81

Анонимен

преди 4 години

До 81Извиняваме се професор др. Всезнайков. По добре да слушаме теб от колкото лекари разбрах!

80

Анонимен

преди 4 години

Такова нещо, като групов имунитет при тоя вирус НЯМА! Кога ще спрете да слушате медийната звезда Мангъров, дето принципно не е и помирисал болен от Ковид-19 не знам! Доктори умират, а тоя не престава да бръщолеви глупости, вместо да ходи да помага като лекар!

79

Анонимен

преди 4 години

Добре де опасен е за стари и болни, но така или иначе те са си пътници. Голем праз.

78

Киро

преди 4 години

До 77 именно по методиката на СЗО, а тя е на принципа теста е положителен пиши го на Корона вируса, ама докторе той е прострелян 10 пъти, пиши ги съпътстващо заболяване. Толкова за приетата методика, имам глава и научна подготовка да чета данни, данните никъде не показват реално повишен риск. В България от началото на годината са умрели хиляди хора, колкото и предходните години, тренда не е нарушен, така е в Италия, Испания, Франция, Германия и тн. Начина на отразяване на данните всява паника.

77

С

преди 4 години

Вирус никога не изчезне и какво да спрем всичко

76

Реалист

преди 4 години

120 човека в България починаха заради вируса. Това са официалните данни по методиката на СЗО. Останалото са свободни съчинения на хора умиращи от страх от вируса и опитващи се да се освободят от страха си твърдейки, че вирус няма и че от него не се умира.

75

голата истина

преди 4 години

Коронавирус!Всички говорят за него и почти никой не го е виждал.В последната русофобска статия пишете за "ужасите" в Дагестан. Там 560 души умрели от пневмония от началото на годината а само 46 ги писали корана вирус.Видите ли руснаците лъжат че имат най-ниската смъртност.Да ама не!На тез трупове е правена аутопсия и наистина нямат ковид.Още повече в същия Дагестан през 2019 е имало почти същия брой умрели от пневмонии.Ковид е просто поредния вирус причинител.Но истерията ни сгруполяса нацяло.

74

Анонимен

преди 4 години

След десетина години като измрат излишните ще изчезне от самосебе си.

73

Киро

преди 4 години

До 71, не е така, смъртността при Ковид не е остановена. Това са хора починали с вируса, не от вируса има огромна разлика. Ако тестваш умрелите за Инфлуенца и ги пишеш жертви на Инфлуенца, ще имаш други данни. Факта е, че имаше хора тежко болни и ги писаха в статистиката, защото така е световната практика за момента. Корона вирусите предизвикват настинка не грип. Прекарват се много по-леко и усложненията са много редки. Изследваните хора са основно хора с усложнения, 90% не са остановени.

72

Тъпомер

преди 4 години

Кови къде си,на коя вълна,омръзна ми да те чакам,изкупих всички памперси а ти не идваш,ех несподелена любов.

71

Валентин Тодоров

преди 4 години

Изказване на поредния преминал през бюрократичните нива до шеф на бюрократична агенция "бивш лекар". Всеки който не практикува по 10 часа на ден (6 за работа плюс 4 за да се дообразова)лекарската професия е "бивш доктор".Проблема на кризата около Ковид-19 е,че всички които подсказват действия на политиците са "бивши доктори" и настоящи бюрократи.А ние сме опитните им маймунки.

70

Анонимен

преди 4 години

Смъртността от грип в България през 2017 и 2018 години е 0,1 човека на 100000 души население по данните на НСИ. Досега заради вируса починаха 120 човека в България, което е 1,73 човека на 100000 души население. Грипче, а?

69

Анонимен

преди 4 години

Короната ще влезе в историята като пречиствателя на човечеството. Старото и болното си заминава.Лошо няма.

68

Анонимен

преди 4 години

Този вирус излезе по-фалшив от кацането на луната.

67

Анонимен

преди 4 години

До заплашващите с вируса пишещи по-долу.Всеки грип може да е смъртоносен ако не се вземат мерки на време.Грип идва от "сграбчвам", за това е важно човек да се поддържа в добро здраве.И при първи симптоми да вземе мерки.

66

Анонимен

преди 4 години

Някои умници... все още не осъзнават сериозността на епидемията.Мислят си, че това е грип. Политиците махнаха някои мерки заради големия натиск от кръчмари и хотелиери и нашенеца вече си помисли, че вируса изчезна.

65

Анонимен

преди 4 години

Не знам ама май човечеството се побърка.------Ми, да. Кемтрейлс, ГМО, фастфуд, пушеци от баклюци.. не е без файда.

64

Пенционер

преди 4 години

Мда, време е. Пенционерите ще си ходиме вече.

63

чичо

преди 4 години

До ИдеалистИдеалисте,огледал ли си се около себе колко дебели хора си видял?Аз лично виждам дебели ***,тюфлеци,тюмбели ама не на улицата а във властта.Особено някои са отпрали вратове като шопари за заколение.

62

Някога...но не сега!

преди 4 години

Как ще пеят птичките в житата,весели ще плуват във простора,ще се радват на труда си хоратаи ще се обичат като братя.