138

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 137Ей, вече нямам сили да Ви наливаме акъл. Бегай с целата рода да дишате от респиратора. Две болници останаха без доктори!!!! Във Видин и Ямбол. Устойчив и се разпространява по-бързо!! След него белите дробове са с намален капацитет. Не гледахте ли интервюта и по бТв дори с наши лекари и санитари работещи в Италия, Испания, Франция, Англия и САЩ? На ръба са! А мислим, че техните здравни системи са далеч над нашата. Неее, лапайте мухите за Бил Гейтс и 4G. И слушайте Мангъров.

137

Бау

преди 3 години

Радев, постарай се да се срещнеш с Генерал доктор Мутафчийски, дай му подкрепа, благодари му за усилията и резултатите, награди го! Човека е съвестен! Бъди малко дипломатичен, стига си се въсил, въпреки и основателно. Не виждаш ли, че тиквите го използваха и натириха. В началото, когато никой не знаеше какво става, нормално е да се стресне стадото, защото има една партида, само с плашене можеш да ги накараш да се дистанцират! Сега е лесно да правим отчети при налична информация!

136

Кон Спиратор

преди 3 години

Сигурен съм че Бойко Борисов пусна вирОса за да събори рейтингите на президента и БСП.

135

Анонимен

преди 3 години

Оставка на къжливото овчарче

134

Анонимен

преди 3 години

Спокойно, няма да ви затворят и по 500 на ден да има нови. Щото нема повече пари за крадене. Виж, появи ли се милиард-два излишни, неусвоени - почвайте да се тревожите, даже при 20 на ден ще ни изпозаключат, за да крадат на спокойствие. ГЕРБ, дами и господа...

133

Анонимен

преди 3 години

Рахлабвайте мерките че хората ще започнат за затягат колана от недохранване.

132

Анонимен

преди 3 години

До ЗориЗорче бе! Сутринта човека бе с елегантен цивилен костюм! Това, че тук не слагат актуални снимки не е негов недъг. Ей, и за носната му къпички ще го наплюете! Президенту каа да мрънкаме и да се ожалваме.

131

Анонимен

преди 3 години

Ако 80% не усещат,че дори са се заразили,то за оставащите 20% фаталният край не е сигурен,някои оздравяват.Следователно това е просто още един вирус.Ако погледнем обаче финансовата част,потекоха милиарди,реки от пари заради този вирус.Остава да се разбере не дали,а кой го пусна?Целта е пред очите ни-много държави да влезнат в дълг и да бъдат подчинени години наред да връщат пари.

130

Зори

преди 3 години

Този защо не махне тези грозни зелени дрехи . Вече като го видя или чуя гласа му и почва да ми се гади.

129

Бау

преди 3 години

Ами, свали униформата и се облече като човек! Второ - много бързо излекуваните надхвърлиха бройката на заразените! Трето - не броя на заразените определя мерките, а целите на управляващата мафия определят броя на заразените, чрез стъкмистика! Гърция обяви под 10 заразени на денонощие, от 1 юни отваря туризма и нашите да не останат назад! Четвърто - видимо, Мутафчийски не *** като Толупян и за 2 месеца показва психически проблеми и съвест! Едни ръкомахания, мимики! Не е справедливо!

128

123

преди 3 години

Този трябва да бъде съден за насаждане на страх и масова психоза.Но едва ли ще се случи.Тогава просто пр.оклет да е!

127

ТАШУНКО

преди 3 години

Тия *** пак объркаха сметките - 40 ?!? заразени, 4 ЯКО умрели. Т.е. 10% смъртност ?!? / в света е 0.1%/На всичко отгоре при 40 заразени човека имаме 20 /ако не са и 200/ щабни същества.

126

ДО АНОНИМЕН 122

преди 3 години

...... А ти виждал ли си ДРОБОВЕТЕ НА ЧОВЕК , БОЛЕН ОТ ОНКОЛОГИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ НА БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ , а ?!?! Или виждал ли си човек , прекарал ТЕЖЪК ИНСУЛТ , а?!?! Вземи се скрий в дупката от която си изскочил , *** !!! Хората в България особено измират наистина здраво за най - голямо съжаление ... Но НЕ от Корона ..... "ПАНДЕМИЯТА" е съвсем друга... Обаче с изключение на някои ЧЕСТНИ И ДОБЛЕСТНИ ЛЕКАРИ , които казват ИСТИНАТА В ОЧИТЕ ... Всички други прибират яко кинти от ... "КОРОНАТА" И МЪЛЧАТ

125

Анонимен

преди 3 години

Добре имаме напредък. Голяма част от хората се научиха да си мият ръцете, сега остава да почнат да мият и под мишниците и пътуването с градски транспорт може и да стане по-поносимо.

124

Анонимен

преди 3 години

Яко измреха !

123

Анонимен

преди 3 години

гигантски биотерористичен експеримент (понеже точно за това говорим) без дори да се знае дали това ще има някакъв ефект. И да напомним - стратегията на "стаден имунитет" преведена на нормален език означава "няма да правим нищо да спрем вируса, колкото умрат, умрат, който оцелее, оцелее". Въобще не е сигурно, че дори ще се изгради изобщо някакъв имунитет.

122

Анонимен

преди 3 години

Ама толкова ли не можахте да го снимата цивилен, смех.И какви са тия коментари - някакъв си не вярвал на щаба, пардон, много не вярвали.Ами ако искат да вярват, то необразованите са така. Не вярвате на Световната здравна организация, на Русия не вярвате, на Китай не вярвате, на САЩ не вярвате, на ЕС не вярвате. Изводът е, че имате ментални проблеми или сте под натрапчивости.

121

ПОЗДРАВИ ОТ БЕЛАРУС

преди 3 години

Дежурните платени *** на ГЕРБ са на линия.Сърдечни поздрави от Лукашенко !Там нямаше извънредно положение и даже парад на победата направиха.

120

ДО АНОНИМЕН 118

преди 3 години

Ей , "умник"... 1. Ти си стопроцентов платен *** на управляващите. 2. Чували за трупове? Колко трупа си виждал НАЖИВО... И в Италия? И в САЩ? И в Испания? КОЛКО??? Виждал си това , което ти казват ПОРЪЧКОВИТЕ МЕДИИ - СОБСТВЕНОСТ НА ТИЯ С ... ВАКСИНИТЕ. Виждал си - размазани снимки и клипчета по социалните мрежи. В които НИЩО не се разбира. КОЛКО ТРУПА СИ ВИЖДАЛ , ***?!?! А защо едни други клипчета и фотографии , които показват че положението НЕ Е толкова страшно ги трият веднага , а?!?! ***

119

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Една лъжа повторена 100 пъти искат да я направят истина.