47

Анонимен

преди 3 години

Ген.Радев ще срита в задните части Барба Ганьос съвсем скоро.Въпрос на време е .

46

И метафората е ...

преди 3 години

Само Оуроус Златния може да я оправи тая свинщина. Той си е гадняр принципно. Голям при това, обаче златни бодли простотия лекуват!

45

Елмира Калимулина

преди 3 години

Славяни са македонците! Вие сте - радио Болгар - Казан - Русия!

44

Румката

преди 3 години

До 48!!! Чувствата ни са взаимни! Няма как......!

43

гаф

преди 3 години

защо на първата снимка е учителката по руски език???Няма ли българи та от Крушоветское.

42

House M.D.

преди 3 години

Румката лъже нагло! Няма как да съм сроден с отявлени крадци и прелюбодейци както него.

41

С хазарт

преди 3 години

Източи някой хазната и бяга сред поредната пирамида финансова и измама на доверието на хората. Ай гонете го сега! Олайневил нещата и после беж да го няма. Друг да му чисти л.а.й.н.а.т.а. ... Да бе много са такива ... обаче аз познавам и други дето не са като тия. И тия другите заслужават златни бодли! А не тоя *** и страхливец Черепа!

40

Факт

преди 3 години

До Фрак! А според теп с кой коментар би трябвало да съм прилика, ако не с моя! Стоя над коментара си и се гордея с него! За разлика от теп! Поставям ти +за разбирането ти, че съм едно цяло с Моя Коментар!

39

Не разбрах

преди 3 години

Несъзнателно ли пропусна да сдъвче "някого", или просто така са му наредили ?!

38

Да ме караш ти?

преди 3 години

Да намеря път извън тая свинщина и аз го намерих, но на жестока цена и на пирова победа дето вие не виждате една свинщина да не искате да промените. От една глупост да не искате да се откажете и да промените. И ме питаш какъв ми е проблема? Сектите и глупостите и сичките проститии, дрога, образование на косъм от фабрика за и.д.и.и.о.ти .. и срещу всичко това аз воювам сам. Жестока е моята война, но накрая ми се иска тя да е имала смисъл!! Честит празник колеги!

37

Анонимен

преди 3 години

Радев намери обединение: На 24 май се чувстваме сродени--------"Двама българи - Три Църкви!" - Климент Денчев.-))))))

36

ФАКТ до Факт

преди 3 години

"По коментарите им ще ги познаете.." ! С твоя сте си лика-прилика !

35

Елмира Калимулина

преди 3 години

Това, което са направили Кирил и брат му, по всички правила на сегашната пропаганда и агитация представлява хакерска атака срещу българската идентичност, заветите на кан Кубрат и Тангра! Предателство, предателство, предателство! Пуснете си радио Болгар - Казан, да чуете звученето на автентичен български език свещен на вашите деди - като турския! Напишете си минусите, преди да са ви ги изтрили, сетне проверете и се убедете!

34

Питате ме...

преди 3 години

Какъв ми е проблема? То да не е един? Като почнеш с тая палестинско-израелска небивалица сглобена преди 1500 години дето е толкова далече от истинския живот и наука. Минеш през 20 стотинки пощенски марки на кръщелните свидетелства. Грабежа на тая страна планиран от 1948. Нацистко-фашистката марионетка бивш цар дето е бивш министър председател... Тоталното невежество и чалга цъфтящо от 2002 година. Продажниците дето жените ни в *** превърнаха и още ме питаш къв ми е проблема!

33

СЕРЕГЕЙ

преди 3 години

ДЕСРАДЕВА оцени научната дейност на другаря путьин,в частта,че българската азбука е дадена от руснаците на македонците да лългарите,които служат на русите.

32

Ми то президента

преди 3 години

Си е като работата на попа:- Не ме гледайте кво /съм / правя/ил... А ме слушайте какво ви говоря...! :)

31

Не си прав

преди 3 години

Вадилев!Човека каза че ако той управлявал нямало да се краде... :)))

30

Факт

преди 3 години

Днес е Празник на Културна партия Греб и нейният учен вожд - Ерудит Толупович! Пекинската Гъска е щастлива точно днес - умна, красива, креслива, просветена!

29

Боже Боже

преди 3 години

Другарят путьин е казал,че азбуката ни я написал сифи ленин,а русия безвъзмездно ни я дала,когато културен ментър на българщината е бил Охрид и сега другарят путьин преразглежда договора за безвъзмездно отдаване на азбуката и решава българската азбука,която русия ни дарява да е македонска.

28

Василев

преди 3 години

На 24 май се чувстваме сродени, иначе през останалото време нашите родове , трябва да плащат апартамента на Радев и Деса, които го купиха от държавния фонд за жълти стотинки!!!И къде сме сродени и в какво???Животът е жесток, селяни прости!!!Агент Алказар Бенинг!ЦРУ!!!