151

Анонимен

преди 3 години

късия наблюдава ли изстрелването..........а полета.........а скачването.......а загубата /опят/ на рогошкин/батута?

150

Анонимен

преди 3 години

Абе знам аз, всички сте милиардери тука и все в Перу сте ги спечелили.А еволюцията на милиардите ви стига най-много до *** и дърдорко в днес-а.

149

Анонимен

преди 3 години

Какви американци какви пет лева. Изобщо на са пратили хора на МКС. Това което вчера прожектираха на хората са стари записи. Руснаците са ги качили горе а ракетата е снимана в студио как лети. Мишка се разхожда по двигателя.

148

Чебурашка

преди 3 години

Интересна е и реакцията на доброволните руски роби. Тя може да бъде описана с една дума "истерия". Русофилите истерици ат защото отпадна един от аргументите им за величието на Русия и в същото време лъсна технологичната и изостаналост.

147

Анонимен

преди 3 години

Икономиката на Америка се сривала според ''Новая газета '' Минимална заплата в САЩ към 2000 долара , в Русия - 120 /месечно / Коя икономика е срината ?Руснаците продължават с комунистическата пропаганда за '' загниващия капитализъм ''

146

Анонимен

преди 3 години

Дедо'в'и'я ми.....сФиррки прайш ли за $, щото нямам рублей?

145

Дедовия

преди 3 години

До пияница мистикТова не е абсолютно никакъв аргумент .Разбирам,че в момента злобееш и ,че дори имаш пяна на устата от злоба,но това не са аргументи за мен.Спутник,Лайка,Гагарин,Терешкова и т.н и т.н....винаги първи в Космоса.Не можеш да кажеш на черното бяло .И се успокой малко ,че да не отидеш изнервен на работа

144

Дедовия

преди 3 години

До пияница мистикА защо САЩ като са толкова кадърни в космическите полети не пращат астронавти с техни апарати вече толкова години?

143

Дедовия

преди 3 години

До ХихиЯ ми кажи като си толкова отворен като ханджийска порта , от кога САЩ не са пращали астронавти от тяхна земя и с техните двуколки и защо....като изключим частния полет ? И да не вярваха на очите си,че с космически апарат направен като в час по трудово обучение може да се стигне до МКС. А САЩ срещу Русия да бягат в космическите полети пак не могат да я настигнат и американците сами си го признават това .

142

Анонимен

преди 3 години

В блатная има ли по-еФтин препарат за вана от бояршик, потомучто деньги нет?

141

Дедовия

преди 3 години

Американците се радват,че стигнаха там,където ги чакаха руснаците .

140

Banshee

преди 3 години

Да бе да . В САЩ празнуващите вече стигнаха Белия дом за да изразят радостта си от успешното изстрелване на ракетата...Тръмп се скри в бункер

139

Хихи

преди 3 години

Интересна ми беше реакцията на руските космонавти, когато при тях влизаха астронавтите. Зяпаха и не вярваха на очите си. Как е възможно да стигнат до МКС и без рушките транспортни талиги? Очевидно, хич не бяха на кеф.

138

Анонимен

преди 3 години

Като турчин, не като българин.Българите не се притесняват от Русия, притесняват се турци като тебе и платена американска и чуждоземна измeт.

137

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 155Като българин, аз се притеснявам, че Русия ЗНАЕ къде е България, защото това ни носи само негативи.

136

Анонимен

преди 3 години

Браво, сладури!Американофилченца, туркофилченца и всякаква антибългарска платена измeт се е нацвъкала до уши в коментарите.И ся кво? Ше накривите на капата на Путин или ще станете по-мили на кравогледачите, които даже не знаят къде е Европа и България?

135

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20Глупости. Става въпрос за това че в изпълненията на Мъск няма нищо героично за да се изкарва такова. Това не е злъч, а чистата истина. Човекът просто разбира от бизнес и от това какво представляват политиците и как се печели от тях. И това не е злъч а истина. А що се отнася до Америка не е нужно да се казва нещо то в момента се показва и то от самите американци.

134

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 144Не съм чул САЩ да са спирали износа на елда. За Рушия чух. Там няма част от населението което да е на помощи. Там всички са на помощи. Важното е, че ще има елда.:)))

133

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 145Както обикновено, рушитата живеете в миналото. От вчера те ВЕЧЕ са измислили нещо по-добро. Като се има предвид, че ви отнема до 50 години да осмислите някои факти, значи някъде към 2070 ще сте наясно.:))))

132

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 146Вече научи как се пише името на Хрушчов? Браво. Сега ти остава да изживееш едни 40 годинки на това което дотук си живял, и ще можем да си говорим.:)))))))))