98

Четящ и мислещ

преди 3 години

До ДСКво прайш ли? Чакаш да мине една година да видиш каква е равносметката - нали така, щом сравняваш с годишна смъртност от други болести. Ако си жив дотогава, де... Хайде стига с тея изтъркани лафове, дето само неграмотните им се ловят.

97

44

преди 3 години

Този толкова си е повярвал, че не може да осъзнае, че е време да се махне. Потресаваща арогантност!

96

Анонимен

преди 3 години

До фурмата 84Имайки теб предвид ББ е повече от прав за определението "ту л у п". Нали ЕС направиха колективна поръчка за тестове? Доскоро не бе пристигнала. Лекарката върнала се от Испания, една от първите диагностицирани 2 бързи теста нищо! Киро Гела също! И други. Лабораториите от 3 в началото колко станаха? 18 или 20 в страната. Снимките на белите дробове на минали корона вируса какво показват? Лъжа били? Не били заболели от корона вирус! Мангъров просто не следи новите изследвания.

95

Анонимен

преди 3 години

Извънземните когато пускали корона-вируса над отделните държави минавайки над България са преценили че тука си имаме вируса Бойко и са ни подминали...Нали знаете има друг виц : Един самолет натоварил *** и решил да ги пръсне от въздуха равномерно над всички страни ,минавайки над България не пуснали нито един и последвал въпрос ама защо тука не пуснахме никого и пилотът казал тука няма нужда ние ги взехме всичките от тука !

94

Анонимен

преди 3 години

Знаех си че обстановката се следи !То и аз е следа но не ми плащат за следене .Треа са работи нящу ?Освен да следа за заразени комари и мухи към щаба.

93

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДнес по БТВ Мангъров сподели култова реплика на Борисов при срещата между двамата: "Мангъров, ако бях жена щях да ти пусна"Аз мисля, че той ще му пусне, дори да не е жена;)))

92

Анонимен

преди 3 години

Самият д-р генерал професор Мутафчийски си изглежда много добре, поддържан, стегнат опрятен (русизъм). с костюм с елече е още по-представителен и шик. Това хубаво. Зодия лъв. Но зодия лъв не е подходяща за разговор "на една височина на очите", какъвто е случаят с ***. Мисирките най се ядосват, че нямат материал за писане. Затова е цялата дандания.

91

До 74

преди 3 години

"Само да питам, университетите и училищата ви след 8ми клас бяха ли затворени по едно време? Имаше ли препоръки за дистанциране и общините имаха ли право да налагат сами мерка по тяхна преценка?"Да, но се оказа, че гимназистите са повече по моловите, отколкото вкъщи, т. е ненужна мярка. Общините са оставени да вземат допълнителни мерки, ако преценят, но като цяло се следват главните препоръки. Вирусът е изразен в гъсто населените общини, в малките налагане на строги мерки е излишно.

90

Анонимен

преди 3 години

До стигаНе ти ли изнася точният и верен анализ на Мангъров ! В Италия и Испания най-много са починалите над 75 години стари хора а у нас нямаме такива ,щото нашата власт с мизерните пенсии ги убива и продължителността на живот у нас е 72 г. ние сме на 81 място по този показател. Така че у нас вируса Бойко е убил много по-вече българи с мизерните пенсии и платено здравеопазване ! Представяте ли си бе хора с 10-11 години по-вече живеят хората там ! А нашите пенсионери едва мърдат с мизерните 200л

89

2LOOP

преди 3 години

БЪЛГАРИЯ Е НАЙ БЪРЗО ИЗЧЕЗВАЩАТА СТРАНА В СВЕТА.ИМАМЕ СОЦИАЛЕН ИКОНОМИЧЕСКИ И ЗДРАВЕН ГЕНОЦИД ВЪРХУ НАСЕЛЕНИЕТО.КОВИД 19 КАТО ВИДЯЛ КАКВО СТАВА ТУКА СИ КАЗАЛ Е ТОВА Е ПАНДЕМИЯ.ДАЛИ СМЕ ПОВЕЧЕ "ЖЕРТВИ" ОТ СИРИЯ,И ДОНБАС взети заедн, НА ГЛАВА НА НАСЕЛЕНИЕТО.ТОВА Е ИЗБИВАНЕ НА ЕДИН НАРОД.

88

Анонимен

преди 3 години

Дори да има и един заразен от щаба ще настояват да не се разпуснат че ще останат без пари.

87

ГлупостиНаТъркалета

преди 3 години

До Анонимендо 32 "Агнешкото....."Стига с това агнешко, бе/***! Агнешкото го закара на арабите Емо Фурмата. Пускай кепенците, крий се в гардероба и гаси лампата, прикрепи си маската с такер.На властта измишльотините.Става дума за едни пари, не се ли разбра? Че и с левчетата на горката женица се фукат!А за задължителни безплатни тестове при приемане в болница - МеЗето не се съгласява.Отврат

86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 74Другарю!Мога ли да те попитам сегашните пенсионери кога предимно им е преминал трудовия живот?Прав си.Една от причината е власт.Не ти е коректен намека.Виж халетата.Сегашните и по време на соца.Виж техниката сега и тогава.Виж статистиката за тр.злополуки и отравяния от пестициди.84-та като видях американски комбайн в Б.Слатина,волгите нямаха такива екстри.Матирани стъкла,климатик,ергономична седалка и т.н.И манталитета.Спортуваше се ежедневно със софри и алкохол до 4ч.

85

стига

преди 3 години

айде стига с изкукалия Мангъров

84

Пътуващ във времето

преди 3 години

Няма БОЛНИ от коронавирус, може да има евентуално заразени..................

83

Анонимен

преди 3 години

Пускайте я тази сводка само по канал 1,не може по всички тв едно и също....

82

Анонимен

преди 3 години

До фурматаБягай доброволец в интензивното.

81

Анонимен

преди 3 години

Щабът е слуга на лукавия.

80

фурмата

преди 3 години

брей, 1900 теста, па беше само 1200 капацитета на лабораториите. Троловее - нещо?Как и защо сега се намериха тестове, а по-рано нямаше тестове?Защо ги криха или просто не искаха да ги ползват?Това е поредното доказателство, че нещо не е както трябва.Или може би понеже сме си *** и ***, няма нищо, всичко си е в нашите глави, а щаба е абсолютно адекватен и прави всичко за да ни спаси от трупове,камиони и яко да измрат, ама много.

79

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Ковидир Майтапчийски е толкова нагъл и досаден колкото една кметска наместничка в едно село. По принцип требе си нагъл и досаден и откровен мошеник, както и добър лъжец, за да станеш някой или нещо в Изпълнителната власт. Оттам нанатък се сещайте за върховете й;)))