118

Анонимен

преди 3 години

До Овца с Маска 3 Видя ли снимките на белите дробове на прекаралите тежко вируса? Това няма възстановяване! Само трансплантация!!!! Какво сравнявате? И имате право да гласувате. И после: ама не случихме на политици!?

117

КРАТУНИ

преди 3 години

Тоя *** няма ли най накрая ЯКО ДА МРИЕ!

116

ДО АНОНИМЕН 113

преди 3 години

Ти като си "голям умник". Като пуснат така наречените "ваксини" след година - две. Искам ти , щото си ... "голяма работа" ... да си първия Българин , които ще си "бодне" една ваксинка - със специални поздрави от Били Гейтс и компания!!! "Ваксинка" , която самия Били Гейтс НЕ иска да си ги слага на собственото семейство , но пък иска да ги "бодва" на такива "умници" , като теб !!! Идеален си !!!!! Уникален "умник" си ..... Усещам те ! :)

115

До долу шайката

преди 3 години

Мангъров НЕ Е ЧЕСТЕН ЛЕКАР!Този човек взима по 200 лв на преглед на дете в частния си кабинет в кв. Лозенец. Ако беше честен лекар щеше да преглежда децата по каса в болничния си кабинет. Тоя човек го е яд че родителите не изтещяха от огромно количество болни и не го викаха на домашни посещения за да види децата им. Сещаш ли се колко взима Мангъров за домашно посещение? Като е толкова честен и почтен да излезе пред народа и да каже колко му е тарифата за частни прегледи и консултации!

114

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно, все още повече от 6 милиона българи не са се заразили.

113

Анонимен

преди 3 години

До Овца с МаскаВерно си офца с противогаз. Е, Тръмп и Джоунс нали също се репчеха в началото. Джоунс дори го докара до интензивното. Защо САЩ направиха голяма поръчка за чували за трупове? Много точно за теб. Ама акъл няма как да му вкараш. Каза Ви го д-р Москов. Бегай да вдишаш от ауспуха на респиратора и ни отърви от присъствието си. Стига си ръсил нещо дет го нямаш!

112

Овца с Маска 3

преди 3 години

При възрастен човек с 2-3 съпътстващи заболявания. Не дай си Боже - едното от тях - ТЕЖКО. Тогава дори обикновена настинка може да го свали :( ! За каква КОРОНА ми говорите постоянно ?!?! "Господарите" да пускат най - после - "ВАКСИНИТЕ" , които и без това вече си ги имат. Овцете да се ... "ваксинират". Да прибират ТРИЛИОНИТЕ. И да "освобождават" СВЕТА от това НАГЛАСЕНО "СВЕТОВНО ИГО". А Мутафчийски не знам как може да е такъв НАГЪЛ БЕЗСРАМНИК ! След такова изказване би трябвало да се скрие!!!

111

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканБалон е празната ти кратуна.

110

Истукан

преди 3 години

Няма нищо, всичко е балон. Преди беше свински грип, сега коронавирус, а утре сигурно ще бъде магарешки грип. Хванала ги е морската болест тези от щаба.

109

Овца с Маска 2

преди 3 години

... 4-*** ПОЧИНАЛИ , НО СЪС СИГУРНОСТ НЕ ОТ КОРОНА , а вероятно ( И това обаче НЕ Е сигурно... ) С КОРОНА ... А КОЛКО ПОЧИНАЛИ ОТ ИНСУЛТ , ИНФАРКТ И ОНКОЛОГИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ?!?! ... Колко ?!?! И тогава идва въпроса - КОЕ Е ИСТИНСКАТА "ПАНДЕМИЯ" ?!?! ..... И ОТ КАКВО НАЙ - ЧЕСТО СИ ОТИВАТ БЪЛГАРИТЕ?!?! Хайде на бас , че не е от от пуснат вирус , които е опасен само при строго определени обстоятелства! В такъв случай и всички грипове , които идват зимата - И ТЕ СА СУПЕР ОПАСНИ !!!!!!! ...

