98

Анонимен

преди 3 години

Хора какво става нямаме никакъв шанс в тази страна със тези долни лъжци които ни заблуждават всеки ден със всички средства, как живеем добре ,а те се грижат за това.Докога ще ги търпим,живота на всеки е само един,тук и сега. Колко поколения си заминахадосега .....заради подобни като тия измамници.

97

Анонимен

преди 3 години

Закривай!Щели да фалират,еми да фалират!Само лентяи лъжци са това поповете.Религия ли?!Абсолютни глупости!Откриват се пирамиди и фараони от 6 000 години,къде са били по това време Христос и Аллах?Всичко е измислено за да се командват балъците и да им се искат пари от тарикатите попове,ходжи и т.н.Абсолютна пунта мара!!!!

96

Анонимен

преди 3 години

да плащат чалгопитеците връзкари нали присвояват милиони за къщи за гости от парите на европейските граждани?

95

Totenkopf

преди 3 години

Тия агенти на ДС не се наядоха.

94

Анонимен

преди 3 години

Не се пише "Рил8ски", а "Рил$ки" манастир.

93

Анонимен

преди 3 години

Да започнат да подкрепят бизнеса в България и малките фирми,производители,продукти,за да има повече работни места и добри заплати и не бягат хората и да има за дарителска дейност.

92

Анонимен

преди 3 години

Свлачището не видях , карах . Виждаш само това , което ти изнася дърт бивш комунист ! А имали бивш комунист ?!!

91

АНДРЕШКО

преди 3 години

ЛОЗЕТО НЕ ЩЕ МОЛИТВА, А МОТИКА. ПОПОВЕТЕ ДА ИДАТ ДА КОПАТ ЛОЗЕТО, А НЕ САМО ДА ИСКАТ. ДА ИСКАТ ОТ ГОСПОД.абе кьорави ли сте ваша ли сте вашата мама

90

Анонимен

преди 3 години

Пред господ не минават твоите номера ,колкото и да се мазниш на попове ,колкото и големи свещи да палиш Господ е този ,който забавя и те оставя сам да се накиснеш в своята мръсотия и когато дойде времето ще даваш отчет и плащаш с най-скъпото си !

89

Анонимен

преди 3 години

Какво направи кмета от ГРОБ за Перник!!!! ОТКРАДНАХА видата от язовира!!!!!

88

Анонимен

преди 3 години

В Пермик работи само Стомана. Всички останали предприятия са разграбени и нарязани на скрап от Тиквеници като Борката!!!!

87

Анонимен

преди 3 години

Долу мафията Герб -ДПС !

86

Анонимен

преди 3 години

Борисов ще бъде най-мразения политик в бъдеще ,помнете ми думата ,по-мразен и от Костов заради това ,че напъха 80% от народа в тъмна дупка а той и кръжащите около него заедно с Доган и Пеевски превзеха всичко държавни институции и си правят каквото си искат за сметка на народа ! Ако не са далаверите по изборите за този човек ще гласуват само тези от Герб-лапачите и тяхните семейства ,никой независим никой нормален българин не може да го понася !

85

Анонимен

преди 3 години

Така раздава парите сякаш са от джоба му....когато става въпрос за обикновените българи ,за пенсионерите там мълчи като г... а когато е да се прави на голямата работа е много ларш, тохомълком раздава най-много на олигархията там е на принципа аз на вас /от народната хазна / вий на мен / в моите лични сметки /... Така се разпорежда САМ със всички блага на България като самодържец !

84

Анонимен

преди 3 години

До Тонката;Тиквата нищо не дава на Перник!!!!! Всички граждани на България са платили от джоба си за да имаме вода в Перник!!!! Голямо БЛАГОДАРЯ на всички БЪЛГАРИ!!!!!!!!!!

83

Анонимен

преди 3 години

Добре нека се помага на манастира, но КЪДЕ БЕШЕ ЦЪРКВАТА ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯТА? Скриха се. Нямаши ги в болниците да утешават болните, нямаше ги в медиите да ни напътстват, нямаше ги и в храмовете. Къде бяха? Техните предци във всяка епидемия са били до болните, до нуждаещите се. Нашите се заключиха в гори тилилейски и сега ревнаха за заплати. Ми съберете си ги от хората. Бъдете сред народа си а не скрити в манастирите в следобедна дрямка.

82

Котки

преди 3 години

До Църковен ценоразписА касов бон за тези "удоволствия" - йок. Като лешояди обикалят по гробищата, не се отчитат пред никой и взимат пари на ръка. Попее 10 мин. тук, 15 мин. там, гаврътне някое друго я за здраве, я за бог да прости, следобед вече завалва молитвите, а вечер клатушкайки се от всичката черпня се качва на скъпия джип и потегля към луксозната вила.

81

Пешо

преди 3 години

Игуменът обеща ли манастирът да не е свърталище на хомосексуални?

80

Боеко

преди 3 години

20% от 600 000 са 120 000. Не е зле

79

Ментора бай Иван

преди 3 години

Много , много не му се надявайте попове , защото ТОЯ е съден за лъжа и много обича да го дава Спасител!