61

Анонимен

преди 3 години

Никой не казва, че короната отключва редици заболявания сестра ми се разболява от рак през февруари та незнам колко са заболелите от вируса сигурна съм,че до 2 години здрав човек няма да има.

60

Т.Шак

преди 3 години

Единствените вълни, които меинтересуват вмомента, са морските.

59

Анонимен

преди 3 години

Не знам ама май човечеството се побърка.

58

Идеалист

преди 3 години

Стига сте плакали за раздуто ни потреблвние. Огледайте се около вас в големите магазини и си помислете, къде отиват и какво става с толкова много стоки. Погледнете големите си кореми и дебелите си жени, запитвали ли сте се защо ядете толкова много. Разровете се дрешниците и си задайте въпроса колко от дрехите си не сте ги обличали през последната година. Колко пъти сте ускорявали автомобила си от 0 до 100 км за 12-16 секунди и кога сте достигали максималната му скорост на движение? Защо ви това?

57

Анонимен

преди 3 години

На който каквото му е писано. На хората им писна с тоя вирус.

56

Гражданин

преди 3 години

Да не се окаже накрая тоя Коронавирус като сезонния грип, ата и по-малко заразен даже ?

55

Гражданин

преди 3 години

Излязоха резултатите от бързите тестове в Стокхолм, нещо което едва ли нашите медии ще препечатат, щото не им изнася. Оказва, че техния Тегнел е сгрешил много - той предричаше 40 % с антитела, а се оказаха ...7,3 %. В по-малките градове - 3-4 %. Всичко това без затваряне на бизнеси, детски градини и у-ща работят, ресторанти работят...всчико. Бах тоя вирус - като невидял се разпространява! С карантина в рисков регион -7 %, без карантина - пак 7% (Банско). В по-слабо рисков регион-3% и със и без..

54

Чудя се

преди 3 години

Животните реагират на пряка заплаха, която приемат чрез сетивата си зрение, обоняние, слух, вкус или на база опит, но не реагират на абстрактна заплаха. При хората, вследствие на еволюцията/или ако щете, защото бог им е дал по-развит мозък/ причинно-следствените връзки са по-развити и човек реагира и на абстрактна заплаха, като се подготвя за нея.П,ростите хора,като не могат да я осмислят и я игнорират: "В нашето село такова няма, следователно това нещо не съществува".Те къде са в еволюцията?

53

чичо

преди 3 години

Ей,нае...не нямат!Вземете да направите снимки и моргите!Повече "трупове" на "умрели" хора,ама на "яко умрели" хора!Никой не ви вярва пед...ли долни!

52

Лошо за Бай Ганьо

преди 3 години

Винаги ще се намери някой, който да развали настроението на *** Балкански в най-неподходящия момент.*** вече беше твърдо убеден, че този вирус не съществува и ето, как сега отново се чувства прецакан...Точно правеше сметка с колко да финансира гръцкия туризъм и тази ........ го разсейва с фантазиите си...

51

Идеалист

преди 3 години

Който е учил епидемиология и история на медицната знае, че епидемия от нов вирус с който заразяването става по дихателен път продължава около 2 години. Преминава през Северното и Южното полукълба на Земята защото се редуват зима и лято. Не ходете по големи летища и хотели. Няма да загубите почти нищо, ако направите това. Вирусът е много коварен и оставя след себе си тежки белодробни фибрози. Младите, които са имали пневмония, никога няма да станат маратоци; старите стават инвалиди.

50

Всички ще умрем!

преди 3 години

Не работете, не .., не ходете по голяма нужда!И на почивка не ходете!

49

Анонимен

преди 3 години

Покрай тая ,,криза,, с вирус няма ли кой да каже - КОЛКО БИЗНЕСА УМРЯХА ДНЕС ??? Само пенсионерите броят. А бизнесите ? Що не ги броят ?

48

АНТИ

преди 3 години

Често слушам бай Мангър,агента активиран,за толкоз празни дъра-бъра,кой тарикат плати му ?!

47

Pen

преди 3 години

***, уважаеми ***, престанета с тази психоза.

46

АНТИ

преди 3 години

Често слушам бай Матнгър,агента активиран,за толкоз много дъра-бъра,кой ли плати му ?!

45

МНЕНИЕ

преди 3 години

Тази Агенция ECDC е като СЗО - Пишат Доклад след 1 година - Поредните Калинки на Заплата .

44

Математик

преди 3 години

САЩ и Канада вече решиха да преминат на фаза "стаден имунитет".Ще отварят всичко защото иначе икономиката се срива. Там винаги са били на принципа - "Нищо лично, просто бизнес". Сега идва втората вълна на КОВИД-19. Много хора ще си заминат.

43

Анонимен

преди 3 години

някой да провери тази снимка, сигурно е фейк

42

Анонимен

преди 3 години

Както е писано и казано: Времето е в нас и ние сме във времето.А по темата: За втората вълна от Ковид 19 се препоръчва маските да носят от зад , на задното стъкло!