18

Бокононист

преди 3 години

Боко-мару на всички, слава на Боконон! Църквата на бокононистите също е фалирала, колко хиляди ще отдели Боко за Боконон?

17

АЛООУ, БОКООО..

преди 3 години

ПЪРВО СЕ ПРАВИ РЕВИЗИЯ... И ПОСЛЕ СЕ ДАВА..... ХАХАХАААЕДИН ОТ ХАСКОВО, ТАКА УМРЕЛ ОТ .. "ДАВАНЬЕ", БЕ..!

16

Бау

преди 3 години

Аз лично не искам парите ми да отиват за религия, но никой не ме пита .. :D

15

Църковен ценоразпис

преди 3 години

Кръщене 1000лвСватба 2000лвГалене по главата 600 000лв

14

Котки

преди 3 години

Монасите ще правят гeй-ceкс на по-здрави легла.

13

Анонимен

преди 3 години

И поповите са ни от администрацията. Калинки с кръстове

12

антипопа

преди 3 години

И на мазните попове? Дайте ги на пенсионерите!БПЦ е по-богата от държавата.

11

Анонимен

преди 3 години

Единият поиска, другият му даде. Стиснаха ръце и се прегърнаха. И разделиха.

10

Факт

преди 3 години

26 милиона лева са откраднати от Светия синод, а се оправдават с незнание и уж са отишли за заплати на поповете. Заплатите на поповете се плащат от държавата, а от тези 26 милиона трябваше да отделят за Рилския манастир. Банковите сметки на митрополиите са почти забулени, всички парични средства са в офшорни сметки в чужбина, където ще се крият от Божия гняв

9

Ельоменат

преди 3 години

Как са ролекситр, майбаховете и С класите? Не плащат данъци, а за едно кръщене свалят кожи а държавата им налива допълнително пари. Бойко колкото и държавна пара на данъкоплатеца да даряваш на църквата за греховете си ще плащаш в ада. Индулгенцията ти не важи пред Господ

8

Аз дадох

преди 3 години

Тоя свърши личните пари дето ги раздаваше до сега, започва с държавни.

7

Хер Вернер

преди 3 години

Някой да е чул или видял църквата да организира безплатна храна или помощи за закъсали хора тук у нас в тоя театър с вируса??? Католическата и православната тука се покриха като плъхове и само цвъркат за пари ... За разлика от техни "колеги" от други държави. Същото е и с "червения кръст". Безполезни организации на хранилка!

6

Елемаг

преди 3 години

Я кажете колко е скарата като цени в заведението на манастира?Църквата има хиляди декари отдадени под наем?Свещоливниците бъкат продукция ден и нощ!!!На всичките ще им отнема имотите.По един параклис само и на гърба на магаренце с една тояжка да проповядват Божието слово!!!Казах!!!

5

Анонимен

преди 3 години

Някой да е чул, или видял, брадат доносник, да дава касова бележка за кръщене например? Оня долнодъбнишкия финансов корифей, спи ли?

4

Анонимен

преди 3 години

Тоя пак "дава". Работа на държавата е да се грижи за подобни неща. А ако сумата е трябвало да се преведе от парите на Синода, да им потърсят сметка защо не е направено. Абсурдно е да няма пари и да не се поддържа Рилския манастир.

3

Хах

преди 3 години

Хубаво се отпускат пари, ама някой следи ли как се изразходват тия средства. Да се даде план, разчет за какво ще се използват тия средства в крайна сметка. Или игумена си мисли ,че данъколатците всяка година са длъжни да му кихат над половин милион лева безотчетни.

2

ПроСоТо

преди 3 години

сега вече канонизирането му за светец не му мърда..

1

😀&#1

преди 3 години

Държавата/данъкоплатеца не даде ли 26 милиона на "светия" синод?Парите от рентите и свещите къде са?