211

Анонимен

преди 3 години

IIS?Какво е това?Яде ли се, пие ли се?

210

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 219Вземи прочети каква част от IIS е руска и каква - американска преди да пишеш тъпотии.Прочети кой е извел по-голямата част от модулите на орбита - май тия дето летяха със совалките.

209

Анонимен

преди 3 години

Голяяяяям напредък.Настигнаха Русия.

208

Mari_n

преди 3 години

Какъв е напредъкът на САЩ? Ами полетите до Луната? Или беше в Холивуд?

207

MD

преди 3 години

До Анонимен 216Те Боинг имат план за изстрелване на ракета за 2021 година.Но всичко това е прекалено скъпо, особено нова МКС. Трябва всички заедно да работят за да има по-сериозен напредък в космическата техника. И да се включат по-активно Япония и Корея. Там са големите мозъци!

206

MD

преди 3 години

Голямо заяждане! А истината е, че и двете държави са все още далеч от най-добрите технологии.За една керлива капсулка за 2 души и малко багаж се харчат милиарди, като при най-малкият вятър полетът се отлага. Иначе тръгнали да си мечтаят за полет до Марс.Глупости на таркалета! Докато китайци, японци и корейци не се включат активно в космическите програми, сериозен напредък няма да има!

205

Анонимен

преди 3 години

То в орбита ще ги изведе ама не може да се скачи със бившата станция мир сега МКС то за това до сега тя се обслужва само от руски кораби

204

Анонимен

преди 3 години

Радвам се ,нека има по-вече възможности.Не съм изобщо специалист,дано е икономически ефективно и сравнително безопасно.Но това ще си проличи след година,две редовни полети.

203

Анонимен

преди 3 години

Русия е пропаднала територия. В космическите изследвания са назад и никога няма да наваксат. Това което другарите русофили може би имат предвид е СССР. Тази държава наистина беше много напред в тази сфера.

202

Анонимен

преди 3 години

Интересно ще стане когато и друга частна фирма, получила пари от НАСА . това е Боинг, се включи в космическата надпревара!

201

Анонимен

преди 3 години

Американски пръдни.Накрая всички пак при Вовата за ракети-носители.Оооооф, оф...

200

тя

преди 3 години

Тази ракета е "частна ", колкото баба ми е астронавт!

199

Търсете

преди 3 години

Използвайте мисловната си дейност,и ще сте първи в космос и навсякъде,мисловната дейност,открийте я.Словото е мисъл а мисълта е творение.И Бог с слово сътвори всичко,словото е мисъл.Аз я открих,но няма да го кажа Търсете и ще намерите.Библията е тайна от кодирани думи,тайнство,който ги разтълкува е Бог

198

Анонимен

преди 3 години

До ЩастливецаА винаги съм се чудел защо не използваха великата ракета Сатурн5, с която, още преди да се родя, прескачали многократно до Луната и обратно...Чудиш се, защото нямаш представа от проектиране.

197

oxlo

преди 3 години

До Щастливеца 5 KTonna "yadrena" bomba....

196

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 207Нормалните хора виждат, че има постижение. Защо да не се радват?

195

Barba Ganios

преди 3 години

.Rusia I Amerika si gi meriat ot dosta vreme ! Prosto i amerikanskia nai-nakraia se ponadarvi .

194

Анонимен

преди 3 години

Браво на амириканците. Нека дерзаят. След 10тина години ще достигнат сегашното ниво на руснаците.

193

Анонимен

преди 3 години

До джоАмериканците си празнуват нещо, което те смятат за напредък. Проблем?

192

джо

преди 3 години

Що за коментари? То ва си е пълна бълвоч. Всяко развитие в сверата на космическите изследвания да се приема като някаква свещенна война. Просто Американците обновиха космическите си апарати с ново поколение, което ще им служи определено време.После пак ще ги сменят с по - нови , същото ще направят Русия, Китай и останалите. Няма никаква драма . Защо е нужно раздухване на цялата история, като ,че Американците са изобретили телепорт.