87

Пенсионер

преди 3 години

Сродени с кого? С Русия, която си преписва аз буката ни и какво ли още не за свои?Той като се е сродил с Путин, да на въвлича държавата и народа в политическите си игри.

86

1

преди 3 години

До Ани,сякаш ,любимия ти от банкя,е по-голяма слуга.

85

Ани

преди 3 години

Май ще влезе в пътя, ама мандата му мина в слугинаж на чужди интереси.Аз се опасявам да му окажа доверие втори път.

84

Тъпомер

преди 3 години

Радев взе изборите в директен дуел,ако ББ излезе сега срещу него ще претърпи фиаско напук на платените рейтинги на разни сови и т.н.,не ви ли увират главите кой е баце та ревете за една доказана .утра.А и още тепърва предстои да излизат още пикантнти подробности за слънцето.

83

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 94Винаги обиден, сърдит, злобен............делтапланерист!

82

Анонимен

преди 3 години

Много, много неприятен човек - излъчване, изказвания. Винаги обиден, сърдит, злобен. Винаги някой му е крив. Определено не става за политик. Хората се излъгаха да гласуват за него, както се подлъгаха по Симеон.

81

А къде е Радев?

преди 3 години

Що за снимка към статията като президента Радев го няма на нея, а в средата е Корнелия Нинова. Пак гербаджийски журналистически номера. А до "Радев=бай Тошо" Президента Радев никога не е сричал, мънкал и т.н. Разбирам, че пишеш по опорна точка, но и тогава л'ъжата трябва да е с мярка.

80

Lindemann

преди 3 години

Давайте минуси, сладур(и), че имат да ви дават пари на края на месеца. Колко поста заработихте тоя месец, а? УспЕхте ли да наспамите достатъчно много страници с copy-paste съобщенията, дето ви пратиха по мейл-че,а? После в България нямало пари. Има, и още как.

79

Lindemann

преди 3 години

До Радев=бай ТошоАко Радев прилича на Бай Тошо, то Бойко е самият Бай Тошо :)

78

Радев=бай Тошо

преди 3 години

Радев за жалост прилича на бай Тошо - срича, мънка, мрънка, чете трудно, няма ясна и собствена мисъл, не може да говори добре, използва кухи заучени фрази и произнася неправилно много думи. Жалко е, че не вървим напред, а се върнахме много, много назад

77

123

преди 3 години

комунист, дори да опита да каже нещо добро, вече е етикиран

76

Анонимен

преди 3 години

Тия около селянката някакви крадливи кoмyнизи ли са?

75

Анонимен

преди 3 години

Нищо не става от Радев. Ако беше на място, половината славянски свят, трябваше да го кани на тържества по слушай създателите на азбука за "славянските" народи. Ам се иска инициатива, активност, движение в определени среди. Нашия е гола вода в организационен план, никой не обедини. Насадиха му отбор консултанти на столетницата и не мръдна от локалното ниво на рупор, на вътрешно политически игри. А на този пост се иска друга активност...но не порасна. Страхлив се оказа и без въображение. Ф_атмак

74

Калеко Алеко

преди 3 години

Най после е решил да ни обедини ... с тези от Бузлуджа и яз.Копринка ... !!!

73

До АЗ 81

преди 3 години

А на демократично избрания Румен Радев ти ли му брои бюлетините ?

72

Анонимен

преди 3 години

До америка1332002Гърците са били в баща си и са писали с финикийски букви,а ние сме имали собствена славянска азбука!

71

Анонимен

преди 3 години

Харесвам президента Радев,след Плевньо,Радев е като национална звезда и бижу за България,добре се държи навсякъде по официални мероприя в България и извън нея,възпитан,образован,пилот,говори чужди езици,браво!Дано и следващия президент да е същия или подобен на него!

70

пенсионер от БСП

преди 3 години

Добре ,че има празници за да разберем ,че имаме президент той тогва ни обединява ,иначе акъл дава и разединява .

69

америка1332002

преди 3 години

какви ги плещи този ***? българите не са славяни-научно доказано. азбуката не е създадена от българи, а от гърци. харесва ни, не харесва ни. това са фактите.

68

АЗ

преди 3 години

До РадевДемократично избрано дрън дрън !!! Да не си броил ти бюлетините ?!?