101

Анонимен

преди 3 години

Вижте как е протекът т.нар. "испански" грип. Първата вълна отнема живота на няколко стотин хиляди души, втората на милиони.

100

ББ

преди 3 години

какво лицемерие и глупост..всички сме Смъртни...и няма ковчези с чекмеджета,...следващото кови или както и да го назовавате...ще е по справедливо...след него брат му...и добре да живеете за сметка на съседа...умирате..и други се ражат...един наш хан го е написал...ще се раждат само ако им дадем шанс...прекалени егоисти сте...нечов.ци,алчни,без ценности...и ще се видим в Ада

99

.

преди 3 години

Голем праз!

98

Анонимен

преди 3 години

фейк нюз

97

всички ще умрем

преди 3 години

всички ще умрем! това е ужасно!

96

Анонимен

преди 3 години

Все ще се намери някой да развали настроението на *** Балкански...Тъкмо си беше повярвал, че вируса не съществува и си правеше сметка от къде да купи 1 щайга евтини домати с няколко консерви за почивката в Гърция. Ха-ха-ха!

95

Анонимен

преди 3 години

До HandelТулупчо... Въпросната личност в статията е... ЖЕНА... Ха-ха-ха.

94

Щирлиц

преди 3 години

Уточнете кога да се готвим за трета вълна,четвъртата вече ще я приемаме като природна забележителност.

93

Handel

преди 3 години

"Но според Андреа Амон, директор на Еропейската агенция за контрол и превенция на заразите, всички трябва да са готови за втора вълна. А тя не е толкова далеч, колкото си мислим."Абе Андрейчо, малко късно си се сетил - политтиците и техните другарчета вече поделиха парата. Да беше още от самото начало се подмазал на китай, сега щеше да бъдеш с няколко милиончета по-богат.

92

Анонимен

преди 3 години

И като е сред нас, какво от това.

91

Анонимен

преди 3 години

Втората вълна ще е пагубна!! Стотици ще умират на ден!! Яко ще измират!

90

Анонимен

преди 3 години

Голем праз.

89

-10

преди 3 години

След като се окаже, че няма да има втора вълна, тая ще си направи ли сепуку. Или държи да си стоим затворени, за де е сигурна, че наесен ще има по-малко срещнали се а вируса и да се изпълни прогнозата и.

88

Анонимен

преди 3 години

da ve go накоронам у вируса

87

Вътко

преди 3 години

Абе на 06.05 нали много ходиха хората и се заразиха и щяха да умрат всичките, по изказванията на Годжи, бяха чували с трупове, минаха повече от 2 седмици, ко стана. Тренда от 5 май насам е, за спадащ брой на заболели, утре да не умрат 100 000 човека рязко и 1 млн. да влязат в болницата.

86

Анонимен

преди 3 години

Ще *** още пенсии значи.

85

Киро

преди 3 години

До 86, дай лекарство за грип, защото такова няма и никога не е имало, има две измами, които ако се вземат до 36 часа от началото на симптомите, могат да помогнат в редки случаи, за по-бързо преболедуване. Лекарства за Вируси няма и до момента не е имало, аман от *** дет си мислят, че аналгина или парацетамола "лекува", няма лекарства дори за обикновена настинка. Затова в цял свят има една поговорка, с капки за нос 1 седмица, без 7 дни.

84

Анонимен

преди 3 години

Стига с този грип. За грипа има поне 2 лекарства,които действат безотказно, а и населението вече има известен имунитет. При КОВИД 19 е различно. Абсолютно сигурно е, че ако чорбаджиите не гледат с лошо око на работници, които вземат болнични за грип, смъртността от грип ще намалее драстично.Като си помислим, че само преди 5-6 месеца на всички фронтове се водеше кръстотосен поход срещу болничните , се сещам, че сам Бог сега наказва алчните капиталисти. Да фалират. Напълно заслужено е.

83

Анонимен

преди 3 години

Хора умират всякакви, не само стари и болни. Вярно е, че болните са доста повече, но не са само те. При това болни е много разтегливо понятие. Много от починалите "болни"щяха да си живеят нормално още много години.

82

доц.Мангъров

преди 3 години

Уплашковците от коронарката да не всяват паника, а да си стоят в мазите с панперси на к.ратуните. Чакахме пикове, ужаси, пълни чували и накрая балончето се спука.