58

ИР

преди 3 години

Не мога да повярвам, че този манастир има нужда от държавна помощ при положение, че не може да се паркира от рейсове, включително с групи от летовници на морето. Той по-скоро трябва да бъде прехвърлен в туристическия сектор.

57

...

преди 3 години

От Рилския манастир трябва да върнат в кеш 20% от тези пари. Горанов ще им обясни как

56

Анонимен

преди 3 години

Абе мутряк, има болни и бедни хора. Кво ми обикаляш и раздава Наши пари на тия вещери. Оставка на Всички!

55

f

преди 3 години

Уважаеми дами и господа, тиквата строила електрически централи и плащаме пари като луди за ток, за да може военните и полицията да отвличат и натопяват по психиатриите и затворите хората от домовете им, да има невидими подслушвателни устройства навсякъде, които за нищо не стават и най-редовно се манипулират и натопяват хората в престъпления, кой го плаща тоя целия ток, и по улиците да има холивудски измами на ток?

54

алелуя

преди 3 години

целият свят от москва до вашингтон и от брюксел до анкара гледат какво бойко прави и те правят същото, след това му ръкопляскат.а гърците ни казват да благодарим на Бога,че имаме такъв велик и дълновиден човек за министър председател.но карайте по-същество-дайте първо да видим проектчетата и тръбичките пък след това ще му мислим!и всички от австралия до антарктида,от америка до африка,азия и европа са се вторачили в бойко борисов.путин,тръмп,меркел,макрон всички се учат от бойко!!!

53

Тонката

преди 3 години

Ииииии София,Пловдив,Варна,Бургас,Стара Загора,Нова Загора,Велико Търново,Сливен,Шумен,Хасково,Силистра,Враца,Монтана,Кюстендил,Казанлък,Габрово и Крушовица ГЕРБ-ПОБЕДА на последните избори:):):)На следващите догодина взимаме и Перник:):):):)

52

Анонимен

преди 3 години

Мая и Костя па тоя :))))) Боце се е подул като дирижабъл от хапове, ама не е заради Мая и Костя :)))))

51

f

преди 3 години

На България не й трябва професионална армия, едни продажници са това! За пари, против собствения си народ,разчитайки че имат и тайни технологии и невидими. Българите се бият екстремно добре!

50

Анонимен

преди 3 години

Комай иска да си изкупи греховете с държавни пари,а и много тънко иска да мине.

49

Анонимен

преди 3 години

Няма ли на тази земя един свят човек, който да откаже пари от крадливите лапи на Луцифер? Дали наистина Господ гледа всичко това?

48

Тонката

преди 3 години

До 51 ГЕРБ били история:):):)А само преди няколко месеца си избрахме кметове от Софето до Морето:):):)Борисов4 неизбежен:):):)С тези спектакли на Мая и Костя от по 100/200 човека ХЕПТЯН нищо няма да стане:):):):)Е са да има едни избори със всичките приказки на Али Баба за къщи,Поршета,Асансьори,Сикаджии,рекети,джипове,бухалки,*** и ***,Бойко с наша помощ ще пречука цялата опозиция с поне 15 процента:):):)

47

Сезам,отвори се

преди 3 години

Баце,а нещо за златната пещера на Али Баба да кажеш.Също има ли купувачи за бараката в Барцилона.Че нещо май за продан била обявена.

46

Анонимен

преди 3 години

Похвално! Продал е къщата в Барселона и хоп...

45

Анонимен

преди 3 години

Късно, герб вече е история!

44

Анонимен

преди 3 години

в барселона има къща и прокуратура които го чакат

43

Ahoj

преди 3 години

Вие да не мислите, че църквате ще ги прибере тези пари?Църквата е безотечна и г-н 20% тука може да си прибере вместо 20 направо 80% от парите.Църквите винаги са били изполвани за пране на пари...

42

Анонимен

преди 3 години

И милиони да даде място в АДА му е гарантирано ШЕФА гледа отгоре.

41

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА!

40

nfnf

преди 3 години

Бойкооооооооооооооооо, дай на гладните и бездомни деца, а не на тези ***.......

39

nfnf

преди 3 години

До счетида така е, много си прав, ама нали трябва да има и за тях , как иначе ще плащат на ония където ги ..............