108

Анонимен

преди 3 години

На всички тук " т у лу пи". Онзи ден в "Лице в лице" по БТВ министъра на здравеопазването при Орешарски д-р Таня Андреева каза, че според нея мерките прекалено бързо се отхлабват! Мотив. След всяко разхлабване трябва да се остави достатъчно време за да се види ефекта от това разхлабване. Оставям настрана Радев, Курделия, Мангъров и Сестра Галева, че мерките са строги, ненужни, обикновен грип, плаши се народа, няма план с точни дати и т.н. и т.н. Давайте *** и т у лу пи! Вие сте!

107

От Минск с усмивка

преди 3 години

Утре са точно две седмици от военния парад в Минск. Ако вярваме на това, което вече трети месец говори Мутафчийски, от утре жителите на Беларус трябва, както той обича да казва, "яко да измират". Обаче нищо не говори за повишен журналистически интерес към предстоящи лоши новини от Минск и военните поделения в Беларус. Има обаче кръгове, в които се вписва и Мутафчийски, които повече от журналистите биха искали станалото в Минск да бъде забравено. Боят се от въпроса: измамиха ли ви или ни мамите?

106

....

преди 3 години

Вади камионите и чувалите, че яко ще мрем :) Тоя брояч няма ли да го разкарате вече

105

Овца с Маска

преди 3 години

...... Точния въпрос , които обаче никой НЕ смее да зададе на Другарите от "Ген щаба" е ... И то никой НЕ смее , защото 80 процента от присъстващите на "брифингите" са - поръчкови журналистчета от "ПРАВИЛНИТЕ МЕДИИ". И само на тях дават ... думата. Защото всички видяхме какво става с Мутафчийски , когато му зададат "НЕправилен въпрос"... Направо изперка!!! 1. КОЛКО ОТ ТЕЗИ 4-*** ПОЧИНАЛИ СА СИ ОТИШЛИ ТОЧНО ОТ КОРОНА ВИРУСА?!?! 2. КОЛКО ХОРА СА СИ ОТИШЛИ ВЧЕРА ОТ ИНСУЛТ , ИНФАРКТ И ОНКОЛОГИЧНО?!?!

104

ДОЛУ ШАЙКАТА !

преди 3 години

Слушайте и вярвайте на честни доктори като Мангъров и не вярвайте на мошениците от НОЩ.

103

Анонимен

преди 3 години

Излизат разходките и пътуванията до село на бай ***

102

Анонимен

преди 3 години

Към тоя момент превъртелите и с паник атаки са 2 милиона и половина .Тенденцията е да превъртят 3 милиона от страх а другите да умрат от глад .Колко са умрелите от глад ?Колко са с паник атаки и депресия ?Колко са лудите ?Останаха ли нормални хора живи ?Комунистите умират ли или стават герой ?

101

Димитър

преди 3 години

До значи"при карантината имахме по 50 заразени и 2-*** умрели , сега без карантина след пламването от великден имаме 40 заразени и 4-*** умрели...тита се за какво беше целият този цирк...какво спечелихме за 2 месеца в карантина?? нито има ваксина нито лекарство а само съсипахме всичко и отложихме неизбежното с 2 месеца"ВЪПРОСА Е ДЕБИЛЕН. АКО НЯМАХМЕ КАРАНТИНА, ЩЕШЕ ДА СА ПО 300-400 НОВИТЕ СЛУЧАЙ И ПО 50 ПОЧИНАЛИ НА ДЕН. ТА РАЗБРА ЛИ СЕГА ЗАЩО?!

100

Анонимен

преди 3 години

5 милиона са в света заразените, тоест един на 1000. Тоест в Бг 70000. При 5 % смъртност са 3500 умрели. Кое не ви изглежда вярно, нито едно нещо от написаното не е от нашия щаб казано.

99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 103А, аз пък ще ти кажа друг виц. Точно когато Господ стоял на моста и раздавал акъл на минаващите по него, военните решили и форсират реката. Бегай при президенту да плюете и оплаквате нероден Петко.