171

Анонимен

преди 3 години

Май се оказва че колхозните при..мати са истериците. Не знам за Тръмп, обаче корумпираните бюрократи от роскосмос са се наакали защото омразните обезценени долари спират. Кофти, а?!

170

Гагарин

преди 3 години

Коя година стана - 2020. Рано успяхте да изстреляте ракета.

169

Анонимен

преди 3 години

А дали ще могат да се върнат!? Да не стане така, че пак да се молят на руснаците! Както беше с тоалетната на американците в МКС...! Факт!

168

Анонимен

преди 3 години

Америка изпрати руската космонавтика в Историята !...щели да правят нова ракета, щели да гледат Луната !!!..., че то Ким Чен Ун през два месеца прави нови ракети !!!

167

Анонимен

преди 3 години

Изстреляха ракета. Единственото ново този път, което въведоха е, че не гръмна. Липсваше зрелищният момент.

166

Анонимен

преди 3 години

Факта, че на Луната руски крак още не е стъпвал до като 12 американски космонафти са били вече там трябва да говори нещо на братушките. Така ще е и за в бъдеще по отношение овладяването на космоса. От роскосмос все пак да не забравят, че са на заплата за разлика от Илон Мъск. Колкото до истерията то тя е в руските социални мрежи и е насочена НЕ ПРОТИВ Америка.

165

Анонимен

преди 3 години

Вечната руска програма за Луната. Чакаме де.

164

Глупацци Български

преди 3 години

в България има 4 Американски военни бази !!!Днес бедна България хрантути 6000 Американски окупационне корпус !!!на кого ръкопляскате - на гнусния Американски окупарот ли !?

163

Зозо

преди 3 години

От РосКомикс кага ще пускат новата анимация на Супер-хипер-междугалактическата невидима ракета :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) А новата Волга кога?

162

DoDebil192

преди 3 години

За кои ушаанки говориш? За Кандските или американските или може би Финландските???

161

Аз като всеки

преди 3 години

Българин ПРЕЗИРАМ американския окупатор и мога да им пожелая само едно "да измрат яко" !!!чудя се дали Мъск им е рздал подобрени бургий за да пробиват дупки зад руските тоалетни на МКС

160

Анонимен

преди 3 години

500 милиона долара или 90 % от приходите на Роскосмос идваха от плащанията на американците за извеждане на техни екипажи до МКС. От началото на 2020-та не е влязъл нито един долар при руснаците. Освен това американската ракета не е просто американска ракета, тя е съвсем нова концепция която в момента е 10 г преди руснаците. Догодина ще е 11 г, след 5 г ще е 15 години, след 10 г Русия ще е 20 г назад. Защото Русия спря с космоса на 30.05.20 г

159

Анонимен

преди 3 години

Там където Америка е стигнала в Космоса, Русия след 50 години няма да стигне! И сега два апарата се разхождат на Марс, докато ушааанките не могат да минат геостационарна орбита. Толкова за връщането на Америка в Космоса.

158

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен.... първата космическа сила да не е впечатлена от действията..... Единствено в промитите от русофилията мозъци Русия може да бъде първа в технологиите. Първа е единствено по мръсотиите и хибридните войни, които прави по цял свят!

157

Анонимен

преди 3 години

Еййййй ! Цял месец ли ще пишете за това изтрелване на часна ракета до МКС ?Голяма работа станало бре ! Другите държави изпращат космонавти от години а американците за първи път и голямо нещо било за света !

156

Да бе!

преди 3 години

Всяко сравнение между Космическа Америка и феодална Русия е смешно. Докато крепостните обикалят Земята с някаква си космическа станция, без никакви научни открития, NASA много дискретно е на Марс от 1978 г. Отделно от това американците притежават технология да посещават други звездни системи от Млечния път и други галактики...

155

Анонимен

преди 3 години

Нормално е първата космическа сила да не е впечатлена от действията на най-силния си конкурент. САЩ стигнаха дотам, че да се радват на успешен изстрел за девет години!

154

Анонимен

преди 3 години

Прат енд Уитней нямат лиценз за производство на рд180 извън САЩ, така че, производството на този двигател в Руси9я не е тяхно. Прат имат право да си построят завод в САЩ и там да си го произвеждат, но не могат да го постигнат техмологично. Двигателя е разработен изцяло от руснаците по поръчка от американците. Защо САЩ плаща на Русия да им разработва и произвежда ракетни двигатели? Някой да ми напомним каква е статистиката за несполучили излитания на ракетите за многократна употреба на Мъск.

153

Анонимен

преди 3 години

Брей много злобари тук във форума исках да кажа българи!Погледнете собственото си битие пък след това злобейте против Русия или САЩ. От 15 г.бившите комунисти ви разказват играта в България, те седнали да пишат Русия била комунистическа! А откъде произхождат днешните владетели на България беееееееееееее!

152

Анонимен

преди 3 години

каскети в нелегалност ли сте?