черната общност беше озлобена заради Кинг, но после си получи заслуженото нали?Най страшното е да не те обичат нито черните нито белите, затова сега си гние в затвора.Гледай филма за него, мисля че го има по тракерите.