41

Щерев

преди 4 години

Снимката от статията е реална колкото и тази на армстонг на Луната, туенти сентчъри Фокс.

40

Анонимен

преди 4 години

Затягаййй...!!! До скъсване на гайките и после половин оборот назад .боко ще ви затегне яко .Даже натегне яко .

39

До славянин

преди 4 години

Ами ако си с апендицит, какво ще правиш бе умник?

38

Анонимен

преди 4 години

до 37Диков занесе акциите на Павел Колев лично оня ден и се свърши със сагата КУРИЕРСТВО!

37

Щерев

преди 4 години

Как се развива вируса в Израел просто питам има ли починали , Амон може ли да каже все пак той е от боята а се занимава с Европейски дела

36

Щерев

преди 4 години

Много ми става загадъчно когато подобни хора с еврейски фамилии Амон започнат да дават мнения и насоки на Европа и света, и остава съмнението за заговора

35

Анонимен

преди 4 години

Рептилете и елюменатете са виновни,вирОс нема,всичко е лъжа,а в Александровска няма лекари,там са наели актьори да ни манипулират!

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 26О ,да честа гледка в автобусите на София са групи от некви на по 15-16 год обикновено 5 момчета и 1-2 момичета силно викащи на диалект и не носещи маски.Нищо де нека мутира вирусът да почнат и такива да ги трупат в моргите да видиш как ще си избягат по селата и ще се залостят в мазетата.Прости и глупави хора с прости и глупави родители.Стойте далеч от такива да не ви заразят с нещо.Те ако искат не к19 ми и спин и ебола и рак да хванат.Нали са стоманени.

33

Анонимен

преди 4 години

Китайците мълчаха до последно а в ухан мобилизираха 3000 военни лекари плюс още 10000 цивилни.Със сигурност е от прилепи тоя вирус ама как да не си помислите че от измислената им лаборатория която странно по каква причина са изгонили първо чуждестранните а после и цивилните китайски учени.

32

Ковид-1984

преди 4 години

Когато СВЕТОВНИЯ ЕЛИТ реши, ще има втора, че и трета вълна. Те си работят по плана.Иначе откъде са сигурни, че ще има втора вълна, създават само паника сред хората. А панакьосаният не мисли, той/тя изпълняват сляпо всяко нареждане. Ако утре им се каже да носят шапки с вятърна въртележка, сигурен съм, че безропотно ще ги изпълнят.

31

Анонимен

преди 4 години

Краси Радков в ролята на Шишо Бакшишо:"Оня ден карам група абитуриенти с таксито си и им викам: Радвайте се деца , че днес сте на 19, а утре с Кови 19!"

30

Анонимен

преди 4 години

По не грамотно изказване от ,,специалист'' не бях чел. Вируса бил плъзнал в Европа след завръщане от ски в края на Март,само че в края на Март вече цяла Европа се тресеше а Италия беше под карантина.Какви ски какви пет лева? И за капак на всичко според тая чак в края на Януари се разбрало че вируса се предава от човек на човек. А дотогава какво си е мислела че всеки заразен е имал контакт с прилеп ли?

29

Анонимен

преди 4 години

Мерките ще се отпуснат защото няма кой да пребира реколтата по Европата да сте видяли англичанин испанец или французин на поле на полето работят само румънци и българи

28

Помнещ

преди 4 години

До 22 " анти"! Защо точно в Китай?! Защо не пък в самата Америка?! Ти самият вярваш ли си на написаното от теб?-:) Не нали? -:) Леле леле...Без коментар повече!

27

Анонимен

преди 4 години

След ковид 19, следва ковид 20, ковид 21 и т.н.

26

Анонимен

преди 4 години

Големи лъжи...някой милионери ще станат милиардери ,проверете колко нови милионера има за последните три месеца)та криза било

25

Анонимен

преди 4 години

Аз май станах овца....влизам оня ден с маска в автобус( не бях се кавчал от 3 месеца), но знам че се изисква маска. Сложил съм си маската и влиза на следващата спирка едно младо момиче без маска и сяда отзад. Аз се извръщам към нея и й викам" Г-це, защо не сте с маска? Тя: Къв ти е проблема, бе? Викам: Проблема е че г-н Ананиев ни задължи да се правим на маймунииии, а вие явно не искате да сте такава маймунааа. И сега тя горката толкова прооста и ми вика" Кво се заяждаш с мен бе?" Муахахахаа..

24

Ужас

преди 4 години

Тази новина ме ДОВЪРШИ, тотално !!! ......

23

Анонимен

преди 4 години

Много ми е интересно какво ще кажат тия "професори" ако няма втора вълна. Но за да приказват за това явно се готвят пак да пуснат вируса но вече модифициран и тогава нито маски нито дистанция да няма да има ефект.Или е време нашата цивилизация да си отиде за да дойде нова на планетата ни.

22

Бок Лу Ци

преди 4 години

Тая агенция и обратноострият й шеф да вземат и да се гръмнат!!!!Чий го крепиха от ноември миналата година, когато пламна Китай???Котнтрол? Превенция? Грънци!!!Седят по кабинетите си, без да знаят защо. Всъщност, знаят - за големи заплати и скъпа издръжка от джоба на европейските данъкоплатци. СЗО-то същите !Айде къш! Хоум офис и работа без пари до второ пришествие!Сега, като счупен грамофон циклят и пробват да плашат хората.Не ви е срам!