178

9

преди 3 години

За достоверна се смята извадката от 30 % от генералната съвкупност т.е. цялото население на България ! Всичко друго са манипулации на електората , алабализми натема Х!

177

Анонимен

преди 3 години

ПО ГОЛЯМА ИЗМАМА ОТ ИЗМИСЛЕНИЯ КОРОНАВИРУС Е САМО ИЗМАМАТА С (ВИСОКИЯ) РЕЙТИНГ ,КОЙТО МУ ДАВАТ НА ТОЯ *** ОТ НАПАЗАРУВАНИТЕ ОТ ТУЛУПА (СОЦИОЛОГИЧЕСКИ) АГЕНЦИИ.

176

баж Майстора

преди 3 години

На празна плевня покрив и не трябва

175

държавни изменници

преди 3 години

В.Томова,Диков,Божков,Кулезич,Агента на ДС "Академик" и слугата му Октай,руинират държавата ни,рушат я и танцуват върху краха на държавата ни, причинен от самите тях - предатели и врагове на страната!Жадни за грабеж,алчни за пари ,които им плащат,без да ги интересува какви последствия ще нанесат техните действия и списвания на България и населението, угоени,безскруполни ***!

174

пак ли този клоун !?

преди 3 години

АМАН !!!

173

да,да ама не

преди 3 години

Чета коментарите за генерал Мутафчийски тук и ми е чудно откъде Галъп му вади 70% одобрение?! Знае ли се кой е платил на Галъп проучването на общественото мнение!?

172

сказка

преди 3 години

Старшината не трябва ли да е с каска и маска,за тоя законя не важат ли,или е хванал бога за,кобура

171

Анонимен

преди 3 години

До fМай нещо корделата ти стяга на умната ти главица!Не можеш да се намажеш на кутрето на Мутафчийски и за това си толкова злобен и нещастен!Хейтърите като тебе мразят всичко и всеки,включително и СЕБЕ си и за това си толкова жалък!

170

Чочо

преди 3 години

Никой нищо не крие, прочети и други сайтове

169

Анонимен

преди 3 години

Пак няма статистика по области. Защо я крият?

168

Златена

преди 3 години

Пожелавам на българите които мислят че коварната болест коронавирус е обикновен грип или обикновена настинка да се заразят с него да го изкарат много тежко на апаратна вентилация в болницата дано след това да им дойде акъла в безмозъщните им дебелокожи кухи глави

167

Без

преди 3 години

Само на мен ли ми прави впечатление от заглавието, че има 39 нови случай вчера и 4-*** починали. Но това го имаше и вчера като новина и статистика. Значи няма нови починали, но пък не се продава ако в заглавието няма смърт?

166

Златена

преди 3 години

Пожелавам на българите които мислят че коварната болест коронавирус е обикновен грип или обикновена настинка да се заразят с него да го изкарат много тежко на апаранта вентилация в болницата дано след това да им дойде акъла в безмозъщните дебелокожи кухи глави

165

Че Гевара

преди 3 години

Старшинка,слагай фуражката,като станеш стара служба тогаз без фураж..

164

Анонимен

преди 3 години

до 156 - централата на хейтърите е на Позитано 20

163

Анонимен

преди 3 години

164 - то всеки който е заболял от корона вируса е имал и съпътстващо заболяване. Коронавируса бие върху имунитета, така че и една настинка може да те отнесе в гроба след това.

162

Анонимен

преди 3 години

По данни на СЗО само са последното денонощие в света са се заразили 106 000 души к коронавируса. Според данни на Wordometters починалите общо до този момент за целият свят 329 739, а излекуваните - малко над 2 милиона.

161

Ротният

преди 3 години

Старшинката,едно и също повтаря,като детска играчка с навита пружиня.Хич не му вярвам на старшинката,и слагай фуражката

160

Анонимен

преди 3 години

ПРОБЛЕМЪТ НА БЪЛГАРИЯ Е, ЧЕ КАДЪРНИТЕ И ЗНАЕЩИТЕ КАТО МАНГЪРОВ СА В 9-А ГЛУХА, А ОТГОРЕ СА НЕКАДЪРНИЦИТЕ КАТО ББ И МЕХАНДЖИЙСКИ!

159

Математик

преди 3 години

1.Положителни проби на медицинския прсонал не означава автоматично, че всичките 248 заразени са болни.2. Смъртността от 5,1% е статистически сравнително висока, защото голямата част от 2331 тествани с положителен резултат, са били тествани поради остри симпоми. Ако отнесем броя на починалите към общия брой на тестваните ( + и -), които са около 100 хиляди, починалите са около 0,1 % от всички тествани.