67

Явно

преди 3 години

Явно е, че Корнела и Радев са неразривно свързани и българските интереси на са им присърце. Бойко може да е всякакъв, но докато тези са "алтернативата", няма да се случи нищо.

66

Коко

преди 3 години

Късно му е на тоя толкова ни падна в очите

65

Анонимен

преди 3 години

Какво ли би работила възрастната дама в синьото костюмче,ако не бе листата на БКП/БСП?

64

Анонимен

преди 3 години

Гуман Радев-разединител на нацията и работещ за руските интереси.

63

Анонимен

преди 3 години

Кой ли го слуша Радев? Спряха делото за корупция срещу него и жена му,тогавашната му любовница,на която държавата е плащала прескъп наем незаконно,назначена също не по правилатасамо от самия него,само защото делото било застаряло.

62

РРадев

преди 3 години

Да бъдем обединени в разединението на нацията !

61

Анонимен

преди 3 години

Радев има само две цели ..... да глези Деса и да обслужва руските интереси.

60

Анонимен

преди 3 години

Радев е разединение, а 24 май е обединение на българите !

59

House M.D.

преди 3 години

Уважаеми северозападнали колега, по какъв начин прелюбодеянието на Св. Бойко Магистралостроец оправдава блудодеянието на Румката? Все пак статията е за Румката.

58

Радев

преди 3 години

Искам на тоя светъл праздник да обединя всички българи около идеята за свалянето на законно и демократично избраното правительство !

57

Един от Северозапада

преди 3 години

До House M.D.Уважаеми колега, ти пък се поинтересувай за това, как се е разделил ББ със съпругата си, и е заживял с Ц.Бориславова, и тогава говори.За Мс Бикини няма нужда да коментираме.

56

Анонимен

преди 3 години

Радев интересно мие българите в София гледам повечето от трета възраст честитят рамазан.Я даи отговор честит светъл празник братя българи това нее наш празник винаги верни на родината и на държавата

55

House M.D.

преди 3 години

Уважаеми северозападнал колега, Румката е прелюбодеец, защото е напуснал съпругата си. И няма никакво значение дали след това е сключил друг брак или не.

54

ФАКТ до Факт

преди 3 години

Точно това имах предвид - все едно да застанеш пред огледалото, и да видиш един говорещ зад ник, гордеещ се със себе си !

53

Да обясня

преди 3 години

Метафората с Оурос Златния - означава само това, което работи. И то което работи добре, това което както и да го погледнеш имаш от него социална, икономическа, образователна полза година след година. И то се нарича хоризонтален образователен и бизнес модел. Колкото повече работиш толкова повече и ти и колегите ти са добре, защото имате равно участие! Не пирамидална йерархия, а всички заедно се издигат нагоре на една плоскост. Ама не точно ресурсите сега изискват друго решение - само най-доброто!

52

izh

преди 3 години

Културата си е култура - интереса си е интерес. Той поне се мери с пари. А с парите даже комуномутрите съществуват вече 30 години. Е даже и медии и медиен пазар организираха. Нали така?

51

Анонимен

преди 3 години

Да е честит празника на всички славяни,да са живи,здрави,щастливи,богати!Да живее славянската книжнина,просвета и наука!

50

11

преди 3 години

Радев забрави да каже какво е казал Гьоте.

49

Един от Северозапада

преди 3 години

"Румката лъже нагло! Няма как да съм сроден с отявлени крадци и прелюбодейци както него."...Май ти харесва повече другия крадец и прелюбодеец отсреща? Радев поне се е оженил.А другия -просто са разменили половинките. За кражбите-няма да говоря-къщата в Барселона не се купува с пестене от закуски...

48

Анонимен

преди 3 години

Представяте ли си ако Боко Тиквата беше царувал по времето на Кирил и Методи, представете си каква проста азбука щяхте да имате сега. Сигурно щяхте да пишете само с точки и тирета, като морзовия код.